Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2009

Αθώος ο Nικοπολίδης, πρόστιμο στον ΠΑΟΚ


Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Αντώνη Νικοπολίδη, που απολογήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ο Νικοπολίδης παραδέχτηκε ότι η ενέργειά του δεν τον τιμά ως άνθρωπο και ως αθλητή, αλλά προέβη σε αυτήν αναγκαστικά αμυνόμενος στην επίθεση που δεχόταν.

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός υποστήριξε (δια στόματος Βούλτση), ότι ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον Νικοπολίδη είχε σχέση με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η οποία από την πλευρά της, όπως θα διαβάσετε σε ρεπορτάζ που προηγήθηκε, εξήγησε ότι δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον δράστη (εκείνον που κατεδίωξε τον Νικοπολίδη), επειδή είχε στρέψει το ενδιαφέρον της στο να προστατεύσει τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Τελικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αθώωσε τον γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» και πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, με πρόστιμο 115.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ.

Οι δικαστές δέχθηκαν πως ο διεθνής τερματοφύλακας βρισκόταν σε άμυνα και όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, απαλλάχθηκε από το εις βάρος του κατηγορητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: