Πέμπτη, Μαΐου 14, 2009

Βιετνάμ-Ολυμπιακός 1-0

Την φιλική ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο μακρινό Βιετνάμ από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ασιατικής χώρας, στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των "ερυθρόλευκων" για τη φετινή σεζόν.

Η φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Βιετνάμ στο Ανόι αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν συνόδευσε την αποχώρηση του από τους Πειραιώτες με νίκη, όπως επιθυμούσε.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έμεινε στα επίπεδα του 0-0 καθώς οι προσπάθειες των Βιετναμέζων σταματούσαν στους αμυντικούς των "ερυθρόλευκων" ενώ από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μενδινός σημάδεψε το δοκάρι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη, ο Βάσκος τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της ομάδας, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Μάλιστα το Βιετνάμ κατάφερε να πανηγυρίσει μια νίκη γοήτρου, σκοράροντας στο 88ο λεπτό.

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Πάντος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ντουντού, Μενδρινός, Λεονάρντο, Ντάρμπισαιρ, Ντιόγκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: