Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2008

Νέα γκέλα για "Μπάρτσα", Ήττα για την Ατλέτικο


Χωρίς νίκη και μετά την δεύτερη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν έμεινε η Μπαρτσελόνα, καθώς δεν μπόρεσε κάμψει την αντίσταση της Σανταντέρ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι Καταλανοί, όπως και στην πρεμιέρα που έχασαν από την Νουμάνθια, δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ και η λύση ήρθε από τα έντεκα βήματα, καθώς άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Μέσι.

O Τζονάταν Περέιρα στο 77' ισοφάρισε και χάρισε την ισοπαλία στην Ρασίνγκ μέσα στην Βαρκελώνη, ενώ τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Αλεχάντρ Χλεμπ.

Ήττα για την Ατλέτικο

Τό κακό της ξεκίνημα στην χτεσινή αναμέτρηση με την Βαγιαδολίδ πλήρωσε η Ατλέτικο, η οποία ητήθηκε στο "Χοσέ Θορίγια" με 1-2. Ο Βίβαρ Ντοράδο στο 3' και ο Χαβιέρ Μπαράχα στο 27' έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως είχαν μείνει με 10 παίκτες από 21' λόγω αποβολής του Πέδρο Λόπεζ.

Οι "ροχιμπλάνκος" προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, ο Αγκίρε πέρασε στον αγώνα τον Αγκουέρο στο ημίχρονο και Αργεντινός επιθετικός μείωσε στο 54', αλλά δεν κατάφερανμ κάτι περισσότερο οι φιλοξενούμενοι και γνώρισαν έτσι την πρώτη τους ήττα για φέτος.

Άνετη η Τσέλσι, 3-1 μέσα στο «City of Manchester» (ΒΙΝΤΕΟ ΓΚΟΛ)


Στο «City of Manchester», η Τσέλσι επιβεβαίωσε ότι είναι καλύτερη και πιο έτοιμη από την Μάντσεστερ Σίτι ομάδα, νικώντας με 3-1.

Ο Ρομπίνιο ήταν σχετικά καλός στο ντεμπούτο του και μάλιστα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τέρμα στο 13’.

Οι Λονδρέζοι αντέδρασαν άμεσα και έκαναν το 1-1 στο 16’ με τον Ρικάρντο Καρβάλιο. Στο 53’ ο Λάμπαρντ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και στο 69’ ο Ανελκά «σφράγισε» το «διπλό».

Στο 77’, ο Τέρι αποβλήθηκε προσπαθώντας να διορθώσει μία «γκάφα» του Ντέκο. Η Σίτι, όμως, δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο ματς...

1-0





1-1




1-2



1-3


Σύσπαση στον δικέφαλο ο Ντιόγκο, αγωνία εν όψει Νόρτζελαντ


Ο Ντιόγκο πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και χάρισε στον Ολυμπιακό την πολύτιμη νίκη στην Ξάνθη, όμως, μερικά λεπτά αντικαταστάθηκε με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Βραζιλιάνος φορ έχει υποστεί σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο, που ενδέχεται να του στερήσει τη συμμετοχή του στο ματς της ερχόμενης Τρίτης (16/9) με τη Νόρτζελαντ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό ωστόσο, το ακριβές μέγεθος της ζημιάς θα διαπιστωθεί την Κυριακή, οπότε και ο παίκτης θα υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις. Ο Ντιόγκο φαίνεται πως γλίτωσε το τράβηγμα, όμως, και η σύσπαση μπορεί να τον κρατήσει εκτός αποστολής για τη Δανία.

Και αυτό γιατί μέχρι τη Τρίτη, μεσολαβούν μόλις δύο εικοσιτετράωρα, ενώ η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα αναχωρήσει για τη Δανία τη Δευτέρα. Αύριο λοιπόν, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της συμμετοχής του Ντιόγκο, στο ματς με τη Νόρτζελαντ.

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-1


Σε αγώνα που διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά, ο Πανιώνιος κατάφερε να κερδίσει τον Πανσερραϊκό με 1-0 χάρις σε τέρμα του Κουμορτζί στο 30ο λεπτό αν και έμεινε να αγωνίζεται από το 57' με παίκτη λιγότερο.

Πανσερραϊκός (Γιάννης Παπακώστας): Κοττάρας, Καλλιμάνης, Βοσκόπουλος (62' Μπαγκουρά), Γκουγκουλιάς, Τάντιτς, Ζούντι (60' Χέρες), Πιπίνης (80' Γεωργιάδης), Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακαρί, Μπαϊκαρά, Διγκόζης

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Σκούφαλης (81' Τζαβέλλας), Κοιλιάρας (59' Μπερτέ), Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Μπάρκογλου (64' Άντερσον Γκονσάγκα), Κοντοές, Νικολάου

Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 3-0


Την πρώτη του φετινή νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 3-0 του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική. Τα τέρματα για τους «πράσινους» σημείωσαν οι Σόουζα (14΄), Γκούμας (35΄) και Ίβανσιτς (77΄). Αρκετά καλή η απόδοση του «τριφυλλιού» που «γκάζωνε» ανά διαστήματα δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ενώ απ’ τη μεριά τους οι Θρακιώτες έκαναν πολλές φορές τον Γκαλίνοβιτς ν’ ανησυχήσει δείχνοντας αρετές στο παιχνίδι τους βάσει και τη διαφορά δυναμικότητας. Έτσι μπροστά σε 35.000 φίλους του ο Παναθηναϊκός εκτός απ’ τη νίκη «ντοπαρίστηκε» ψυχολογικά ενόψει και του αγώνα της Τρίτης με την Ίντερ.

Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Γκάμπριελ (46' Μελλίσης), Γκούμας, Σιμάο, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα (63' Τζιόλης), Μάτος, Σαλπιγγίδης, Ίβανσιτς, Νίνης (73' Ρουκάβινα), Σόουζα.

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Τροϊζέ, Ζαπρόπουλος, Κλέμεντ, Χαραλάμπους, Ολίσε, Λόπεζ, Ενρίκες, Αργυρίου (73' Πονσέ), Ντιαλό (61' Μπεβάκουα), Ριέρα.

Βαλβέρδε: Είμαστε σε καλό δρόμο


Οι δηλώσεις Βαλβέρδε και Τοροσίδη !

«Ήμασταν πολύ άσχημοι στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο σταθεροποιηθήκαμε. Θέλουμε χρόνο, καθώς δεν έχουμε δει ακόμα αυτό που θέλουμε από την ομάδα. Βρισκόμαστε, όμως, σε καλό δρόμο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Σχετικά με τον Ντιόγκο του ζήτησα να γίνει αλλαγή μόλις χτύπησε, αλλά αρχικά αρνήθηκε. Στη συνέχεια, μου είπε ότι θέλει να αποχωρήσει».

Τοροσίδης: Μέτρησε η εμπειρία

Ο Βασίλης Τοροσίδης εξέφρασε τη στενοχώρια του ίδιου και των συμπαικτών του για την κακή τους απόδοση. «Σίγουρα βελτιώσαμε κάποια πράγματα στο β’ μέρος, όμως δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση πως κάναμε καλή εμφάνιση και φυσικά αυτό μας στενοχωρεί. Θεωρώ ότι μέτρησε η εμπειρία πιο πολύ για να έρθει αυτή η νίκη, που είναι καλή τόσο για την ψυχολογία, όσο και την βαθμολογία», είπε και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να δουλέψει σε πολλά πράγματα ακόμα για να βελτιωθεί. Μέσα από τα λάθη μας πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, να μαρκάρουμε καλύτερα, να τρέχουμε πιο πολύ, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Premier League:Απτελέσματα





















Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Μπλάκμπερν-Άρσεναλ 0-4
Φαν Πέρσι 8’, Αντεμπαγιόρ 45’, (πέναλτι) 82’, 90’

Φούλαμ-Μπόλτον 2-1
Γκέρα 15’, Ζαμόρα 42’ / Ντέιβις 82’

Νιούκαστλ-Χαλ 1-2
Τσίσκο 81’ / Κινγκ (πέναλτι) 34’, 54’
** Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Τσίσκο της Νιούκαστλ

Πόρτσμουθ-Μίντλεσμπρο 2-1

Ντεφό 59’, 87’ / Μίντο 24’

Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ 3-2
Μόρισον 3’, Μπέντναρ (πέναλτι) 37’, Μπραντ 83’ / Νόμπλ 29’, Νιλ 35’

Γουίγκαν-Σάντερλαντ 1-1
Ζάκι 78’ / Μπραμπλ (αυτογκόλ) 15’
** Στο 86’ αποβλήθηκε ο Κέιτερμολ της Γουίγκαν

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Μπράουν (αυτογκόλ) 26’, Μπάμπελ 77’ / Τέβες 3’
** Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Βίντιτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ηρακλής-ΟΦΗ 1-1


Τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα πήραν Ηρακλής και ΟΦΗ, που έμειναν στο 1-1 στο Καυτανζόγλειο.

Ο Γκαρσία "άνοιξε" το σκορ για τους γηπεδούχους στο 14ο λεπτό, ενώ στο 69' ο Εντόι έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τους Κρητικούς.

Ηρακλής (Πεντράθα): Κοβαλέβσκι, Μπούρμπος, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Ιωαννίδης (76' Κωνσταντίνου), Μάρτος, Ντιέ, Παπαστεργιανός, Κονέ (59' Επστάιν), Γκαρσία, Αγρίτης (66' Κίκο)

ΟΦΗ (Στράκα): Μάλαρτζ, Μπαρκαουάν, Σίμιτς (46' Δημούτσος), Πίτσος, Σταυρακάκης, Ισά, Ρουμπάκης (82' Ταραλίδης), Σφακιανάκης, Κουνενάκης, Εντόι, Γκέρμπερ (63' Κοστόβσκι)

Ξάνθη-Ολυμπιακός : Nίκη με υπογραφή Ντιόγκο ! (ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΓΚΟΛ)


Το δυο στα δυο έκανε ο Ολυμπιακός στα Πηγάδια, όπου επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος των «ερυθρολεύκων» ο Ντιόγο στο 72’. Κακή στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο και με τη μετατόπιση του Μπελούτσι πίσω από τον επιθετικό.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Κατρακυλάκης): Γκσπούρνινγκ (46’ Λυμπερόπουλος), Φλίσκας, Βάλλας, Ζουέλα, Τζιωρτζιόπουλος, Λορεφισε, Μασιέλ, Γκρζέλακ (77’ Πόι), Σουάνης, Ταϊντερ, Αγκάλι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βαλβέρδε):Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Πάντος (55’ Τοροσίδης), Λεονάρντο, Ντουντού, Μπελούτσι, Λέτο, Γκαλέτι, Ντιόγκο (79’ Όσκαρ), Κοβάσεβιτς (46’ Στολτίδης)

Το γκολ του Ντιόγκο

BUDESLINGA: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ













Αναλυτικά:

Παρασκευή (21.30)

Άιντραχτ – Καρλσρούη (Αναβλήθηκε)

Σάββατο (16.30)


Βέρντερ Βρέμης - Κότμπους 3-0
(75’ Ντιέγκο, 80’ Φρινγκς, 83’ Σανόγκο)

Αμβούργο - Λεβερκούζεν 3-2
(36’ Γκερέρο, 51’ Όλιτς, 72’ Πέτριτς - 4’ Μπαρνέτα, 24’ Χελμς, κόκκινη ο Φρίντριχ στο 40’)

Χέρτα - Βόλφσμπουργκ 2-2
(57’ Κάτσαρ, ο Πάντελιτς έχασε πέναλτι στο 64’, 85΄ Τσιτσέρο / 1’ Ρικάρντο Κόστα, 90’ Ράιτνερ)

Ντόρτμουντ - Σάλκε 3-3
(67’ Σούμποτιτς, 70’, 89’ πεν. Φράι / 20 πεν. Φαρφάν, 38’ Ραφίνια, 53’ Βέστερμαν, κόκκινη κάρτα στον Πάντερ (72’) και Ερνστ (76’))

Χοφενχάιμ - Στουτγάρδη 0-0

Κολωνία - Μπάγερν 0-3
(53’, 60’ Τόνι, 90’ Ποντόλσκι)

Κυριακή (18.00)
Αννόβερο - Γκλάντμπαχ
Μπόχουμ - Μπίλεφελντ

Διαβολεμένη Λίβερπουλ, 2-1 την Μάντσεστερ Γ.


Μετά από τέσσερα χρόνια και πέντε μήνες, η Λίβερπουλ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα και μετά από επτά στο Άνφιλντ! Οι "κόκκινοι" του Ράφα Μπενίτεθ επικράτησαν 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο, στο οποίο κυριάρχησαν ολοκληρωτικά.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με τον Κάρλος Τέβες, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 26΄ με αυτογκόλ του Γουές Μπράουν.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική, όμως τη λύση έδωσε ο Ράιαν Μπάμπελ πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 77΄

TA ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Liverpool 2-1 Manchester United

Ο Φέτελ την Pole στην Μόντσα!


Ιστορική στιγμή για τον Σεμπάστιαν Φέτελ! Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα της Μόντσα, ο Γερμανός κατάφερε να πάρει την πρώτη pole-position στην καριέρα του στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Ο νεαρός πιλότος της Toro Rosso θα ξεκινήσει αύριο (14/09, 15:00) τον αγώνα του από την πρώτη θέση του grid, έχοντας στο πλευρό του τον Χέικι Κοβαλάινεν, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μαρκ Γουέμπερ.

Αναλυτικά οι 10 πρώτοι:

1. Σεμπάστιαν Φέτελ Toro Rosso 1.37.555
2. Χέικι Κοβαλάινεν McLaren 1.37.631
3. Μαρκ Γουέμπερ Redbull 1.38.117
4. Σεμπαστιάν Μπουρντέ Toro Rosso 1.38.445
5. Νίκο Ρόζμπεργκ Williams 1.38.767
6. Φελίπε Μάσα Ferrari 1.38.894
7. Γιάρνο Τρούλι Toyota 1.39.152
8. Φερνάντο Αλόνσο Renault 1.39.751
9. Τίμο Γκλοκ Toyota 1.39.787
10. Νικ Χάιντφελντ BMW Sauber 1.39.906

Πέντερσεν: "Ανώτερος ο Ολυμπιακός"


Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν με δηλώσεις του οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Νόρτζελαντ λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο 20χρονος επιθετικός της Δανέζικης ομάδας Νίκλας Πέντερσεν με δηλώσεις του στην εφημερίδα το "Φως", χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τα όσα έχει ακούσει για την ατμόσφαιρα των "ερυθρόλευκων" οπαδών στο Καραϊσκάκη.

"Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλείστηκε από τους ομίλους και αναζητά το καλύτερο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο. Γνωρίζω τις δυσκολίες της αναμέτρησης και το μόνο που σκεφτόαμστε είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Έχω ακούσει ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιουργούν μία φανταστική ατμόσφαιρα. Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα και ελπίζω να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές στο Καραϊσκάκη".

Φαβορί χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό και ο τεχνικός της Νόρτζελαντ Μόρτεν Βίγκχορστ με δηλώσεις του σε Δανέζικη εφημερίδα: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί στον μεταξύ μας αγώνα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι και ότι γίνει. Αν το καταφέρουμε αυτό και συνοδευτεί με καλό αποτέλεσμα τότε στην ρεβανς όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με Ευρωπαϊκές εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο. Τα πράγματα δεν θα είναι όπως με την Κουίν οφ Σάουθ. Ο Ολυμπιακός είναι ποιοτική ομάδα, όμως σε καλή μας ημέρα μπορούμε να τους κερδίσουμε.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και έχουν έναν σπουδαίο προπονητή που έχει πάει τελικό Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ"

Ολυμπιακός : Και ο βραζιλιάνικος Τύπος για Ντιόγκο: «Το πέρασμά του από την Ελλάδα


Για τον ενδιαφέρον της Ίντερ να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντιόγκο κάνει λόγο και ο Τύπος της Βραζιλίας. Μετά τους Ιταλούς και οι δημοσιογράφοι στη χώρα του καφέ ασχολήθηκαν με την περίπτωση να μετακομίσει στους «νερατζούρι» ο νεαρός φορ, με τον Ολυμπιακό να ζητά 40 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του, σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα «Fanaticios de Futbol»!

«Terra»: «Ο Ντιόγκο έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Ίντερ. Δεν πρόλαβε να φύγει από τη Βραζιλία για χάρη του Ολυμπιακού και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρό της».

«Gazetaesportiva»: «Αν και δεν έχει καιρό που βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ντιόγκο, δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί στην Ιταλία και την Ίντερ»
«Fanaticos de Futbol»: «Το πέρασμα του Ντιόγκο από την Ελλάδα μπορεί να είναι σύντομο. Ήδη ο πρώην παίκτης της Πορτουγκέζα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ. Η ελληνική ομάδα τον απέκτησε με 10 εκ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα και τώρα ο 21χρονος φορ μπορεί να στοιχίσει 40 εκ. ευρώ στην Ίντερ! Αν και οι Ιταλοί, θα προσπαθήσουν να ρίξουν την τιμή του».

Επίσημα στον Ολυμπιακό, πάντως, δείχνουν να αδιαφορούν για όσα λέγονται ή γράφονται. Αναφέρουν, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση της Ίντερ σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημερες, ότι θα παρακολουθήσει από κοντά άνθρωπος της ομάδας τον Ντιόγκο, σε αγώνα πρωταθλήματος.

Παπαδόπουλος: "Στεναχωρήθηκα..."


Για το χαμένο πέναλτι εναντίον του Ολυμπιακού, πέρσι στο Γ. Καραϊσκάκης, μίλησε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αθλητικό περιοδικό «Sport Plus» της «Καθημερινής», ότι ακόμη κι ο αδερφός του να ήταν τερματοφύλακας εκείνη τη στιγμή, θα ήθελε να τον κερδίσει.

«Εγώ είμαι ο Παναθηναϊκός και απέναντί μου είχα τον Ολυμπιακό. Κι ο αδερφός μου να ήταν θα ήθελα να τον κερδίσω. Στεναχωρήθηκα πολύ και δυστυχώς πήρε διαστάσεις το θέμα», είπε ο Παπαδόπουλος αναφορικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Δεν περίμενα αυτό που είπε ο Αντωνίου»

Στη συνέχεια, ο 27χρονος φορ μίλησε και για τον αιφνιδιασμό που ένιωσε όταν ο Κώστας Αντωνίου τον ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζεται και καλό θα ήταν να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του: «Μίλησα με τον Κώστα Αντωνίου και μου είπε ότι δε με υπολογίζει ο Παναθηναϊκός και θα έπρεπε να ψάξω να βρω ομάδα. Δεν το περίμενα, δεν είχα ακούσει κάτι σχετικό πριν από εκείνη τη στιγμή».

«Από Αγγλία, Γαλλία και ΠΑΟΚ»
Ο Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στις ομάδες που τον προσέγγισαν για να συνεχίσει την καριέρα του, με τη δική του προτεραιότητα, όμως, να είναι το εξωτερικό: «Είχα πρόταση από ομάδες της Αγγλίας και της Γαλλίας, αλλά δεν έδιναν τα λεφτά που ζητούσε ο Παναθηναϊκός. Πρόταση υπήρχε και από τον ΠΑΟΚ. Είχα μιλήσει με τον Βρύζα και με τον Γεωργιάδη. Τους είπα ότι είναι μεγάλη μου τιμή, αλλά θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό».

Τετ α τετ Βαλβέρδε-παικτών


Διαδοχικά τετ α τετ είχε χθες ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, με κάποιους από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε σε προσωπική συνομιλία του Στολτίδη, Πατσατζόγλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Άντζα και τους έδειξε βίντεο με φάσεις από τον αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 44χρονος προπονητής τους επισήμανε κάποια λάθη που έκαναν και φυσικά δεν πρέπει να επαναληφθούν εντός αγωνιστικού χώρου. Επίσης, τους έδειξε φάσεις από τον περσινό αγώνα στην Ξάνθη, για να τους εξηγήσει και κάποια άλλα ζητήματα που είχε στο μυαλό του.

Πατέρας στους παίκτες: Πρώτα το πρωτάθλημα και μετά η Ίντερ


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Έχουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) ένα παιχνίδι για τι πρωτάθλημα και πρέπει όλοι σας να έχετε στο μυαλό σας ότι το πρωτάθλημα είναι αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα. Αυτό το ματς προέχει και όχι αυτό με την Ίντερ την Τρίτη. Μην υποτιμήσετε τον αντίπαλό σας και παίξτε όπως πρέπει για να πάρουμε τη νίκη και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Μετά θα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να σκεφτούμε την Ίντερ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα αυτό που προέχει για εμάς είναι το ματς πρωταθλήματος».

Τα λόγια και η παρουσία του Νίκου Πατέρα, είχαν σαφώς σκοπό να αφυπνίσουν όσους πιθανώς το είχαν ανάγκη, ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας έδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι κοντά στους παίκτες, ζητώντας τους τη νίκη.