Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2008

Οι δηλώσεις των παιχτών της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με την Ομόνοια !


Μπασινας: Αν δεν είχε δοθεί η πρώτη κόκκινη θα κάναμε το 1-2

«Ο αποκλεισμός είχε έρθει από το πρώτο παιχνίδι. Εδώ έπρεπε να τα παίξουμε όλα για όλα. Φυσικό ήταν να είμαστε πιο ανοικτοί. Κάναμε την προσπάθεια, αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Όσο παίζεται ένας αγώνας, πάντα πιστεύεις. Με δέκα παίκτες καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν είναι μόνο ό,τι δεν κάναμε εμείς. Καθοριστικό σημείο ήταν η κόκκινη κάρτα και πιστεύω πως αν δεν είχε δοθεί, θα είχαμε βάλει το δεύτερο γκολ. Ο κόσμος περίμενε η ομάδα να προχωρήσει. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Μέσα από τις νίκες θα αντιστρέψουμε την κατάσταση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο Άγγελος Μπασινάς.

Χουανφράν: Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι

«Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι σίγουρα μια αποτυχία, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, γιατί έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλήσουμε για το διαιτητή. Παρότι δεν ήταν σε καλή ημέρα, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι' αυτόν», ανέφερε ο Χουανφράν.

Καφές: Τώρα ο Παναθηναϊκός

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο, πιστεύω ότι αντιδράσαμε πολύ καλά. Ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Όσο προχωρούσε το παιχνίδι, ανεβαίναμε. Ο διαιτητής έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σκόκο για ένα πέσιμο στο κέντρο του γηπέδου. Πιστεύω πως αν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα, θα παίρναμε εμείς την πρόκριση. Δυστυχώς το γκολ ήρθε πολύ αργά. Μετά την αποβολή παλέψαμε το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι μετά. Σε μεγάλο ποσοστό η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Πλέον έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και πρέπει να εστιάσουμε εκεί», είπε ο Παντελής Καφές.

Οκκάς: Εμείς και η Ανόρθωση κάναμε περήφανη την Κύπρο

Από την πλευρά των παικτών της Ομόνοιας, ο Γιάννης Οκκάς στάθηκε στη σημαντική πρόκριση της Ομόνοιας αλλά και της Ανόρθωσης. «Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε δύο κυπριακές ομάδες να προκρίνονται στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Κάναμε τόσο εμείς, όσο και η Ανόρθωση, περήφανη την Κύπρο. Γιορτάζουμε όλοι μαζί. Η Ομόνοια περνάει για πρώτη φορά στο Κύπελλο UEFA και η Ανόρθωση για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την πρόκριση την πήραμε σήμερα. Στο πρώτο ματς είχαμε πάρει απλά ένα προβάδισμα 60-40», τόνισε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ.

Αντωνίου: Μπορούμε να περάσουμε και στο ΟΥΕΦΑ αλλά και στην επόμενη φάση


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Σε θεωρητικό επίπεδο είναι μια κλήρωση που μας δίνει πιθανότητες να συνεχίσουμε στο Κύπελλο UEFA, αλλά και να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι όμιλος που μπορεί από μόνος του να δώσει κίνητρο στους παίκτες μας για να ζητήσουν το κάτι παραπάνω», είπε αρχικά ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με την Ίντερ.

«Ποτέ δεν μπορεί να ξέρεις, θα θέλαμε σαν ομάδα να συναντήσουμε αυτά τα παιχνίδια αργότερα, αλλά είναι τόσο ψηλό το κίνητρο μ’ αυτές τις ομάδες, που δεν φοβάσαι, κυρίως φοβάσαι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις», πρόσθεσε.

Νικολαΐδης: Η χειρότερή μου στιγμή στην ΑΕΚ


Ιδιαίτερα απογοητευμένος ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο ΓΣΠ με την Ομόνοια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε αυτό τον αποκλεισμό της Ένωσης, ως τη χειρότερή του στιγμή στην τετράχρονη παρουσία του στα διοικητικά του συλλόγου.

«Σίγουρα αυτός ο αποκλεισμός αποτελεί την χειρότερη στιγμή της παρουσίας μου στην ΑΕΚ. Δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι στην ομάδα, μόνο μία σεζόν πήγαμε καλά στην Ευρώπη. Τις υπόλοιπες δεν προσφέραμε πόντους στην Ελλάδα κι αυτό είναι ντροπιαστικό για μας», είπε αρχικά ο Νικολαΐδης και συνέχισε:

«Ο διαιτητής μπορεί να ήταν κωμωδία, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, αλλά και πάλι μπορούσαμε. Ακόμα και με αυτό τον διαιτητή! Οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά δεν πιάσανε τόσο καλή απόδοση. Σίγουρα είναι μια μεγάλη αποτυχία, ωστόσο δεν έχουμε χρόνο για στεναχώριες. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς (σ.σ. Παναθηναϊκός) και είναι υποχρέωση όλων μας να κερδίσουμε. Εγώ ως παίκτης, μετά από μία κακή εμφάνιση προσπαθούσα να παίξω καλά στο επόμενο παιχνίδι για να αποδείξω ότι μπορώ καλύτερα. Αυτό πρέπει να κάνουν τώρα και οι παίκτες μας».

Τέλος, ρωτήθηκε και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφές, σίγουρα μία και ενδεχομένως και δεύτερη. «Θα κάνουμε μεταγραφές. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουμε δυο παίκτες, αλλά κατά πάσα πιθανότητα πάντα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Superleague Formula:Ταχύτερη όλων η Ρόμα


Το μονοθέσιο της Ρόμα με τον Ενρίκο Τοκατσέλο έκανε τον καλύτερο χρόνο στις τελευταίες δοκιμές πριν οι ομάδες ετοιμαστούν για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς αυτό το Σαββατοκύριακο.

Click here to find out more!Ο Ολυμπιακός με τον Άντερσεν πίσω από το τιμόνι αρκέστηκε στην εντέκατη θέση με χρόνο 1,19,725 την ώρα που ο Ιταλός πιλότος της Ρόμα σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1,18,262.

Η Ιταλική ομάδα κατάκτησε τις πρώτες θέσεις τόσο στα πρωινά δοκιμαστικά όσο και στα απογευματινά δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της πρεμιέρας.

Την Παρασκευή δεν θα υπάρχουν δοκιμές καθώς οι ομάδες θα ετοιμάζονται για τον αγώνα του Σαββάτου κάνοντυας τις τελευταίες αλλαγές στο στήσιμο του μονοθεσίου.

Οι χρόνοι των ομάδων

Θέση Οδηγός Ομάδα Χρόνος

1 22 E.Toccacelo AS Roma 1:18.262
2 18 B.Garcia Sevilla FC 1:18.595
3 3 R.Doornbos AC Milan 1:18.731
4 4 A.Pier Guidi Galatasaray 1:18.889
5 11 N.Philippe Borussia Dortmund 1:19.062
6 21 A.Valles Liverpool 1:19.134
7 17 R.Dalziel Rangers 1:19.237
8 16 T.Gommendy FC Porto 1:19.256
9 6 Y.Buurman PSV Einhoven 1:19.403
10 6 A.Zuber Al-Ain 1:19.513
11 9 K.Andersen Olympiacos 1:19.725
12 12 D.Rigon Beijing Guoan 1:19.413
13 7 T.Rocha Flamengo 1:20.005
14 10 M.Wissel FC Basel 1:20.453
15 19 D.Tappy Tottenham Hotspur 1:21.298
16 8 C.Dolby RSC Anderlecht no time
17 14 A.Soucek Corinthians no time

Τεν Κάτε: Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις...

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

«Είναι 6 παιχνίδια. Η Ίντερ είναι σίγουρα το φαβορί για την 1η θέση», δήλωσε αρχικά στην κρατική τηλεόραση ο Τεν Κάτε και συμπλήρωσε: «Η Βέρντερ και η Ανόρθωση είναι οι βασικοί ανταγωνιστές μας. Ακόμα όμως και με την Ίντερ είναι θέμα μιας βραδιάς και αν είμαστε σε καλή κατάσταση μπορούμε να τους εκπλήξουμε. Δεν πρέπει όμως να θεωρήσουμε εύκολο αντίπαλο την Ανόρθωση, μια ομάδα που απέκλεισε τον Πρωταθλητή Ελλάδας με συνολικό σκορ 3-1».

Ερωτηθείς για το πως θα ήθελε να καταρτιστεί το πρόγραμμα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ισχυρίστηκε πως «Θα προτιμούσα το τελευταίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Πολλές φορές, η πρόκριση κρίνεται στο τελευταίο παιχνίδι και σε αυτήν περίπτωση ο κόσμος μας που αποτελεί τον 12ο παίκτη μας θα μας βοηθούσε πολύ», είπε αρχικά ενώ όταν πληροφορήθηκε το πως έχουν τα πράγματα μόνο που δεν... πανηγύρισε. «Είναι καλό το πρόγραμμα και η κλήρωση. Από την αρχή ήθελα να έχουμε το πρώτο και το τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις...».

«Δυνατή έδρα έχουν όλοι...»

Στην συνέχεια, ο Ολλανδός αναφέρθηκε στους επιμέρους τομείς στους οποίους θα μπορούσε να κριθεί η υπόθεση-πρόκριση αλλά και στον παράγοντα «έδρα».

«Είναι θέμα φόρμας, ποιότητας, τύχης, υποστήριξης από τον κόσμο, όλα αυτά παίζουν τον ρόλο τους. Είναι ένας όμιλος με ανοιχτές πιθανότητες για όλους, Η έδρα μας σίγουρα είναι ένα όπλο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και οι άλλες ομάδες έχουν δυνατή έδρα. Η Ανόρθωση κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό στην Κύπρο, η Βέρντερ και η Ίντερ έχουν επίσης δυνατή έδρα...».

Ο Χενκ Τεν Κάτε έδωσε και ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας στους οποίους συνέστησε «να είναι ρεαλιστές, όχι αισιόδοξοι. Θέλουμε να είναι κοντά μας και παίρνουμε δύναμη από την παρουσία τους. Να τα δώσουμε όλα και με την βοήθεια της τύχης να πετύχουμε. Να μην φέρουμε πίεση στην ομάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα, βρισκόμαστε στο 75% των δυνατοτήτων μας και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Μην ξεχνάμε πως μόνο 3-4 από τους παίκτες μας έχουν παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ...», συμπλήρωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Bye Bye AEK !!!!!


Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ομόνοια στην Κύπρο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε η αποβολή του Σκόκο (58’), ο οποίος άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του για περισσότερο από μισή ώρα.

«Δήμιος»της «Ένωσης» ο Ντούρο, ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα (10’, 70’) της κυπριακής ομάδας. Ισμαέλ Μπλάνκο (16’) με κεφαλιά και Παυλής (89’) με σουτ βολίδα τα γκολ των «κιτρινόμαυρων».

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ΑΕΚ μετά αποβολή του Χουανφραν στις καθυστερήσεις μετά από σκληρό φάουλ που έκανε στον Οκκά. Η Ομόνοια άξιζε την νίκη καθώς βρήκε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από την ΑΕΚ. Ακόμη η Ομόνοια είχε και ένα δοκάρι με τον Ντούρο στο 12'.

Γκολ: 10’, 70’ Ντούρο – 15’ Μπλάνκο, 89’ Παυλής

Κόκκινες: 58’ Σκόκο (2η κιτ.), 90’ Χουανφράν.

Κίτρινες: Μαϊστόροβιτς, Εντίνιο, Μπασινάς, Ζορμπάς, Βέντσελ, Νικουλέσκου

Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Ντικουμάνα, Βέντσελ, Πλετς, Ζλόγκαρ, Κασέκε, Ντούρο, Κλέιτον (77' Αλωνεύτης), Η. Χαραλάμπους, Δ. Χριστοφή (65' Οκκάς), Καφού (89' Νικουλέσκου).

ΑΕΚ: Σάχα, Ράμος, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Ρίκκα (75' Λαγός), Μπλάνκο, Εντίνιο (79' Παυλής), Μπασινάς, Καφές (75' Ζορμπάς), Σκόκο.

Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Άρης


Στην Κοπρίβνιτσα της Κροατίας, τελείωσε το φετινό ευρωπαϊκό όνειρο για τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα της Θεσσαλονίκης, καθώς ηττήθηκαν με 2-0 από την τοπική Σλάβεν και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σλάβεν: Ρόντιτς, Μπούριτς, Ρόγκουλι, Λάπιτς, Τσαβάλ, Ποντρουγκάτς, Γκρεγκουρίνα, Πόσαβετς, Γιάγιαλο, Μπρουτσίνα, Γιούριτς

Άρης: Κέλεμεν, Αουρέλιο, Ρονάλντο, Γιάχιτς, Βαγκέλι, Κάλβο, Γκαρσία, Πρίττας, Ρεγκέιρο, Ζεντίλ, Κόκε

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League






















Ίντερ, Βέρντερ και Ανόρθωση οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 2ο όμιλο του Champions League μετά την κλήρωση τους στο Μόντε Κάρλο. 16 και 17 Σεπτεμβρίου τα πρώτα ματς


Η κλήρωση των ομίλων του Champions League


1oς Όμιλος
Τσέλσι (Αγγλία)
Ρόμα (Ιταλία)
Μπορντό (Γαλλία)
Κλούζ (Ρουμανία)

2ος Όμιλος
Ίντερ (Ιταλία)
Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)
Παναθηναϊκός (Ελλάδα)
Ανόρθωση (Κύπρος)

3ος Όμιλος
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (Πορτογαλία)
Βασιλεία (Ελβετία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

4ος Όμιλος
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Αϊντχόβεν (Ολλανδία)
Μαρσέιγ (Γαλλία)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

5ος Όμιλος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Σέλτικ (Σκωτία)
Άαλμποργκ (Δανία)

6ος Όμιλος
Λυών (Γαλλία)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Στεάουα (Ρουμανία)
Φιορεντίνα (Ιταλία)

7ος Όμιλος
Άρσεναλ (Αγγλία)
Πόρτο (Πορτογαλία)
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)

8ος Όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Γιουβέντους (Ιταλία)
Ζενίτ (Ρωσία)
Μπάτε Μπορίσοφ (Λευκορωσία)

Τα πρώτα ματς των ομίλων θα διεξαχθούν 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Oι κορυφαίοι της χρονιάς που πέρασε

Στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League και μετά από την κλήρωση των 8 ομάδων από κάθε γκρουπ δυναμικότητας για τη σεζόν 08/09 πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν 07/08.

Καλύτερος τερματοφύλακας: Πετρ Τσεχ (Τσέλσι)
Καλύτερος αμυντικός: Τζον Τέρι (Τσέλσι)
Καλύτερος μέσος: Φράνκ Λάμπαρντ (Τσέλσι)
Kαλύτερος επιθετικός: Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Kαλύτερος προπονητής

OMONOIA-AEK LIVE EΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=17122&part=sports

Slaven - Aris LIVE EΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Watch live video from 19:30 Slaven - Aris on Justin.tv

Στην Αθήνα ο Γκράβεσεν και υπογράφει


Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα βρίσκεται από την Τετάρτη το βράδυ ο Τόμας Γκράβεσεν, ο οποίος είναι ένα βήμα πριν από την ένταξη του στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ο Δανός διεθνής ήρθε στη χώρα μας, μίλησε και από κοντά με τον Ντέμη Νικολαΐδη και αφού τα συμφώνησαν, θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και μόλις βγουν τα αποτελέσματα και είναι καλά θα υπογράψει.

Ο Γκράβενσεν είναι 32 ετών, την τελευταία σεζόν έπαιξε δανεικός στην Έβερτον, με την οποία είχε μόλις πέντε συμμετοχές.

Παίζει την ευρωπαϊκή χρονιά με Ομόνοια η ΑΕΚ


Μέσα σε 90 λεπτά η ΑΕΚ καλείται να παίξει όλη την Ευρωπαϊκή της χρονιά. Το 0-1 του ΟΑΚΑ θα κάνει πολύ πιο δύσκολο το έργο της στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια (20:00, novasports1), αλλά αν η Ένωση παρουσιάσει έναν καλό εαυτό όλα μπορούν να γίνουν.

Στον πρώτο αγώνα μέσα στο ΟΑΚΑ νίκησε ο Ομόνοια 1-0, με την ΑΕΚ να μην κάνει καμία ευκαιρία.

Τρεις μήνες εκτός και πάλι ο «Μάτσας». Θα υποβληθεί σε νέα εγχείρηση!

AIΩΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Από εγχείρηση σε εγχείρηση είναι ο Ματσιγιάουσκας. Ο Λιθουανός ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την Λιθουανία πριν λίγες μέρες στο ΣΕΦ, ξαφνιάζοντας το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» θα μείνει εκτός δράσης για ακόμα τρεις μήνες!

Ο «Μάτσας» ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί τους τελευταίους οκτώ μήνες, υποστήριξε ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των ατομικών προπονήσεων που έκανε τον Αύγουστο λίγο πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα, θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση, καθώς έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα! Πάντως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι σύντομα θα λυθεί το συμβόλαιο με τον Λιθουανό.

O Σον Ράιτ-Φίλιπς επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι


Μετά από τρία χρόνια παραμονής στην Τσέλσι, ο Σον Ράιτ-Φίλιπς, επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία αναδείχθηκε υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2012, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τέσσερις στον εισαγγελέα

Δεν έμειναν ατιμώρητα τα μικρής έκτασης επεισόδια που έγιναν έξω από το «Καραϊσκάκη», μετά την λήξη του ματς Ολυμπιακός – Ανόρθωση και τον αποκλεισμό των Πειραιωτών . Τέσσερις οπαδοί των γηπεδούχων συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα 100 φιλάθλων του Ολυμπιακού εκσφενδόνισαν πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα κατά την αποχώρηση των φίλων της Ανόρθωσης. Οι τέσσερις νεαροί θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια.

Φουλάρουν για Γκράβεσεν


Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν, τουλάχιστον με βάση όσα διαρρέουν, σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ράφικ Τζιμπούρ, αλλά στοχεύουν στην απόκτηση κι ενός μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τόμας Γκράβεσεν βρίσκεται στην Αθήνα και συζητά με τους «κιτρινόμαυρους»! Φήμες και για τον Τέκο Μοντίσε ενώ συνεχίζονται οι επαφές με Λεονάρντο.

Το αν ισχύει ή όχι αυτό θα φανεί άμεσα, καθώς από τις τάξεις της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δεν έλεγαν τίποτα. Η φημολογία, πάντως, ήταν έντονη ότι ο διεθνής Δανός άσος βρίσκεται από την Τετάρτη στην ελληνική πρωτεύουσα και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας για την Κύπρο.

Ο Γκράβεσεν έχει προταθεί στην Ενωση και η περίπτωση του ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, αλλά το αν θα γίνει η μεταγραφή θα φανεί άμεσα.

Συμφώνησε με Πόρτο για Κουαρέσμα


Η Ίντερ συμφώνησε με την Πόρτο για την απόκτηση του Ρικάρντο Κουαρέσμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «A Bola» γράφει σήμερα ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα διαθέσει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού. Επίσης, θα δώσει σαν αντάλλαγμα στους «δράκους» τον 20χρονο Πορτογάλο Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσο, γνωστό και ως «Πελέ».

Ο διεθνής, με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, παίκτης αποτελεί επιλογή του νέου τεχνικού των «νερατζούρι», Ζοζέ Μουρίνιο. «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βελτιώσει πολύ την ομάδα μας», δήλωσε σχετικά ο προπονητής.

Υπογράφει στον Ηρακλή ο Μιχαλάκης!


Στον Ηρακλή θα επιστρέψει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Ο Κύπριος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνη Ρέμο και εντός των προσεχών ωρών θα υπάρξει σχετική συνάντηση, προκειμένου να "πέσουν" οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βαλβέρδε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη: Παίρνω την ευθύνη πάνω μου


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν το ίδιο στεναχωρημένος με τους παίκτες του για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην προσπάθειά του να εμψυχώσει τους «ερυθρόλευκους» και εν μέρη να τους παρηγορήσει, καθώς το Σάββατο (30/08) ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε πως με δικά του λάθη η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις δύο αναμετρήσεις με την Ανόρθωση.

Ετσι, μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βάσκος πήγε στα αποδυτήρια και τους είπε: «Πρέπει να φανούμε δυνατοί. Παίρνω την ευθύνη πάνω μου. Ξέρω ότι μπορείτε να πετύχετε και να προχωρήσετε. Θέλω να νικήσουμε το Σάββατο τον Αστέρα Τρίπολης».

Έπεσε ξανά στη 14η θέση της βαθμολογίας της UEFA η Ελλάδα

Η κατάταξη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της UEFA:

1. Αγγλία 66.554
2. Ισπανία 62.766
3. Ιταλία 53.535
4. Γερμανία 45.320
5. Γαλλία 40.739
6. Ρωσία 38.875
7. Ρουμανία 37.480
8. Ολλανδία 33.297
9. Πορτογαλία 30.748
10. Ουκρανία 28.350
11 Τουρκία 27.225
12. Σκοτία 26.875
13. Ελβετία 24.250
14. ΕΛΛΑΔΑ 23.790
15. Βέλγιο 21.325
16. Δανία 20.250
17. Βουλγαρία 20.000
18. Τσεχία 19.000
19. Νορβηγία 17.000
20. Αυστρία 16.950
24. ΚΥΠΡΟΣ 12.749

Το μυαλό τώρα στο πρωτάθλημα και την κλήρωση του ΟΥΕΦΑ


Στο πρωτάθλημα στρέφουν πλέον την προσοχή τους οι «ερυθρόλευκοι», μετά τον αποκλεισμό από τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ανασύνταξη της ομάδας θα πρέπει να είναι άμεση, και σε αυτό προσανατολίζονται οι άνθρωποι του συλλόγου, καθώς ο χρόνος πιέζει.

Το Σάββατο (19:00) οι νταμπλούχοι κάνουν πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μια ομάδα που πέρσι «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλία στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, Κάρλος Καρβαλιάλ, βρέθηκε μάλιστα χθες στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου, για να παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Το παρών στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, όπως δήλωσε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε χθες, θα δώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, ο Ντιόγκο. Ο νεαρός φορ θα πάρει -πιθανότατα- φανέλα βασικού, καθώς το επιθετικό πρόβλημα της ομάδα είναι εμφανές και θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα για να καταλήγει πιο εύκολα στα δίχτυα η μπάλα.

Η κλήρωση και η «μαύρη» λίστα
Το μεσημέρι της Παρασκευής θα μάθουν τον αντίπαλο τους οι «ερυθρόλευκοι» στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού θα βρεθούν στην κλήρωση, φιλοδοξώντας να κάνουν μια πολύ καλή πορεία στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση.

Με βαριά τιμωρία απειλούνται στον Ολυμπιακό από την ΟΥΕΦΑ, λόγω των επεισοδίων σε βάρος της αποστολής της Ανόρθωσης, αλλά και του πετροπόλεμου που ξέσπασε λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού έξω από το Καραϊσκάκη. Θυμίζουμε εδώ, ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι ήδη υπότροποι, κάτι που σημαίνει ότι η τιμωρία είναι σίγουρη και (μάλλον) αυστηρή.

18.000.000 ευρώ στα ταμεία του Παναθηναικού μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού

Ο Θάνατος σου - η Κονόμα μου

Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ , ο Παναθηναικός θα βάλει στα ταμεία του στη χειρότερη περίπτωση 18.000.000 ευρώ.
Αυτό συμβαίνει διότι εκτός από τα εισιτήρια, τις διαφημίσεις και τα υπόλοιπα , υπάρχει και το Μαρκετ Πουλ της ΟΥΕΦΑ.
Τι είναι αυτό;
Η κάθε χώρα παίρνει ένα ποσό για τις ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ . Για την Ελλάδα το ποσό αυτό είναι 10.000.000 ευρώ το οποίο θα έπαιρνε 60% ο πρωταθλητής και 40% ο δεύτερος

Τώρα με τον αποκλεισμό του ενός , από το Μάρκετ Πουλ της ΟΥΕΦΑ ο ένας θα πάρει όλο το Μάρκετ και άλλος θα πάρει τον Πουλ....


Από το Kafeneio-gr

Σήμερα αποφασίζει ο Τζιμπούρ!


Kρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για την εξέλιξη που θα έχει για την ΑΕΚ η υπόθεση Τζιμπούρ, καθώς ο 24χρονος άσος του Πανιωνίου αναμένεται θα δώσει την τελική του απάντηση στην πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη για τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές, που θα ξεκινούσαν από τις 550.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο.

«Πράσινος» μέχρι το 2013 ο Σιόντης


Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Σιόντης, αφού η διοίκηση του «τριφυλλιού» επέκτεινε χθες το συμβόλαιο του 21χρονου μέχρι το 2013.

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ρουκάβινα


Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπαίνει από αύριο ο Άντε Ρουκάβινα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 21χρονος επιθετικός έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα, όμως ο παίκτης χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, ενώ σήμερα οι «πράσινοι» έχουν ρεπό.

Ο αποκλεισμός «παγώνει» το θέμα του φορ


Το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη για την κορυφή της επίθεσης εξετάζουν πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ από κύκλους της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, παρά το σενάριο των προηγούμενων ημερών που ήθελε τους νταμπλούχους να έχουν δύο λύσεις έτοιμες και ανάλογα το αποτέλεσμα του αγώνα, να προχωρούσαν τη μια από αυτές.
Η πιθανότητα να μην ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα, παρότι χρειάζεται να προστεθεί ένας επιθετικός στο «κόκκινο» παζλ, είναι πιο ορατή από ποτέ. Άλλες πηγές, βέβαια, ανέφεραν ότι μπορεί τελικά να αποκτηθούν και οι δύο παίκτες με τους οποίους έχει γίνει σχετική προεργασία, καθώς αυτή θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους διοικούντες το σύλλογο, να δείξουν ότι δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στην ενίσχυση.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, πάντως, αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από το γήπεδο, χωρίς να πει το παραμικρό για το θέμα στους συνεργάτες του.

Champions league:Κληρώνει στο Μονακό για τους ομίλους



Το απόγευμα της Πέμπτης (19.00, ΝΕΤ) στο Μονακό θα διεξαχθεί η κλήρωση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται μόνο από τον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό-σοκ του Ολυμπιακού από την Ανόρθωση.

Οι 32 ομάδες που θα κατανεμηθούν, ως είθισται, σε 8 ομίλους έχουν ήδη βρει την θέση τους στα 4 γκρουπ δυναμικότητας και το βράδυ της 28ης του Αυγούστου θα γνωρίζουν τις αντιπάλους τους στην πρώτη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την «μερίδα του λέοντος» διατηρούν Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία καθώς εκπροσωπούνται από 4 ομάδες, 3 ομάδες προέρχονται από την Γαλλία ενώ από δύο εκπροσώπους στέλνουν στο Τσάμπιονς Λιγκ Γερμανία, Ουκρανία, Ρουμανία και Πορτογαλία. Στον φετινό θεσμό θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά η Ανόρθωση (Κύπρος), η Κλουζ (Ρουμανία) και η Μπάτε Μπορίσοφ (Λευκορωσία) .

Ο Παναθηναϊκός έχει τοποθετηθεί βάσει βαθμολογίας στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με τις Μαρσέιγ, Ζενίτ, Στεάουα, Μπορντό, Σέλτικ, Βασιλεία και Φενέρμπαχτσε, ομάδες που θα αποφύγει στην φάση των ομίλων. Αναλυτικά, τα 4 γκρουπ δυναμικότητας:

1ο γκρουπ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τσέλσι
Λίβερπουλ
Μπαρτσελόνα
Άρσεναλ
Λιόν
Ίντερ
Ρεάλ Μαδρίτης

2ο γκρουπ:

Μπάγερν Μονάχου
Αϊντχόφεν
Βιγιαρεάλ
Ρόμα
Πόρτο
Βέρντερ Βρέμης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Γιουβέντους

3ο γκρουπ:

Μαρσέιγ
Ζενίτ
Στεάουα
Παναθηναϊκός
Μπορντό
Σέλτικ
Βασιλεία
Φενέρμπαχτσε

4ο γκρουπ:

Σαχτάρ Ντόνετσκ
Φιορεντίνα
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ντιναμό Κιέβου
Κλουζ
Άαλμποργκ
Ανόρθωση
Μπάτε Μπορίσοφ

Χειρουργείο για Στίβεν Τζέραρντ


Ο Ράφα Μπενίτεθ, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Στίβεν Τζέραρντ για τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς ο άγγλος μέσος, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην βουβωνική χώρα, προκειμένου να ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην περιοχή.

Βυθίστηκε το αεροδρόμιο της Λάρνακας !

Στις 05.35 προσγειώθηκε στην πίστα του αεροδρομίου Λάρνακας το ναυλωμένο Fokker 50 της Freedom Airways, που μετέφερε στην Κύπρου τους "Μάγκες με τα μπλε". Περίπου 4.000 κυανόλευκοι οπαδοί, που έμειναν ξύπνιοι όλο το βράδυ και άρχισαν να μαζεύονται στο αεροδρόμιο από τις πρώτες πρωινές ώρες, υποδέχτηκαν τους θριαμβευτές του Φαλήρου.

Είκοσι λεπτά έμεινε ακινητοποιημένο το πούλμαν της Ανόρθωσης στην Πύλη του Πύργου Ελέγχου, όπου το περίμεναν οι οπαδοί, οι οποίοι με το που το αντίκρισαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναζαν συνθήματα.

Όταν η αποστολή πλησίασε η Πύλη άνοιξε και οι οπαδοί αγκάλιασαν το πούλμαν. Αν και είχε πλέον ξημερώσει, δεν έλεγαν να "ανοίξουν" με τίποτα και να επιτρέψουν στους παίκτες, τον Κετσπάγια και τον Παντελή να πάνε να ξεκουραστούν.

"Η Ανόρθωση άξιζε αυτή την πρόκριση. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί μια μικρή ομάδα, μια μικρή χώρα καταφέρνει και μπαίνει στο Champions League" είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια στο αεροδρόμιο και πρόσθεσε πως "για μένα αυτά τα παιδιά έχουν κερδίσει ήδη το Champions League".

"ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥΡ"

Σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, τα μεγαλύτερα ΜΜΕ αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στην επιτυχία της Ανόρθωσης να γίνει η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίνεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε...

Goal.com: "Με το τελευταίο σφύριγμα, που επικύρωσε την πρόκριση της Ανόρθωσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια γονάτισε στο χόρτο του σταδίου 'Καραίσκάκη' και σήκωσε τα χέρια στον αέρα, τιμώντας τους Θεούς του ποδοσφαίρου! Ήταν μια εικόνα που ακτινογραφούσε την πιο θαυματουργή στιγμή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, αφού η Ανόρθωση έγινε η πρώτη ομάδα από τη χώρα της που θα λάβει μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση συλλόγων με την απόλυτα δίκαιη νίκη 3-1 συνολικά επί του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού".

Reuters: "Η Ανόρθωση Αμμοχώστου έγινε η πρώτη ομάδα από την Κύπρο που πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό της έδωσε τον θρίαμβο με τελικό σκορ 3-1!".

Skysports: "Η πρωταθλήτρια Κύπρου, Ανόρθωση, όπως και η ΜΠΑΤΕ, είναι η πρώτη ομάδα από τη χώρα της που προκρίνεται στους ομίλους, μετά από την επικράτηση με συνολικό σκορ 3-1 επί του Ολυμπιακού. Η Ανόρθωση πήρε ένα προβάδισμα τριών τερμάτων στον επαναληπτικό της Αθήνας και τα παιδιά του Τιμούρ Κετσπάγια έκαναν τη δουλειά τους με στιλ, αφού περιόρισαν τον Ολυμπιακός μόλις σε ένα γκολ".

UEFA.com: "Ο τερματοφύλακας Αριάν Μπεκιάι ήταν ο ήρωας για την Ανόρθωση Αμμοχώστου, η οποία κράτησε την ψυχραιμία της και έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που περνάει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Φερνάντο Μπελούτσι έβαλε το μοναδικό γκολ στο κατάμεστο στάδιο 'Καραϊσκάκη' της Αθήνας, αλλά με τον Μπεκιάι σε εξαιρετική φόρμα, κυρίως στο β' ημίχρονο, η Ανόρθωση διασφάλισε ότι ο θρίαμβος με 3-0 του πρώτου αγώνα ήταν αξεπέραστο εμπόδιο για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Καθώς η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έγραφε ιστορία, ο Ολυμπιακός συμβιβάζεται με το γεγονός ότι θα είναι απών από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 1997".

ESPN USA: "Η Ανόρθωση έχασε με 1-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά απογοήτευσε τον πρωταθλητή Ελλάδας μετά από μια απίστευτη νίκη με 3-0 στον πρώτο αγώνα!".

Setanta Sports: "Η κυπριακή Ανόρθωση Αμμοχώστου επικράτησε με 3-1 συνολικό σκορ του Ολυμπιακού. Η ζημιά έγινε στο πρώτο παιχνίδι, όπου η Ανόρθωση κέρδισε 3-0, ενώ στον επαναληπτικό ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε παρά να κερδίσει μόνο με 1-0, αφού υπήρξε βίαιη συμπεριφορά από τους οπαδούς της ελληνικής ομάδας πριν το παιχνιδι".

Guardian, UK: "Η Ανόρθωση έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό, αλλά απογοήτευσε την ελληνική ομάδα με 3-1 συνολικό σκορ, μετά από την απίστευτη νίκη με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι".

International Herald Tribune France: "Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός δέχτηκε αποκλεισμό-σοκ, κερδίζοντας με 1-0 την Ανόρθωση Αμμοχώστου, αλλά έχασε με 3-1 στο συνολικό σκορ".

Bangkok Sports, Thailand: "Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και η Ανόρθωση Αμμοχώστους έγραψαν ιστορία, αφύ έγιναν οι πρώτες ομάδες από Λευκορωσία και Κύπρο αντίστοιχα που πέρασαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!".

Άγριο κράξιμο σε Κόκκαλη, Βαλβέρδε



Αυστηρός, σκληρός αλλά και ειρωνικός είναι για τον Ολυμπιακό, τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά κυρίως τον Σωκράτη Κόκκαλη ο σημερινός Αθηναϊκός Τύπος. "Ζητήστε συγνώμη" γράφει η SportDay με τις φωτογραφίες των Κόκκαλη και Βαλβέρδε, για τους οποίους σημειώνει ότι "ο Κόκκαλης διέλυσε... ο Βαλβέρδε τα έκανε μούσκεμα".

"Άτυχος" αναφέρει το "Φως Των Σπορ" που εξηγεί ότι ο Ολυμπιακός "μπήκε με καθυστέρηση ενός ημιχρόνου στο παιχνίδι".

"Έγκλημα στην Κύπρο και τιμωρία στην Αθήνα" λέει ο "Πρωταθλητής", "Γύρισε 12 χρόνια πίσω" αναφέρει το Goal που στον επίτιτλο γράφει "Τρομοκράτης η Ανόρθωση του Τιμούρ και θύμα της ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε".

"Ας πρόσεχε..." τονίζει η "Εξέδρα", "Καλύτερα που δεν πέρασε...", ο "Φίλαθλος". "Τι ώρα έχει πτήση για Ισπανία;", ρωτάει για λογαριασμό του Βαλβέρδε η "Γάτα". "Θεία δίκη" γράφει η "Πράσινη", "Φέρτε μας πίσω τον Ολυμπιακό", λέει ειρωνικά το "Derby".

Ντροπή........

από το ελληνικό κράτος οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.....