Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009

ΠΑΟΚ: Έκλεισε ο Μίρκο Σαβίνι

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μίρκο Σαβίνι. Ο Ιταλός αριστερός μπακ –το έβδομο ματαγγραφικό απόκτημα του Δικέφαλου- ήρθε χθες (29/6) το βράδυ σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και σήμερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μετεγγραφής του, με την ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων.

Οι αλλεπάλληλες επαφές του Ζήση Βρύζα με τους μάνατζερ του παίκτη, αλλά και η κοινή θητεία του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ με τον Ιταλό άσο στη Φιορεντίνα, την περίοδο 2003-2004, φαίνεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση, οδηγώντας τον 30χρονο αριστερό μπακ στην Τούμπα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Σαβίνι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Who is Who

Όνομα: Μάρκο Σαβίνι

Ημ. Γέννησης: 11 Μαρτίου 1979

Τόπος: Ρώμη

Ύψος: 1,82μ.

Βάρος: 74κ.

Θέση: Αριστερός μπακ

Ο έμπειρος Ιταλός αμυντικός αναμένεται να δώσει σημαντικές ανασταλτικές λύσεις στον Φερνάντο Σάντος. Για τον Σαβίνι θα είναι η πρώτη φορά στη μέχρι τώρα καριέρα του που θα αγωνιστεί σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα , εκτός του ιταλικού. Ο 30χρονος άσος έχει περάσει από τη Φιορεντίνα, έχει διατελέσει αρχηγός της Νάπολι, αγωνιζόμενος τον τελευταίο χρόνο ως δανεικός στην Παλέρμο. Στους «βιόλα» έγινε και η γνωριμία με τον Ζήση Βρύζα. Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του είχαν εκφράσει και πέρσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μη μπορώντας ωστόσο να ικανοποιήσουν τις οικονομικές αξιώσεις της Νάπολι.

Αύριο (1/7) είναι η πρώτη επίσημη και ανοιχτή στο κοινό προπόνηση για τους πάικτες του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι φίλοι του Δικέφαλου δε θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Ιταλό άσο. Η ημερομηνία άφιξης του Μίρκο Σαβίνι στη Θεσσαλονίκη και επίσημης παρουσίασης του από την ΠΑΕ δεν έχει οριστεί ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: