Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2009

Champions League: «Πέταξε» για Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Για το Λονδίνο αναχώρησε το απόγευμα (18:00) της Κυριακής η αποστολή του Ολυμπιακού. Την Τρίτη (29/9) οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν στο «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ.

Οι δηλώσεις του Ζίκο:


«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και η κούραση μπορεί να ξεπεραστεί. Ξεχνάμε την κούραση σ’ αυτά τα ματς. Αυτά τα παιχνίδια αρέσουν στους παίκτες και θα είναι όλοι έτοιμοι. Είναι προτιμότερο πάντως, να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, παρά προπονήσεις», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, λίγο πριν την αναχώρηση, για να προσθέσει: «Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τίποτα. Για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα τόσο σημαντικό ματς, θα πρέπει όλοι να είμαστε καλοί. Ξέρουμε τι θέλουμε και πάμε να παίξουμε με μυαλό».

Ντουντού: Για το καλύτερο

Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εκείνος που έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, ήταν ο Ντουντού.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μια γρήγορη ομάδα, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δημιουργήσουμε μερικές ευκαιρίες. Έχω παίξει δύο φορές κόντρα στην Άρσεναλ. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και μπορούμε να πάμε καλά», τόνισε ο Βραζιλιάνος που ρωτήθηκε και αυτός για την κούραση: «Όταν κερδίζεις δεν νιώθεις κουρασμένος. Έχουμε παίξει πολλά σερί ματς, αλλά κάτι τέτοιο έχει κάνει και η Άρσεναλ».
Δηλώσεις έκανε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος επισήμανε πως «περιμένουμε έντονο το ελληνικό στοιχείο στις εξέδρες, όμως γνωρίζουμε πως ο κόσμος δεν μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα. Πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή αγγλική ομάδα και γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει να παίζεις Αγγλία με τέτοιες ομάδες. Είναι πολύ γρήγορες και ποιοτικές με εξαιρετικό ρυθμό. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Προερχόμαστε από ορισμένα πολύ καλά αποτελέσματα όμως πρέπει να πατάμε στα πόδια μας και να γνωρίζουμε ποιός θα είναι ο αντίπαλός μας».

Η αποστολή


Ο Ζίκο έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για το Λονδίνο τους εξής 22 ποδοσφαιριστές:
Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: