Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

Ντάρμπισιρ: «Ο ΠΑΟ κάνει μεταγραφές εντυπωσιασμού και όχι ουσίας...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Τι έχεις να πεις για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού;

«Κάθε μεταγραφική περίοδο περιμένεις από τον Παναθηναϊκό να παίρνει καλούς παίκτες γιατί είναι καλή ομάδα. Οχι τόσο μεγάλη όσο ο Ολυμπιακός, βέβαια. Παίρνουν παίκτες για να δείξουν στον Ολυμπιακό ότι έχουν χρήματα και μπορούν να ξοδέψουν. Αλλο μεταγραφές ουσίας και άλλο εντυπωσιασμού. Είμαι σίγουρος ότι και με τους παίκτες που φέραμε εμείς θα τα πάμε πάρα πολύ καλά και θα κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».

-Μια από τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού ήταν και ο Λέτο...

«Και τι έγινε;..».
-Δεν τον θεωρείς καλό παίκτη;
«Δεν θέλω να το σχολιάσω».
-Αν ο Παναθηναϊκός ερχόταν να σε αποκτήσει, όπως έκανε με τον Λέτο, τι θα έκανες;

«Ημουν εδώ για τρεις με τέσσερις μήνες, αλλά ένιωσα πολύ πιστός στον σύλλογο. Τώρα σας λέω ότι ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα πήγαινα εκεί».

-Είναι αλήθεια ότι πάλεψες πολύ για να γίνει η μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό.
«Ηταν όνειρο για μένα, με έκανε πολύ ευτυχισμένο που πήρα μεταγραφή σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Πρώτα από όλα γιατί θα παίζω μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς. Είναι φανταστικοί. Η στήριξη που δίνουν στους παίκτες είναι φοβερή. Ελπίζω να παίζω πολλά χρόνια ακόμα γι’ αυτόν τον κόσμο».

«Φανταστικός ο Ολυμπιακός»
-Στην Αγγλία με ποιους οπαδούς θα έκανες σύγκριση; Ακούγονται πολλά για τους φίλους της Λίβερπουλ.

«Δεν υπάρχει ομάδα με τέτοιον κόσμο στην Αγγλία. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει τέτοιους φιλάθλους. Κανείς άλλος».
-Με μια μόνο λέξη, πώς θα χαρακτήριζες τον Ολυμπιακό;

«Ο Ολυμπιακός με μια λέξη; Φανταστικός!».

-Είναι πρόβλημα οι συχνές αλλαγές τεχνικών;

«Δεν είναι πρόβλημα οι αλλαγές προπονητών. Ολα τα παιδιά έχουν δουλέψει με πολλούς διαφορετικούς προπονητές στην καριέρα τους. Το μόνο που θα είναι διαφορετικό, θα είναι το παιχνίδι που θέλει να παίξει ο νέος προπονητής».

«Καλύτερο το 4-4-2»


-Φαίνεται να προτιμά το 4-4-2.


«Καλύτερο το 4-4-2. Πολύ πιο επιθετικό, θα πετύχουμε περισσότερα γκολ. Πέρυσι θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο πιεστικοί, αλλά υπήρχε ένας επιθετικός και άλλος ένας από πίσω. Νομίζω ότι το 4-4-2 θα ταιριάξει περισσότερο στην ομάδα και στους παίκτες».

-Με σένα υπάρχει το φοβερό στατιστικό να σκοράρεις πιο εύκολα όταν μπαίνεις αλλαγή απ’ ότι όταν ξεκινάς βασικός.

«Το ξέρω, αλλά δεν μου αρέσει ο κόσμος να νομίζει ότι είμαι μόνο για να έρχομαι από τον πάγκο. Ηρθα στον Ολυμπιακό για να παίξε και να βελτιωθώ. Προσπαθώ να βρίσκομαι σε θέσεις που μπορεί να δημιουργηθεί ευκαιρία για γκολ. Είχα καλά νούμερα από πλευράς σκοραρίσματος πέρυσι, αλλά δεν έπαιξα πολύ. Αν παίξω περισσότερο, θα έχω περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρω».

«Παίζω πολύ καλά με τον Ντιόγκο»


-Με τον Ντιόγκο μπορείς να αποτελέσεις καλό δίδυμο;

«Το έλεγα πέρυσι, θα το πω και φέτος. Παίζω πολύ καλά με τον Ντιόγκο. Συνδυαζόμαστε καλά, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, επικοινωνούμε καλά, κάτι που είναι σημαντικό για τους επιθετικούς».

-Για τον Μέλμπεργκ;

«Δεν ξέρω προσωπικά τον Μέλμπεργκ, αλλά έχω παίξει αντίπαλός του όταν ήμουν στην Αστον Βίλα και ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Εχει μεγάλη εμπειρία, είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει και ότι ο κόσμος θα τον λατρέψει».

-Πού μπορεί να φτάσει φέτος ο Ολυμπιακός;
«Νομίζω ότι αν δεν έχουμε τραυματισμούς, όπως είχαμε πέρυσι, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, διότι έχουμε καλή ομάδα, έχουμε τον κόσμο να μας δίνει ώθηση και μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: