Δευτέρα, Οκτωβρίου 06, 2008

Διήμερο ρεπό σε Σκόκο, λόγω ενοχλήσεων


Προβληματισμό έφερε η ήττα από τον Ολυμπιακό στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν το παιχνίδι στο Φάληρο. Η επόμενη μέρα βρήκε τους ανθρώπους της ομάδας με σκυμμένα κεφάλια, πολλή διάθεση, όμως, για να αντιστραφεί το κλίμα και να διορθωθούν τα λάθη στον αγωνιστικό τομέα, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης, σε μια προσπάθεια να ηρεμίσουν οι παίκτες του και να ξεκουραστούν, τους έδωσε σήμερα ρεπό. Από αύριο τους περιμένει όλους στους Θρακομακεδόνες, πλην των διεθνών, για να αντιστρέψουν όλοι μαζί το κλίμα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, το συντομότερο δυνατό.

Σε δύο μέρες για Σκόκο

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ιγνάσιο Σκόκο. Ο Αργεντινός, που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρόλα αυτά συνέχισε να αγωνίζεται, εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του συλλόγου. Όπως έγινε γνωστό, σε δύο ημέρες που θα δοκιμάσει να μπει πάλι στο γήπεδο (λόγω του τραυματισμού εξασφάλισε διήμερο ρεπό) και θα γίνει ακριβής διαπίστωση της κατάστασής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: