Τρίτη, Ιουνίου 02, 2009

Τσίλντρες: " Παίξαμε 5 εναντίον 8"

Αιχμές για τη διαιτησία από τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Τζος Τσίλντρες μετά τον τελικό, με τον Αμερικανό να δηλώνει ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Τζος Τσίλντρες μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Ολυμπιακό και στη διαιτησία: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό! Είμαι σίγουρος ότι θα μείνω, αν και πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τον πρόεδρο. Το μπάσκετ είναι αγνό άθλημα και όχι φτηνό, αλλά σήμερα παίξαμε πέντε εναντίον οκτώ!".

Παπαλουκάς: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έτσι πρέπει να μείνει"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού άφησε πολλές αιχμές για τη διαιτησία και στη συνέχεια τόνισε: "Η ομάδα έπαιξε πολύ δυνατά όπως της αρμόζει, με ψυχή. Προσπαθήσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δεν τα κατάφεραμε να φτάσουμε με αξιώσεις στη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Η χρονιά τελείωσε, ο Ολυμπιακός πρέπει να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο". Όσο για το τι κινήσεις πρέπει να γίνουν, απάντησε: "Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό, υπάρχουν άνθρωποι που θα πάρουν αποφάσεις. Η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Το πρωτάθλημα το χάσαμε στις λεπτομέρειες, πρέπει να δυναμώσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: