Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2008

«Εκανα πολλά λάθη, αποχωρώ το Μάιο!»


Ο Ντέμης Νικολαΐδης παραδέχθηκε και επίσημα στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σήμερα σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο, ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της ΑΕΚ, διευκρινίζοντας πως αυτό δεν θα συμβεί άμεσα, αλλά μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά:

***
Επιβεβαίωσε την είδηση της αποχώρησής του από την προεδρία της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό θα συμβεί τον Μάιο, καθώς τότε ολοκληρώνεται το 5ετές του πλάνο, έχοντας βάλει γερές βάσεις σε δύο επείγοντα θέματα της ΑΕΚ, αυτά του προπονητικού κέντρου και του γηπέδου.

*** Ξεκαθάρισε πως είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που διοίκησε την ΑΕΚ αυτά τα τέσσερα χρόνια, όμως δεν δίστασε να παραδεχθεί για ακόμη μία φορά πως έκανε αρκετά λάθη στην προσπάθειά του και μόνο να ισχυροποιήσει τον σύλλογο.

*** Απογοητεύτηκε που φέτος δεν κατάφερε η ΑΕΚ να φτάσει τα 30.000 εισιτήρια διαρκείας, πράγμα που έδειχνε ότι δεν έπεισε με τα λόγια του και κυρίως με το έργο του τον κόσμο της Ενωσης να έρθει στο γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.
*** Αποκάλυψε ότι έχει αγοραστεί η έκταση, όπου θα ανεγερθεί το προπονητικό κέντρο και μέσα σε δύο βδομάδες θα γίνουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις. Σε αυτό το σημείο θέλησε να ευχαριστήσει τον κ. Νοτιά, χωρίς τον οποίο δεν θα προχωρούσε τίποτα, αφού αυτός είναι ο χρηματοδότης του προπονητικού κέντρου.

*** Δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στο θέμα Μελισσανίδη. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως δεν απέρριψε την πρόταση του, καθώς δεν ήταν επίσημη, αλλά προφορική, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την παρουσιάσει στο Δ.Σ των μέτοχων. Παράλληλα, δήλωσε ενοχλημένος με τον «Τίγρη» στο γεγονός ότι απαίτησε να βάλουν οι νυν μέτοχοι τα ίδια χρήματα με τον ίδιο στην ΠΑΕ.

*** Μίλησε και για την πώληση του Παπασταθόπουλου στην Τζένοα, τονίζοντας πως θα ήταν σφάλμα αν έμενε στην ομάδα, καθώς σε ένα χρόνο θα μπορούσε να εξαγοράσει το συμβόλαιό του με τα μισά χρήματα και λιγότερα.

*** Είχε παράπονο και από τους δημοσιογράφους. Επεσήμανε πως λόγω της κριτικής που γίνεται από τα ΜΜΕ έχει βγει προς στα έξω το συμπέρασμα ότι η ΑΕΚ θα είναι ο «αδύναμος κρίκος» στο φετινό πρωτάθλημα, σε σχέση με την προετοιμασία που έχουν κάνει οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

*** Εδειξε μέσα από τα λόγια του ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του Γιώργου Δώνη και ότι πιστεύει πως η ΑΕΚ μπορεί να υλοποιήσει τη νέα σεζόν αυτό που της στέρησαν την προηγούμενη. Αν και παραδέχθηκε πως οι συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξουν. Βέβαια, άφησε να εννοηθεί πως με τον Κώστα Πηλαδάκη στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας ίσως να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: