Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2009

Τεν Κάτε: "Για την περηφάνια μας"

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγωνα με την Ατλέτικο, δεν έδειξε τις προθέσεις του αγωνιστικά, ωστόσο μίλησε για τις όποιες πιθανότητες μπορεί να έχει η ομάδα του. Ακόμα μίλησε για την απουσία του Καραγκούνη αλλά και τις φωτιές της Αττικής. Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός τεχνικός:

- Όσες φορές έχει έρθει στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κερδίσει. Μπορεί να πετύχει το θαύμα στο σημερινό παιχνίδι;
"Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και συμβαίνουν και θαύματα."

- Θεωρείται ότι όλα είναι δυνατά, ή απλά είναι κάτι που πρέπει να πείτε;
"Η Ατλέτικο είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έχει την βοήθεια των οπαδών της. Εμείς θα παίξουμε για την περηφάνεια μας, το κύρος μας. Υπάρχουν ακόμη 90 λεπτά."

- Οι παίκτες είναι επηρεασμένοι από τις φωτιές στην Αθήνα;
"Είναι γιατί κάποιοι παίκτες ζουν κοντά στις εστίες της πυρκαγιάς. Χθες (σ.σ. προχθες) δεν προπονηθήκαμε γιατί ο αέρας ήταν μολυσμένος από τους καπνούς και μας είπαν οι γιατροί να μην προπονηθούμε".

- Πως θα διαχειριστείτε το ματς; Θα βγείτε από την αρχή επιθετικά ή θα ξεκινήσετε συντηρητικά και θα χτυπήσετε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης;
"Εάν απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, είναι σαν να μιλάω στον προπονητή της Ατλέτικο."

- Για την απουσία του Γιώργου Καραγκούνη:
"Η απάντηση είναι η ίδια. Δεν θα σας πω ποιος θα τον αντικαταστήσει. Όμως ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς έχουμε μεγάλο ρόστερ, με παίκτες που μπορεί να μην έχουνε την ίδια εμπειρία με τον Καραγκούνη, αλλά έχουν καρδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: