Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2008

Oλυμπιακός: Sold out με ΠΑΟΚ,σχεδόν έτοιμος ο Άντζας


Για άλλη μια φορά, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό παρών, καθώς τα λίγα εισιτήρια που είχαν απομείνει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την Τρίτη εξαντλήθηκαν.

Τα περισσότερα εισιτήρια του αγώνα είχαν πωληθεί μέσω διαδικτύου εδώ και μερικές εβδομάδες. Το πρωί της Τρίτης, μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ τέθηκαν σε κυκλοφορία τα 1.500 εναπομείναντα και χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δύο ώρες, προκειμένου να γίνουν και αυτά ανάρπαστα.

Το sold out σε αγώνες με τον ΠΑΟΚ δεν αποτελεί είδηση, πόσο μάλλον φέτος, που η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στο ντέρμπι κορυφής λοιπόν, οι Πειραιώτες θα έχουν τη δυναμική στήριξη του κόσμου τους, στην προσπάθεια τους να φτάσουν στη νίκη και να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αυξάνοντας τη διαφορά τους από τον «δικέφαλο».

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση θα ξεκινήσει το πρωί (10:30) της Τετάρτης. Ο Παρασκευάς Άντζας ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο ισχίο και θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο από αύριο κιόλας θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Αυτή τη φορά άλλωστε, δεν υπολογίζεται ο Ζεβλάκοφ, που θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδας, μετά τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δώνης: Θα ήθελα να είχα 10... Μπλάνκο


Το εγκώμιο του Ίσμαελ Μπλάνκο έπλεξε στη συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Δώνης μετά την πρόκριση-θρίλερ κόντρα στον Ηλυσιακό. Ο τεχνικός της Ένωσης με φανερά τα σημάδια απογοήτευσης από την νέα κακή αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας δήλωσε:

«Μακάρι να είχα 10... Μπλάνκο στην ενδεκάδα. Όταν βλέπεις έναν βασικό παίκτη, όπως είναι ο ΄Ισμαελ, να έρχεται από τον πάγκο και να παίζει με τέτοιο πάθος και θέληση κάτι ανάλογο πρέπει να ζητάς και από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σου. Θέλω στην συνέχεια να συνδυάσουμε νίκες και καλές εμφανίσεις, κάνοντας αρχή από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό. Δεν πρέπει να λειτουργούμε κάτω από τόση πίεση. Θέλω να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργούμε ευκαιρίες».

Ηλυσιακός-ΑΕΚ 1-2 (παρ)


Η ΑΕΚ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΛΥΓΙΖΟΝΤΑΣ 2-1 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΝ... ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΈΝΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟ.- Χρειάστηκε να πάει το παιχνίδι στην παράταση για να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ από τον Ηλυσιακό, δηλαδή την ομάδα του Ζωγράφου που ανήκει τώρα στο... Αιγάλεω! Και στην 30λεπτη διάρκεια της παράτασης, πάντως, η ΑΕΚ πέρασε λαχτάρα αφού στο 99΄ο Τσιτσομήτσος ανταπέδωσε με μακρινό σουτ-κεραυνό το γκολ που είχε πετύχει στο 94΄ ο Μπλάνκο.

Η λύτρωση για την «Ένωση» στη γήπεδο του Αιγάλεω, ήρθε στο 106΄ με γκολ του Καφέ, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Σκόκο. Η ΑΕΚ ήταν «τραγική» (ιδιαίτερα ως το 60΄), αλλά φάνηκε άτυχη σε δυο περιπτώσεις όταν είχε ισάριθμα δοκάρια ( και 97΄) .

Σχετικά με την εικόνα του αγώνα, κακό ήταν το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 60λεπτο. Ειδικά, για την ΑΕΚ υπήρξε συνέχεια των μέτριων εμφανίσεων μέχρι αυτό το χρονικό σημείο, όπου η μπάλα γύρναγε ως επί τω πλείστον στο χώρο της μεσαίας γραμμής του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Ενός γηπέδου, που ξυπνούσε κακές μνήμες για εκείνη πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς σε αυτό είχε αποκλεισθεί πριν από δύο χρόνια απ’ την ομάδα του Χαϊδαρίου.

Μπασινάς, Χετεμάι, Ζορμπάς και Λαγός οι οποίοι ήταν παρατεταγμένοι στον χώρο του κέντρου σε σχήμα «ρόμβου» στο 4-4-2 του Γιώργου Δώνη, αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες στο να τροφοδοτήσουν τους Σκόκο και Εντίνο στην επίθεση. Μετά και την είσοδο των Μπλάνκο (46’), Παυλή (64’) και Καφέ (65’) στις θέσεις των Χετεμάι, Ζορμπά και Εντίνιο αντίστοιχα, η ΑΕΚ έγινε πιο απειλητική στην παράταση και κατάφερε εκμεταλλευόμενη την κούραση των παικτών του Γιώργου Χατζάρα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές και να γίνει η 7η ομάδα της Superleague που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Δύο ευκαιρίες στο 90λεπτο η ΑΕΚ, μία ο Ηλυσιακός

Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία σημειώθηκε στο 7’ για την «Ένωση», όταν μετά από σέντρα του Κουτρομάνου από τα δεξιά, ο Εντίνιο πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Ταμπάση, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με το κεφάλι και εν συνεχεία οι αμυντικοί του Ηλυσιακού απομάκρυναν την μπάλα.

Σο 31’ ο Ηλυσιακός λίγο έλειψε να προηγηθεί, όταν έπειτα από λάθος πάσα του Μπασινά, ο Νάστος έγινε κάτοχός της στο χώρο του κέντρου, πέρασε την μπάλα στον Ρέιζερ που μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Μάχο την μπλόκαρε.

Η ΑΕΚ έχοντας βελτιωθεί άρχισε να πλησιάζει τα καρέ της ομάδας του Γιώργου Χατζάρα στο τελευταίο μισάωρο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, αλλά μόνο μία φορά κατάφερε να γίνει απειλητική. Στο 85', ο Σκόκο τροφοδότησε από τα δεξιά τον Μπλάνκο που μέσα από την περιοχή και πλάγια θέση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ταμπάση.

Η παράταση...

Στην παράταση, οι παίκτες της ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκαν την κούραση των παικτών του Ηλυσιακού και βρήκαν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάση στο 94’ όταν μετά από κάθετη πάσα του Λαγού ο Μπλάνκο, σούταρε με την μία με το αριστερό πόδι και μέσα από την περιοχή για το 0-1.

Ψυχρολουσία με Τσιτσομήτσο

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η «Ένωση» είχε καθαρίσει την πρόκριση, ο Τσιτσομήτσος «πάγωσε» τον «δικέφαλο» με το γκολ που σημείωσε δύο λεπτά μετά το δοκάρι του Παυλή στο 97’. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Μπασινάς έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι, εκείνη πήγε στον παίκτη των γηπεδούχων που έκανε το δυνατό σουτ -χωρίς να καθυστερήσει- από την περιοχή και η μπάλα «καρφώθηκε» στη δεξιά γωνία του Μάχο!

Λύτρωση με Καφέ

Η λύτρωση για την ΑΕΚ ήρθε από τον Καφέ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης. Στο 106’ ο Σκόκο από το ύψος της μικρής περιοχής «έσπασε» ωραία την μπάλα για τον Καφέ που από θέση βολής (μέσα στην περιοχή και δεξιά) δεν δυσκολεύθηκε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα την ώρα που άμυνα του Ηλυσιακού έδειχνε να αδρανεί.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας).

Κίτρινες: Νάστος, Ταμπάσης, Μοντρόνι, Παυλίδης, Βελέτης - Χουανφράν, Λαγός.

Κόκκινη: Μοντρόνι (δεύτερη κίτρινη στο 110΄).

Ηλυσιακός (Γιώργος Χατζάρας): Ταμπάσης, Τσιτσομήτσος, Όμο, Δήμου, Τσιρογιάννης (46΄ Παυλίδης), Σκάρος (46΄ Μοντρόνι), Αυλωνίτης, Βελέτης, Νάστος, Ρέιζερ (46΄ Τσαμπουρής), Γκαρέ.

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Mάχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Κουτρουμάνος, Μπασινάς, Λαγός, Ζορμπάς (64΄ Παυλής), Σκόκο, Εντίνιο (65΄ Καφές), Χετεμάι (46΄ Μπλάνκο).

sportdog

Κόκκαλης: Δεν αποκλείω τίποτα για την πολυμετοχικότητα


Από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο Ολυμπιακός κάποια στιγμή στο μέλλον σε πολυμετοχικό μοντέλο διοίκησης. «Δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης.

Επιπλέον, το «αφεντικό» της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρθηκε στην απόφαση να προχωρήσει ο Ολυμπιακός μόνος του στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να βγει ζημιωμένη η ομάδά του σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, αναφορικά με τις παροχές της Πολιτείας στο θέμα του γηπέδου. «Αν διαπιστώσουμε κάτι τέτοιο, θα ζητήσουμε ακριβώς τους ίδιους όρους», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η συνέντευξη Κόκκαλη:

- Τον τελευταίο καιρό είναι της μόδας η πολυμετοχικότητα, σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να εφαρμόσει παρόμοιο μοντέλο;

«O Ολυμπιακός εφάρμοσε πρώτος το μοντέλο της πολυμετοχικής Διοίκησης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός από το 2004. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζεται σε μία ισχυρή Διοίκηση και στα εκατομμύρια των φιλάθλων του. Στο μέλλον είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, αλλά η όποια επιλογή θα έχει όπως πάντα ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του».

- Μαζί με τις άλλες μεγάλες ΠΑΕ της Α’ Εθνικής κατηγορίας πήρατε στα χέρια σας τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος με τη μορφή της Super League. Ωστόσο, στα τηλεοπτικά δρώμενα διαχωρίσατε την πορεία που είχατε. Δεν δημιουργείται ρήγμα στην Super League;

«Η Διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ως βασικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του Ολυμπιακού χωρίς βέβαια να αδιαφορεί για το γενικότερο συμφέρον του ελληνικού πρωταθλήματος ή ευρύτερα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσον αφορά στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση ο Ολυμπιακός δεν ήταν και ούτε είναι εναντίον της ως ιδέα. Πιστεύει, όμως, ότι δεν ήταν κατάλληλη στιγμή όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες να υλοποιηθεί η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση. Βασικός λόγος είναι ότι το τοπίο στον ευρύτερο τομέα των ΜΜΕ αλλάζει άρδην και ως εκ τούτου σε 2 χρόνια οι συνθήκες θα είναι περισσότερο κατάλληλες και το έσοδο μεγαλύτερο για όλους από ότι αυτή τη στιγμή. Στο πλαίσιο αυτό ο Ολυμπιακός έκρινε ότι το συμφέρον του ήταν να διαπραγματευτεί στην ελεύθερη αγορά και όχι σε συνδρομητικό κανάλι το νέο του τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πιστεύω επίσης ότι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαδικασία για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση θα μπορούσε να είναι διαφορετικός».

- Μήπως θεωρείτε τον Ολυμπιακό «ριγμένο» σε ό,τι αφορά τις παροχές και διευκολύνσεις της Πολιτείας στον Παναθηναϊκό για τη δημιουργία του δικού του γηπέδου;

«Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της δημιουργίας νέων γηπέδων, καθώς μόνο μέσα από τέτοιες σημαντικές επενδύσεις μπορεί να αναβαθμιστεί ο κάθε σύλλογος, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρανό παράδειγμα η τεράστια επένδυση του Νέου Γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός είναι επίσης υπέρ της βοήθειας του κράτους προκειμένου να είναι εφικτές τέτοιου είδους επενδύσεις. Ο Ολυμπιακός είναι κάθετος στο ότι οι παροχές ή οι διευκολύνσεις του κράτους θα πρέπει απαραίτητα να είναι ίδιες προς όλες τις ομάδες - επενδυτές. Θα πρέπει να καταστεί σαφές, ότι ο Ολυμπιακός αν διαπιστώσει διαφορές στην αντιμετώπιση που θα έχει ο Παναθηναϊκός ή όποια άλλη ομάδα από το κράτος, θα απαιτήσει, βάσει σχετικού όρου του συμβολαίου για την παραχώρηση του Σταδίου Καραϊσκάκη, τους ίδιους ακριβώς όρους και για τον ίδιο».

Παρελθόν από τον Πανιώνιο ο Λίνεν


Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Εβαλντ Λίνεν, μετά από μια συνεργασία, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πετυχένη αυτά τα δύο χρόνια που διήρκησε (ανέλαβε το καλοκαίρι του 2006) και περιελάμβανε μεταξύ άλλων τη μόνιμη κατάταξη της ομάδας στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, αλλά και την είσοδο στους ομίλους του Κυπελλου UEFA.

Ο Γερμανός τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Κώστα Τσακίρη και στελέχη της διοίκησης και αποφάσισαν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους. Ως αιτία αναφέρονται οι διαφωνίες που είχαν προκύψει σχετικά με τη φιλοσοφία, ωστόσο είναι γεγονός πως εδώ και πολύ καιρό το κλίμα είχε γίνει ιδιαίτερα "βαρύ" για τον Λίνεν και τους συνεργάτες του.

Στην Τσίβας ο Καστίγιο


Η Τσίβας Γκουανταλαχάρα είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νέρι Καστίγιο. Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, χωρίς να γίνουν γνωστό το κόστος της.

Ο παίκτης θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σουνταμερικάνα, καθώς και στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του του μεξικανικού πρωταθλήματος.

«Το καλό είναι ότι θα αγωνίζεται και στις δύο διοργανώσεις. Ηποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι ενημερωμένη και ο μάνατζερ του Καστίγιο μας υποσχέθηκε ότι τα χαρτιά του θα είναι σε λίγες ώρες στα γραφεία μας. Δεν έχουμε συμφωνήσει για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Μιλήσαμε μαζί του, είδαμε ότι του άρεσε εδώ, δέθηκε με τους οπαδούς μας, παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Ρίβερ Πλέιτ και για αυτό αποφασίσαμε να τον εντάξουμε στην ομάδα μας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Τσίβας, Νέστορ Ντε Λα Τόρε.

Φεύγει από την Ίντερ ο Κρουζ, τον θέλει η Μπάρτσα !


Μπορεί Χούλιο Κρουζ να χάρισε την Κυριακή ένα σημαντικό τρίποντο στην Ιντερ, σκοράροντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ουντινέζε, όμως φαίνεται ότι οι μέρες του στο Μιλάνο είναι μετρημένες. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", ο Αργεντινός επιθετικός θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τους "νερατζούρι", αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ρόμα, αλλά και η Μπαρτσελόνα, ενδέχεται να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του Αργεντινού.

Ένα μήνα έξω ο Ρεκόμπα


Ακόμη ένα σοβαρό πλήγμα δέχθηκε ο Πανιώνιος, αυτή τη φορά με τον Αλβάρο Ρεκόμπα.

Ο Ουρουγουανός άσος υποβλήθηκε σήμερα Τρίτη σε υπερηχογράφημα, από το οποίο φάνηκε ότι έχει υποστεί θλάση στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει ειδική αγωγή (φαρμακευτική, φυσιοθεραπείες και θεραπείες υπερβαρικού οξυγόνου) και αναμένεται να απουσιάσει περίπου ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

O Kάκος "σφυρίζει" στο "Καραϊσκάκη"


O Tάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα διευθύνει το ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.Βοηθοί του θα είναι ο Δάλλας του συνδέσμου Ηπείρου και Τρύφων του συνδέσμου Δράμας.



ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Καλόπουλος Δ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

ΒΟΗΘΟΣ Μπερσής Δ. ΣΔΠ Αρκαδίας

ΒΟΗΘΟΣ Τρύφωνας Σ. ΣΔΠ Κέρκυρας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ντάκος Μ. ΣΔΠ Ξάνθης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Σπυρόπουλος Ι. ΣΔΠ Φθιώτιδας

ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κύρκος Δ. ΣΔΠ Ηπείρου

ΒΟΗΘΟΣ Γούκος Δ. ΣΔΠ Ηπείρου

ΒΟΗΘΟΣ Τάτσης Δ. ΣΔΠ Ηπείρου

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπασταμάτης Κ. ΣΔΠ Αθηνών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Π΄Τριανταφύλλου Ε. ΣΔΠ Κιλκίς

ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Λαμπρόπουλος Μ. ΣΔΠ Ηλείας

ΒΟΗΘΟΣ Βασσάλος Κ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Καρατζίκας Α. ΣΔΠ Αθηνών

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σπάθας Η. ΣΔΠ Πειραιά

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Μαζαράκης Γ. ΣΔΠ Κεφ/νίας

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Καστανίδης Γ. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

ΒΟΗΘΟΣ Ακρίβος Χ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Βελούδης Α. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Τριτσώνης Σ. ΣΔΠ Αθηνών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Μιντιούρης Ν. ΣΔΠ Σερρών

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Χαραλαμπίδης Ν. ΣΔΠ Καβάλας

ΒΟΗΘΟΣ Σταματόγλου Ι. ΣΔΠ Καβάλας

ΒΟΗΘΟΣ Γκάγκας Δ. ΣΔΠ Λάρισας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κουκλομένος Θ. ΣΔΠ Λάρισας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Δούρος Γ. ΣΔΠ Κορίνθου

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σταυρίδης Ι. ΣΔΠ Πιερίας

ΒΟΗΘΟΣ Ευθυμιάδης Δ. ΣΔΠ Πιερίας

ΒΟΗΘΟΣ Ασημακόπουλος Γ. ΣΔΠ Μεσσηνίας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κεμεντσετσίδης Ι. ΣΔΠ Κιλκίς

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Καταρτζής Α. ΣΔΠ Θεσ/νίκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κάκος Α. ΣΔΠ Κέρκυρας

ΒΟΗΘΟΣ Δάλλας Κ. ΣΔΠ Ηπείρου

ΒΟΗΘΟΣ Τρύφων Π. ΣΔΠ Δράμας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κωνσταντινέας Π. ΣΔΠ Μεσσηνίας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Σίπκας Α. ΣΔΠ Φλώρινας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Σταθόπουλος Γ. ΣΔΠ Αχαίας

ΒΟΗΘΟΣ Καρσιώτης Μ. ΣΔΠ Κορίνθου

ΒΟΗΘΟΣ Μπαλτάς Χ. ΣΔΠ Αχαίας

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ντάτης Ν. ΣΔΠ Χίου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Μπριάκος Α. ΣΔΠ Ηπείρου

Αστέρας Τρίπολης: Tέλος ο Καρβαλιάλ


Παρελθόν αποτελεί από το πρωί της Τρίτης για τον Αστέρα Τρίπολης,ο Κάρλος Καρβαλιάλ καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι η Διοίκηση και ο μέχρι σήμερα Προπονητής της ομάδας κ. Kάρλος Καρβαλιάλ ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Καρβαλιάλ για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Χρέη προσωρινού προπονητή στην ομάδα θα εκτελέσει ο τεχνικός διευθυντής κ. Καλίντ Κάραμα ", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Οι Αρκάδες βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών να φέρνουν ως πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Τάκη Λεμονή με τον οποίο έχουν γίνει ήδη οι επαφές.

Λέτο: Θα "απαντήσουμε" στο Καραΐσκάκη


Πρώτο ελληνικό "El Clasico" για τον Σεμπαστιάν Λέτο και σύγκριση του αργεντίνου με το ντέρμπι στην πατρίδα του: "Χάρηκα πολύ που έπαιξα στο πρώτο ντέρμπι στην Ελλάδα. Είναι πολύ διαφορετικό από αυτά της Αργεντινής. Εκεί μπορείς να χάσεις ένα ντέρμπι. Εδώ υπάρχει μεγάλη πίεση. Ολος ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι", δήλωσε ο 22χρονος άσος και πρόσθεσε:

"Γνωρίζω ότι δεν πήγα καλά και πιστεύω ότι στη συνέχεια μπορώ να βοηθήσω πολύ περισσότερο τον Ολυμπιακό για να πετύχει τους στόχους του. Ηταν ένα πολύ σκληρό ματς".

"Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα, αλλά οι δικοί μας οπαδοί στο Καραΐσκάκη είναι πολύ καλύτεροι. Ξέρω ότι ήθελαν τη νίκη, αλλά θα "απαντήσουμε" στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Αυτό μπορούμε να κάνουμε, να τους νικήσουμε στο Καραΐσκάκη".

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει πρόταση σε Αρσάβιν τον Ιανουάριο


Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Αντρεϊ Αρσάβιν την περίοδο του Ιανουαρίου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στόχος της Ρεάλ είναι η απόκτηση του Αρσάβιν με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2009 πριν προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του έναντι 30 εκ.ευρώ.