Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

Η Σίτι έπεισε τη Μίλαν για Κακά!


Τελικά η επιμονή της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, καθώς η Μίλαν, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του καναλιού της ομάδας, εξετάζει την πρόταση που έκαναν οι Άγγλοι.

Οι "πολίτες", όπως έγινε γνωστό, έκαναν νέα προσφορά στους "ροσονέρι" αυξάνοντας την αρχική προσφορά των 100 εκατομμυρίων ευρώ στα 120 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο σταρ. Μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου ανακοινώθηκε πως οι άνθρωποι των Μιλανέζων εξετάζουν την πρόταση της Σίτι, όμως ξεκαθαρίστηκε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία ή κάποια απόφαση.

"Εξετάζουμε την πρόταση για τον Κακά που μας έχει στείλει η Μάντσεστερ Σίτι. Το ότι την εξετάζουμε δεν σημαίνει ότι έχουμε αποφασίσει κάτι ή ότι υπάρχει μια συμφωνία. Δεν μιλάμε για κάποια συμφωνία αυτή την στιγμή", δήλωσε ο διευθυντής του Milan Channel Μάουρο Σούμα.

Σύμφωνα, πάντως, με τον ατζέντη του Κακά, η Μίλαν έχει ήδη δώσει το πράσινο φως και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας. "Η Μίλαν έδωσε το ΟΚ άρα οι συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και των ανθρώπων της ομάδας μπορούν να ξεκινήσουν", δήλωσε στο Associated Press o ατζέντης του Βραζιλιάνου, Ντιόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: