Δευτέρα, Μαΐου 18, 2009

Ανανέωσε ο Τοροσίδης μέχρι το 2013

Ο Βασίλης Τοροσίδης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο έως το καλοκαίρι του 2013.

Η σχετική λακωνική ανακοίνωση για το θέμα αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τοροσίδη, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013. Στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ".

Απέλυσε τον Ρανιέρι η Γιουβέντους !

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της Γιουβέντους, στις τελευταίες αγωνιστικές του καμπιονάτο, οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός προπονητής απολύθηκε σήμερα Δευτέρα και η "Γηραιά Κυρία" εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο Τσίρο Φεράρα.

Πρόκειται, βέβαια, για μια προσωρινή λύση που αφορά τους δύο τελευταίους αγώνες της Serie A, με τη "Γιούβε" να έχει σοβαρό κίνητρο να αποφύγει την τέταρτη θέση και την εμπλοκή στους προκριματικούς του Champions League.

Μπομπό: «Μεγάλη ομάδα, θα ερχόμουν ευχαρίστως»

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Φυσικά και γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Θα το χαρακτήριζα μάλιστα κάτι περισσότερο από απλό ενδιαφέρον. Είμαι ενήμερος για τις επαφές που έχει κάνει με τους μάνατζέρ μου»
, είπε αρχικά στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο Μπόμπο και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω και τους Βραζιλιάνους που παίζουν εκεί, αλλά όχι προσωπικά. Τον Λεονάρντο, τον Ντουντού και καλύτερα τον Ντιόγκο, που είναι πολύ ταλαντούχος και ανερχόμενος».

«Θα με ενδιέφερε πολύ»

Στη συνέχεια, ο 24χρονος άσος έχει πιο αποκαλυπτικός: «Θα με ενδιέφερε πολύ να παίξω σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου, αν και ήδη παίζω στη Μπεσίκτας, που είναι και αυτή μεγάλη ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί ό,τι και να πω θα είναι υποθετικό, μια και δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις προτού ολοκληρωθεί το τουρκικό πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να πάρω το πρωτάθλημα και μετά θα μπορέσω να ασχοληθώ πιο ήρεμος με το μέλλον μου».

Και στο τέλος παραδέχθηκε: «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πάντοτε με ενδιαφέρει να προχωράω την καριέρα μου. Αν ο Ολυμπιακός με θέλει πραγματικά και η Μπεσίκτας με πουλάει -κάτι για το οποίο δεν έχω ενημερωθεί- με ευχαρίστηση θα ερχόμουν στον Ολυμπιακό».

Άλλα δυο γκολ ο Μπομπό !!! (BINTEO)

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας ο Μπομπό ξαναχτύπησε και με ακόμη δύο τέρματα οδηγεί την Μπεσίκτας με μαθηματική ακρίβεια στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο εκτός έδρας 3-1 με την Ανκαραγκουτσού μόλις στο πρώτο λεπτό, όντας πολύ τυχερός, και στο 82΄με κεφαλιά.







Επαφές με Γιούρκα o ΠΑΟ !

Πιο πιθανή από ποτέ είναι η επιστροφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» είναι σε συνεχείς επαφές με τον παίκτη και οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Ελληνας δεξιός μπακ, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν και είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Αντωνίου για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού» και να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου.