Κυριακή, Ιανουαρίου 11, 2009

SUPERLEAGUE - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Αποτελεσματα


Μορφή του αγώνα στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τον Ηρακλή στη νίκη με 3-2 κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Κωσταντίνου, στην τελευταία του παρουσία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης (αφού αύριο Δευτέρα αναμένεται στην Κύπρο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ομόνοια) έδωσε μια σπουδαία νίκη στο "γηραιό" που τον βγάζει εκτός κινδύνου σε ότι αφορά τον υποβιβασμό.

Ο "Μιχαλάκης" πέτυχε το πρώτο γκολ στο 21' με ωραίο σουτ μετά από λάθος του Μπαρκαουάν (ισοφαρίζοντας σε 1-1) ενώ στο 29' έκανε το 1-2 μετά από σέντρα του Αγρίτη. Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Εντόι, ο Κοστόφσκι ισοφάρισε στο 57' με τον Κατσαμπή στο 68' να κάνει το τελικό 2-3.

Αν και αγωνίστηκε με αριθμητική υπεροχή για περισσότερα από 75 λεπτά, ο Άρης δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0), με τους Κρητικούς να μένουν με 10 παίκτες στο 13ο λεπτό μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη του Γελαδάρη.

Νίκη "ανάσα" πήρε ο Θρασύβουλος μέσα στη Φυλή, αφού σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 από τον Λεβαδειακό, παρ' όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Λεονάρντο στο 2'. Στο 61' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ανδράλα, και οι Παρασκευαϊδης (αυτογκόλ) στο 71', Κόζλεϊ στο 73' "πέτυχαν" την ανατροπή.

"Ποδαρικό" στις νίκες μέσα στο 2009 έκανε την Κυριακή η Λάρισα. Το θεσσαλικό συγκρότημα επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Αλκαζάρ και παρέμεινε στο "κόλπο" της Ευρώπης. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Ζουράφσκι (38') και Φωτάκης (70'), ενώ για τον Αστέρα μείωσε ο Καούνος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: