Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2008

Ρονάλντο: «Πρώτη επιλογή η Φλαμένγκο»


Προτεραιότητα στη Φλαμένγκο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του έδωσε ο Ρονάλντο, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι να τον αποκτήσει. «Η Φλαμένγκο είναι η πρώτη επιλογή», τόνισε και πρόσθεσε: «Τον Ιανουάριο θα ανακοινώσω την απόφαση μου, αλλά δεν θέλω να έχω κακή εικόνα, παίζοντας στο Μαρακανά», επεσήμανε ο 32χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος φάνηκε ανήσυχος με το βάρος του.

«Το όνειρο μου είναι να παίξω στην Φλαμένγκο, γιατί πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι οπαδός της. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να χάσω βάρος, καθώς αυτή την στιγμή έχω 14 τοις εκατό λίπος. Όταν άρχισα να προπονούμαι με την Φλαμένγκο είχα 16 τοις εκατό λίπος, όμως οι αθλητές δεν πρέπει να έχουν πάνω από 11», είπε ο πρώην παίκτης της Μίλαν και κλείνοντας ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή είμαι ένας πληγωμένος στρατιώτης, αλλά όχι νεκρός. Δεν θα σταματήσω να παλεύω και θέλω να επιστρέψω στην εθνική Βραζιλίας. Αν δεν καταφέρω να έρθω στην επιθυμητή κατάσταση, κάτι που θα μου πάρει χρόνο, η αποχώρηση από την ενεργό δράση είναι μία πιθανότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: