Κυριακή, Μαρτίου 15, 2009

SUPERLEAGUE : 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Αποτελέσματα


Την 5η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η ΑΕΚ, αυτή την φορά επί του ΟΦΗ με 1-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς εξακολουθεί να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης, χάρη στο τέρμα του Καφέ στο 23΄.

Με γκολ του Βίκτορ Αγκάλι στο 80΄ η Ξάνθη νίκησε 1-0 τον Αρη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η ακριτική ομάδα με τη νίκη της ελπίζει στο όνειρο της εισόδου στα πλέι οφ, καθώς μείωσε την απόσταση από τη Λάρισα στους 4 βαθμούς, όσους υπολείπεται και ο Άρης που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει τους "βυσσινί" στον ένα βαθμό.

Ισόπαλη 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 26ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό μπροστά από τον Παναθηναϊκό (που παίζει αύριο), ενώ διατηρεί τους Θεσσαλούς στην προνομιούχο πέμπτη θέση, που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: