Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2010

Μπουμπένκο: «Αγώνας-κλειδί για τη σωτηρία μας με τον Λεβαδειακό»

«Αγώνας 6 βαθμών» χαρακτηρίστηκε από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι όπου ο «Γηραιός» παίζει το στοίχημα της παραμονής του στη Super League.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων», μιλώντας στο “Αθλητικό Metropolis”, αναφέρθηκε στην εικόνα του Ηρακλή από τη μέρα που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, στο δύσκολο έργο που ακολουθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σχολίασε την αποβολή του Γιάκομπ και την προσθήκη του Φρέντι Βέρα στο δυναμικό του «Γηραιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόζεφ Μπουμπένκο:

Για τους τελευταίους αγώνες: «Η απόδοση μας στους τρεις αγώνες ήταν μέτρια, μερικές στιγμές μας βγήκαν οι φάσεις και θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και άλλες όμως όχι. Λειτουργήσαμε καλά αρνητικά, δεν τρώμε εύκολα το γκολ. Κάνουμε και κάποιες αλλαγές με τους νέους παίκτες, που δεν είναι ακόμη έτοιμοι, αλλά ετοιμάζονται αγώνα με τον αγώνα. Περιμένουμε την σταθερότητα στην απόδοση μας, αγώνα με τον αγώνα».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:
«Το παιχνίδι του Σαββάτου το περιμένουμε, είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε τη νίκη της ομάδας μας. Είναι αγώνας 6 βαθμών και είναι αγώνας – κλειδί για εμάς, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να παλέψουμε και στα επόμενα παιχνίδια για να σωθούμε».

Για την αποβολή του Γιάκομπ:
«Ο Βίκτορ είναι καλός παίκτης, είναι ο 1ος σκόρερ στην ομάδα μας, θα μας λείψει σίγουρα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και πιστεύω ότι τα υπόλοιπα παιδιά θα το αντικαταστήσουν επάξια. Μίλησα με τον Βίκτορ, δεν είναι η πρώτη κάρτα που πήρε και δεν έπρεπε να την πάρει, αλλά μόνος του πρέπει να σκεφτεί ότι είναι ένας παίκτης μέσα στο σύνολο, μέσα στην ομάδα».

Για τον Φρέντι Βέρα:
«Όταν ήρθε ο Φρέντι Βέρα δεν είχαμε πολλές πληροφορίες, αλλά έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις και στο φιλικό με την σέρβικη ομάδα (σ.σ Ράντνικ). Θέλει πάντως χρόνο για να προσαρμοστεί με την υπόλοιπη ομάδα».