Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2009

Champions League: Στην δεκάδα των ταλέντων ο Σιμάο


Στην πρώτη δεκάδα των ανερχόμενων ταλέντων που παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, είναι ο Σιμάο του Παναθηναϊκού.

Το όνομα του νεαρού από τη Μοζαμβίκη βρίσκεται στην δεκάδα των καλύτερων νεαρών παικτών, που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην λίστα της ΟΥΕΦΑ είναι ακόμη ο Σέρχιο Αγκουέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης,Σέρχιο Μπούσκετς της Μπαρτσελόνα, Τζόνι Έβανς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χαλκ της Πόρτο,Κλαούντιο Μαρκίσιο της Γιουβέντους, Τζιουζέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ, Νταβίντ Σαντόν της Ίντερ και Χιούγκο Λιόρις της Λιόν.

Για τον παίκτη του "τριφυλλιού" αναφέρεται πως:"Νηνεμία στο μάτι του κυκλώνα, ο αμυντικός μέσος έχει εντυπωσιάσει με την αυτοσυγκέντρωση του και την ικανότητα του στις πάσες.

Ο 20χρονος είναι βασικός στα πλάνα του Τεν Κάτε στην δεύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό και έχει αγωνιστεί σε όλα εκτός από ένα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχοντας μεταγραφεί από την Φεροβιάριο Ντε Μαπούτο το 2007 έχει αποδειχτεί ως μία πολύ καλή κίνηση και ήδη ο Παναθηναϊκός έχει αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του και τις αποδοχές του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: