Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2008

Ανακοίνωσε Λασανά Ντιαρά η Ρεάλ


Η Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε την απόκτηση του Λασανά Ντιαρά από την Πόρτσμουθ και ο Γάλλος μέσος αναμένεται στην Ισπανία, για ιατρικές εξετάσεις και επίσημη παρουσίαση.

Ο 23χρονος μέσος, συμφώνησε σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον απομένουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του παίκτη, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2013.

Τη Δευτέρα (22/12) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση των "μερένγκες".

Η μεταγραφή κόστισε στην ισπανική ομάδα 20 εκατομμύρια ευρώ και προορίζεται άμεσα για βασική ενδεκάδα, από τη στιγμή που ο Μαχαμαντού Ντιαρά θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, λόγω σοβαρού τραυματισμού…

ΠΟΙΟΣ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ" ΤΟΝ ΕΝ ΝΤΟΪ; Σκέφτεται παραίτηση ο Μαντζουράκης


Απογοητευμένος με τον ξαφνικό αποκλεισμό του Νταμ Εντόι από την αποστολή του ΟΦΗ λίγες μόλις ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί.

Αναλυτικά ο τεχνικός των Κρητικών δήλωσε:
"Ο Εντόι ήταν στην αποστολή έως τις 17:00. Έκανα τα πλάνα μου με τον Εντόι στην ενδεκάδα, όμως όταν πήγα στο πούλμαν δεν υπήρχε πουθενά. Ρωτήστε την εταιρεία για τα υπόλοιπα, εγώ δεν ξέρω τι έγινε από την στιγμή που δεν ήταν στο πούλμαν.

Υπάρχει ο εύκολος δρόμος και ο δύσκολος. Θέλω να μείνω κοντά στα παιδιά, αλλά μένει ένα ερωτηματικό. Eίχαμε προβλήματα πριν το παιχνίδι και κατά την διάρκεια αποκτήσαμε και άλλα. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Κάθε ήττα είναι οδυνηρή, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα".