Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2009

ΠΑΟ: Eκτός ο Βύντρα


Αμφύβολος για την συμμετοχή του στο ματς με την Βιγιαρεάλ είναι ο Βύντρα καθώς στην σημερινή προπόνηση απόχώρησε με θλάση στην αριστερή γάμπα. Έτσι ο Βύντρα τέθηκε εκτός αποστολής με τον Πανιώνιο και μαλλον εκτός και με Βιγιαρεάλ.

Αλλαγή ώρας στα ντέρμπι των «αιωνίων» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ



Επειτα από πιέσεις της αστυνομίας, οι ώρες έναρξης στα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, που θα γίνουν την 1η Μαρτίου, άλλαξαν. Ετσι, το ματς ποδοσφαίρου θα γίνει στις 18:30, αντί για τις 19:00, ενώ αυτό του μπάσκετ θα διεξαχθεί στις 22:00, αντί για τις 21:30.

High Speed Photography (photos)















Ντουντού: "Δεν πεθάναμε..."


Ο Σεαρένσε Ντουντού έδωσε συνέντευξη σε δημοσιογράφους της πατρίδας του, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος μίλησε στην "O’ Globo" για το μέλλον της ομάδας του στο Κύπελλο UEFA, αλλά και τη συνολική παρουσία της στη φετινή σεζόν, χαρακτηρίζοντας τους "ερυθρόλευκους" ικανούς για… οποιαδήποτε ζημιά!

"Ήταν μια βραδιά που δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω. Η ήττα και μάλιστα μέσα στην εξαιρετική έδρα μας ήταν εκτός πλάνων. Ωστόσο θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Ολυμπιακός δεν πέθανε. Όπως η Σεντ Ετιέν ήρθε και μας κέρδισε στην Ελλάδα, έτσι και εμείς μπορούμε να πάμε στη Γαλλία και να νικήσουμε. Άλλωστε η μέχρι στιγμής πορεία μας στην Ελλάδα, δείχνει πως διαθέτουμε μία πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να κάνει ζημιές κάτω από οποιεσδήποτε καταστάσεις".