Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2008

Χάνει για 20 ημέρες Ντουντού και «Τζόλε»


Τις υπηρεσίες των Ντουντού και Τζόρτζεβιτς θα στερηθεί για τουλάχιστον τρεις επόμενες εβδομάδες ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Με τα σημερινά δεδομένα, αμφότεροι θα απουσιάσουν από τις αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων» με Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη» και Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία, από όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μετρίου βαθμού θλάση στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο και δεν θα μπορέσει να προπονηθεί τις επόμενες 15 με 20 ημέρες. Μαγνητική έκανε και ο Πάβελ Κόβατς, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση αριστερού γόνατος και θα ακολουθήσει για διάστημα πέντε με έξι ημερών, συντηρητική αγωγή.

Εκτός ξανά ο «Τζόλε»

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα και για τον Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δεν θα γλυτώσει το νυστέρι. Ο έμπερος αριστερός χαφ του Ολυμπιακού, ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις, μετά το ματς με την ΑΕΚ και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα του, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα υποβληθεί αύριο (Τρίτη 7/10), στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Παντελή Νικολάου, σε αρθροσκοπικό καθαρισμό δεξιού γόνατος. Ο χρόνος επανόδου του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις, υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες».

*** Στο μεταξύ ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει αύριο (Τρίτη 7/10, ώρα 13.30), στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, για την κλήρωση του Κυπέλλου Ουέφα

Δεν υπάρχουν σχόλια: