Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

Oλυμπιακός: Δίνει 4 εκατ. για Κάλστρομ !

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Κιμ Κάλστρομ, η ΠΑΕ έστειλε φαξ στην Λιόν ζητώντας να μάθει τις οικονομικές απαιτήσεις των Γάλλων, 4 εκ. ευρώ προσφέρουν οι "ερυθρόλευκοι"

Στον Ολυμπιακό είναι αρχικά διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ για την μεταγραφή του Κιμ Κάλστρομ. Η ομάδα της Λιόν δεν έχει στους υπό παραχώρηση παίκτες τον Σουηδό διεθνή αλλά δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή της αν κοινοποιηθεί οικονομικά.

Οι Γάλλοι αξιώνουν την ποιότητα του αριστεροπόδαρου χαφ κοντά στα 7-8 εκ. ευρώ αλλά με τα κατάλληλα παζάρια που θα γίνουν υπολογίζεται πως η τιμή θα πέσει στα 6 εκ. ευρώ. Από την πλευρά της η ΠΑΕ το μάξιμουμ που έχει σκοπό να δώσει είναι τα 5 εκ. ευρώ για τον Κιμ Κάλστρομ και αυτό που μένει να δούμε είναι το κατά πόσο έχει διάθεση η Λιόν να ρίξει την αγοραστική αξία του ποδοσφαιριστή της.

Πάντως στο "ερυθρόλευκοι" στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της μεταγραφής, ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει μια επιμονή και πίστη πως ο παίκτης είναι αυτό που θέλει και χρειάζεται ο Ολυμπιακός στον χώρο της μεσαίας γραμμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: