Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2009

Στους "4" του FA Cup η Άρσεναλ, 2-1 τη Χαλ!


Πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, η Άρσεναλ επικράτησε με 2-1 της Χαλ στο "Emirates Stadium" και "έκλεισε" θέση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα Τσέλσι.

Οι "τίγρεις" πήραν κεφάλι στο σκορ στο 13' με το δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή του Νικ Μπάρμπι, το οποίο κόντραρε στον Τζουρού και πέρασε πάνω από τον γκολκίπερ Φαμπιάνσκι, όμως παρά το γεγονός ότι "κοίταξαν στα μάτια" τη μεγάλη αντίπαλό τους, λύγισαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 74', η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έφερε το ματς στα ίσια, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από ωραία συνεργασία Μπέντντερ-Αρσάβιν που αποδιοργάνωσε την αντίπαλη άμυνα, ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 84', με κεφαλιά του Γουίλιαμ Γκαλάς σε κενή εστία.

Να σημειωθεί πως η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι σε μονό αγώνα στο "Γουέμπλεϊ" (18 η 19 Απρίλη), ενώ στο ίδιο γήπεδο θα φιλοξενηθεί και ο έτερος ημιτελικός, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: