Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2009

Εντόι κατά Τεν Κάτε!


Τρεις εβδομάδες μετά την μεταπήδηση του στη Δανία και την Κοπεγχάγη ο Σενεγαλέζος άσος εξακοντίζει τα βέλη του κατά του Χενκ Τεν Κάτε καθιστώντας τον αποκλειστικά υπεύθυνο για το γεγονός πως δεν έμελλε να μακροημερεύσει στον Παναθηναϊκό.
"Δεν ξέρω τί πήγε στραβά μαζί του. Είναι παράξενος τεχνικός. Λέει κάτι και κάνει κάτι άλλο. Δεν ήταν καλή εμπειρία για μένα.

Δεν με έβαλε να αγωνιστώ ούτε 45 λεπτά σε φιλικό παιχνίδι και μετά τέλος. Βρέθηκα εκτός ομάδας και έκανα προπονήσεις μόνος μου" δήλωσε αρχικά ο Εντόι δίχως να φείδεται χαρακτηρισμών κατά του πρώην προπονητή του.

"Δεν καταλάβαινα τι έκανε αλλά έλεγα 'εντάξει, είναι ο προπονητής'. Κανείς δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε. Έτσι ο σύλλογος με άφησε να αποχώρησω γιατί δεν με ήθελε ο προπονητής".

Ο Ντάμ Εντόι εκτιμά πως η σύντομη καριέρα του στον ΟΦΗ αποτέλεσε απάντηση για τον Τεν Κάτε. "Δείχνει πως δεν είχε δίκιο για όσα πίστευε για μένα. Ήταν καλό που πήγα στην Κρήτη. Βρήκα τη δύναμη και πίστεψα στον εαυτό μου, παρότι υπήρχαν άνθρωποι που δεν τους άρεσα" κατέληξε ο 24χρονος σταρ της Κοπεγχάγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: