Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2008

Παρουσιάστικε ο "Παπ" απο την Λέτσε


Απο σήμερα Παρασκευή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Λέτσε, αφού έγινε η επίσημη παρουσίασή του από την ιταλική ομάδα.

Οι δηλώσεις του:

«Υπήρχαν επαφές με άλλες ομάδες, όμως μπροστά στην πιθανότητα να έρθω στη Λέτσε και να μπορέσω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο ιταλικό πρωτάθλημα, δεν ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση. Με την πρώην ομάδα μου είχα μερικά μικρά προβλήματα, έψαχνα μία οικογένεια και την βρήκα. Γνωρίζω αρκετά καλά το ιταλικό πρωτάθλημα αν και δεν μίλησα, πριν καταλήξω σε συμφωνία με τη Λέτσε, με Έλληνες παίκτες που παίζουν στο πρωτάθλημά σας», ήταν τα πρώτα λόγια του «Παπ», ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Ξέρω καλά ότι είναι ένα τουρνουά δύσκολο, που βασίζεται πολύ στην τακτική, και θα πρέπει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα απ'ότι θα περιμένει ο προπονητής μου. Με τον Παναθηναϊκό αντιμετώπισα σε ένα φιλικό τη Λάτσιο, και με τον Μαλεζάνι προπονητή αντιμετώπισα την Ουντινέζε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους παίκτες, εγώ είμαι ο Παπαδόπουλος, με τα δικά μου χαρακτηριστικά: Χρησιμοποιώ κυρίως το δεξί μου πόδι και είμαι αρκετά ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Υπάρχουν στη Λέτσε ικανοί επιθετικοί, θα πρέπει να προπονηθώ με ζήλο για να μπορέσω να βρω θέση στην ομάδα και να αποτελέσω μέρος της βασικής 11αδας. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα μπορέσω να προσαρμοστώ πάρα πολύ γρήγορα και ότι θα μπορέσω να δείξω την αξία μου στο ιταλικό πρωτάθλημα».

Φλερτάρει με Μίλαν ο Αντριάνο


Ο προβληματικός, όπως αποδεικνύεται, επιθετικός της Ίντερ, Αντριάνο, δεν αποκλείεται να εγκαταλείψει τους "νερατζούρι" και να μετακομίσει στη μισητή αντίπαλο Μίλαν, σύμφωνα με το "Sportmediaset".

Για τον Αντριάνο δεν υπάρχει πλέον γυρισμός, αφού οι σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι σε οριακό σημείο και πιθανότατα το όνομά του θα ακουστεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε πει ότι θα αναζητήσει την έξοδο αν συνεχίσει να μην αγωνίζεται και αρκετές ομάδες έστρεψαν το βλέμμα τους σ' αυτόν.

Πρώτη εξέφρασε ενδιαφέρον η Φλουμινένσε αλλά ο Αντριάνο δεν δείχνει πολύ "ζεστός" να επιστρέψει στην πατρίδα του και είναι πιο κοντά στη Μίλαν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Είναι πιο πιθανό να ενταχθεί στους "ροσονέρι", όπου θα συναντήσει τους συμπατριώτες του Κακά και Ροναλντίνιο. Η Μίλαν ενδιαφέρεται για έναν ακόμα σταρ, με δεδομένη την απόκτηση του Μπέκαμ, για να φτιάξει μία ενδεκάδα αληθινή "ντριμ τιμ".

Το συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει το 2010 και η Ίντερ δεν θα ήθελε να τον χάσει με ελεύθερη μεταγραφή. Μία προσφορά ύψους 15 εκ. ευρώ θα έφερνε τον Βραζιλιάνο στράικερ σε μόνιμη βάση στη Μίλαν. Στο Μιλανέλο θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθούν για τον Αντριάνο.

Στο μεταξύ, ο στράικερ της Ίντερ έχει επιλεγεί από τον Μουρίνιο και θα βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τη Γιουβέντους, γεγονός που δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

ΜΠΕΡΝΤ ΣΟΥΣΤΕΡ: "Δεν βλέπω λόγο να φύγω"


Κανέναν λόγο να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν βλέπει ο Μπερντ Σούστερ όπως αποκάλυψε σήμερα Παρασκευή με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε πως έχει την στήριξη που χρειάζεται από την ομάδα ενώ έριξε ευθύνες στον Τύπο για τα σενάρια περί αποχώρησης που έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας.

"Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ (να παραιτηθώ) καθώς δεν υπάρχει λόγος να γίνει. Πιστεύω ότι έχω την υποστήριξη της ομάδας μου και όλα όσα χρειάζομαι για να παραμείνω ήρεμος και να συνεχίσω την δουλειά μου", δήλωσε ο προπονητής των μερένχες και συνέχισε:

"Αν αποφάσιζε ο Τύπος, ναι (θα αποχωρούσα) όμως νομίζω ότι η ομάδα θέλει να μείνω. Γελάω μαζί με φίλους για κάτι ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό".

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο "Ντουσκο"


Μπορεί να έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες η έναρξη της συνεργασίας του Ντούσαν Μπάγεβιτς με την ΑΕΚ όμως πριν από λίγη ώρα η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωση και επίσημα την πρόσληψη του Σερβοέλληνα τεχνικού.
Σήμερα το πρωί άλλωστε, ο έμπειρος τεχνικός παρουσιάστηκε και επίσημα από την διοίκηση του συλλόγου και απλά έμενε η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ο Ντούσκο υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών και το τεχνικό επιτελείο θα αποτελείται από τους, Κέζο, Σουίχα, Γεωργαμλή, και Μπουρουτζίκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Dusan Bajevic για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Το τεχνικό επιτελείο θα πλαισιώνεται από τους κ.κ. Λύσσανδρο Γεωργαμλή και Δημήτρη Μπουρουτζίκα ενώ συνεχίζουν οι κ. κ. Αντώνης Κέζος και Slobodan Suija".

Πρόταση «μαμούθ» της Σίτι για Μπουφόν!


Αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να αποκτήσει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι διοικούντες την αγγλική ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής gazzetta, σκοπεύουν να δώσουν στη Γιουβέντους 75 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνουν τον Ιταλό τερματοφύλακα δικό τους.

Μπάγεβιτς: "Συγνώμη..."


Ενωτικοί Κούλης, Κανελόπουλος και Μπάγεβιτς. Ο Ντούσκο ζήτησε συγγνώμη σε όσους πίκρανε αλλά και από την οικογένειά του για όσα άκουσε. "Θα ήθελα γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια"

Ήταν ένας Μπάγεβιτς διαφορετικός: Ευδιάθετος, με όρεξη για αστεία, αλλά και για πολλή δουλειά.

Η πολυπόθητη "συγγνώμη" βγήκε αβίαστα από τα χείλη του και το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου έδειχνε πως νέα μια εποχή ξεκινά σήμερα για την ΑΕΚ.

Oι δηλώσεις:

Τ. Κανελλόπουλος: "Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε κοντά μας τον Μπάγεβιτς. Έναν άνθρωπο που μας έχει χαρίσει πάρα πολλές χαρές και λίγες λύπες. Αυτό που θέλουμε σαν διοίκηση είναι να σταθούμε δίπλα του και να πετύχουμε πολλά"

"Θα πρέπει να θυμόμαστε πως ο καθένας μας ειναι πάρα πολύ μικρός μπροστά στην ΑΕΚ αλλά όλοι μαζί μπορούμε να την κανούμε πολύ μεγάλη"

Ν.Κούλης: "Πρόσφατα έληξε η συνεργασία μας με το Γιώργο Δώνη που είναι ένας καλός προπονητής και ένας καλός άνθρωπος. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ΑΕΚ αν είμαστε όλοι ενωμένοι. Ο καθένας στο μετερίζι του. Yπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν χρόνο αλλά τρέχουν για την ΑΕΚ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά ενωμένοι γιατί η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα. Για τον Μπάγεβιτς δεν έχω να πω πολλά. Έχει πάρει περισσότερα από τα μισά πρωταθλήματα που έχουμε πάρει σαν ομάδα.

Πρέπει όλοι να κάνουμε την οργή αποφασιστικότητα. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει αν είμαστε ενωμένοι. Κάνουμε πανστρατιά. Ο Ντέμης έφυγε για να μειωθεί η ένταση. Αν έκαναν τα ίδια σε μένα θα ήμουν φυλακή. Να κοιτάξουμε μπροστά, ενωμένοι, όλοι μαζί. Ο Ντούσκο δεν έρχεται σαν σωτήρας, αλλά σαν υπηρέτης της ΑΕΚ. Θέλω να παρακαλέσω όλους ακόμα κι αν έχουν πίκρα να στηρίξουν την ομάδα για να κάνουμε την ομάδα μεγάλη. Ντούσαν καλωσόρισες σπίτι σου"

O Ντούσαν Μπάγεβιτς αφού αναφέρθηκε στο ότι θα ήταν καλύτερα η ομάδα να αγωνίζονταν στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε για την πρόταση του Αστέρα Τρίπολης. "Kάτι είχα μιλήσει με τον Αστέρα. Σε τηλέφωνο που είχα σας είχα πει πως ήθελα να δουλέψω στον Αστέρα όμως στη δεύτερη συνάντηση που είχαμε δεν τα βρήκαμε. Mίλησα με τους κυρίους Κανελλόπουλο και Κούλη.

"Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη". Πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσει η ΑΕΚ σε όσο καλύτερη θέση γίνεται. Έχουμε καλούς παίκτες. Δεν υπάρχει κακός παίκτης. Για αυτή τη χρονιά δεν μπορώ να υποσχεθώ, όμως θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά."

"Τους τελευταίους μήνες δεν είχα σκεφτεί να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Αλλά μετά από την πίεση που είχα για δυο τρεις μέρες άλλαξα και εγώ γνώμη. Με πίεσαν να σκέφτομαι πάλι την ΑΕΚ. Μίλησα αυτές τις μέρες με το Λάκη Νικολάου και με έκανε να σκέφτομαι πάλι πολύ την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα τέτοια υποδοχή. Μου θύμισε τα παλιά χρόνια και με έκανε να θέλω να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο. Έχω πολύ δυνατά αισθήματα για την ΑΕΚ και αυτό με κάνει ακόμα πιό δυνατό και με υποχρεώνει να προσπαθήσω για το καλύτερο. "

"Αυτή τη στιγμή είμαστε σε άσχημη θέση και πρέπει να φύγουμε από αυτή. Στο κύπελλο θα προσπάθήσουμε οπωσδήποτε να το πετύχουμε. Δεν θέλω να έχει πίεση η ομάδα για την πρώτη θέση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε. Θα κυνηγάμε... Δεν θέλω για λόγους πίεσης να πω ότι θέλουμε την πρώτη θέση. Η ΑΕΚ μπορεί να είναι ψηλά και θα είναι ψηλά."

"Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει και θα χτυπήσει το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή χρειάζονται πρώτα τα αποτελέσματα και στη συνέχεια η ποιότητα. Πρέπει να βελτιώσουμε και την ψυχολογία που είναι σε χαμηλά επίπεδα αυτή τη στιγμή."

Μπάγεβιτς: "Συγγνώμη σε όποιον πίκρανα"

"Έχω εικόνα για την ομάδα. Στη χθεσινή προπόνηση απλά προσπάθησα να δω ποιοί παίκτες είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής. Δεν θα τα αλλάξω όλα μεμιάς. Απλά επειδή έρχεται παιχνίδι την Κυριακή έπρεπε να δω ποιοί παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Δεν διαχωρίζω τους Έλληνες από τους ξένους. Οι ομάδες του πρωταθλήματος πρέπει να έχουν Έλληνες παίκτες γιατί αυτοί έχουν κίνητρο. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία."

"Θα ενισχυθούμε όπου πρέπει και όταν πρέπει. Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα για τα χρήματα που θα δαπανηθούν όμως. Το βέβαιο είναι πως θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για να είμαστε και πάλι εκεί που αξίζουμε"


"Ξέρω ότι ένα κομμάτι είναι εναντίον. Εγώ έχω πει συγγνώμη σε όποιον πίκρανα και θα πω συγγνώμη και τώρα σε όλους. Τους πείραξε πολύ. Ζητάω όμως συγγνώμη και από την οικογένειά μου για όσα άκουσε που επιστρέφω. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να το συζητάμε πλέον. Αγαπάμε όλοι την ΑΕΚ, αυτό είναι κάτι από το παρελθόν. Όλοι πρέπει να είμαστε μαζί. Πρέπει να ξεχάσουμε τα καλά και τα κακά και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν είναι δύσκολο να πει κανείς συγγνώμη. Καθημερινά ζητάμε συγγνώμη. Αν κάποιος θέλει να του πως συγγνώμη του λέω συγγνώμη. "

"Ο Στέλιος Μανωλάς αγαπάει πολύ την ΑΕΚ και είναι άνθρωπος που θέλει πολύ και μπόρεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Είχαμε παλιότερα κάποιες συγκρούσεις αλλά αυτό θα συμβεί και τώρα"
δήλωσε γελώντας ο Μπάγεβιτς για να συνεχίσει "Και οι δύο θέλουμε να πετύχουμε"

Γήπεδο στη Φιλαδέλφεια

"Δεν είμαι ο μόνος που θέλω γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σπίτι μου είναι αφού σαν παίκτης και σαν προπονητής εκεί έζησα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που θέλουν το γήπεδο εκεί."

"Μιλάω συνέχεια με τον κ. Μελισσανίδη, κάθε μέρα .Είναι φίλος μου και ο πρώτος που με παρότρυνε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το ότι έχουμε συζητήσει μαζί όμως δεν σημαίνει πως συμβαίνει αυτό που έχετε εσείς στο μυαλό σας". αναφερόμενος ασφαλώς σε πιθανή εμπλοκή του κ. Μελισσανίδη στα διοικητικά της Ένωσης.

Σε ερώτηση για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς γύρισε προς τον Τ. Κανελλόπουλο και του έκανε την ίδια ακριβώς ερώτηση για να δηλώσει στην συνέχεια "Αν με κρατήσουν θα μείνω, δεν πάω πουθενά"

Σε ερώτηση για το αν θα έρχονταν στην ΑΕΚ σε περίπτωση που ο Ντέμης Νικολαϊδης ήταν στην ομάδα "Ρωτήστε τον κ. Νικολαϊδη αν θα με ζητούσε για τεχνικό της ΑΕΚ. Αν με ζητούσε θα ερχόμουν".

Τέλος σε ερώτηση για το αν θα δέχονταν να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο απάντησε "Ναι αλλά μόνο με αυτόν" αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτό θα συνέβαινε λόγω του θεσμικού ρόλου του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Eπίσημες ανακοινώσεις για Μπάγεβιτς και Μανωλά

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Dusan Bajevic για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Το τεχνικό επιτελείο θα πλαισιώνεται από τους κ.κ. Λύσσανδρο Γεωργαμλή και Δημήτρη Μπουρουτζίκα ενώ συνεχίζουν οι κ. κ. Αντώνης Κέζος και Slobodan Suija."

"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Στέλιο Μανωλά ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας για τα επόμενα 2,5 χρόνια."

Υπάρχει κάποιος να τον απελάσει;

Δεν έχει σημασία πώς σε λένε. Δεν έχει σημασία τι εκπροσωπείς. Σημασία έχει ότι αγαπάς αυτό με το οποίο ασχολείσαι, είναι η ζωή σου, η δεύτερη φύση σου. Όταν, ασχέτως αν έχεις εκλεγεί ή έκανες χούντα, εκπροσωπείς ένα σύνολο ή γκρουπ οπαδών/φιλάθλων/φίλων μιας ομάδας είναι πολύ δύσκολο να εκφράζει την άποψη της πλειονότητας.

Εκτός κι αν εκφράζεις μόνο τα δικά σου πιστεύω. Κι όταν αυτό εξελίσσεται σε καρκίνωμα, τότε σε λένε Δημήτρη Χατζηχρήστο και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αυτοεξοριστείς ή τουλάχιστον να τιμωρηθείς με απέλαση.

Κατ’ αρχάς, ας μιλήσουμε για τον Ντούσκο. Ενα άτομο συνυφασμένο με την τρέχουσα ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα μεγάλο και τεράστιο κεφάλαιο. Για το ποιος και τι είναι ο Μπάγεβιτς μιλάνε οι αριθμοί. Οι οποίοι αριθμοί, σύμφωνοι, δεν αντικατοπτρίζουν πάντα την πραγματικότητα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις (ας το θέσουμε έτσι).

Θέλετε να πούμε τα αρνητικά; Ό,τι θέλετε. Ότι είναι προδότης, βάτραχος, έκπτωτος πρίγκιπας. Ότι τη δημοσιογραφική στήριξη που είχε όλα αυτά τα χρόνια δεν την είχε άλλος. Ότι είναι κομπλεξικός με τους παίκτες-σταρ, ότι, ότι, ότι… Σύμφωνοι.

Πλην όμως, η ΑΕΚ έπιασε πάτο. Όχι μόνο λόγω Δώνη, ο Γιώργος προσπάθησε. Προσωπικά έχω δει άλλον προπονητή να φεύγει κλαίγοντας για τα αποδυτήρια μετά από νίκη της ομάδας του, στην οποία εργάζεται ελάχιστες εβδομάδες.

Επιασε πάτο λοιπόν. Το να γυρνούσε ο Μπάγεβιτς ήταν κάτι μπερδεμένο όμως έγινε. Χειρότερα η ΑΕΚ δεν θα πάει. Θα βελτιωθεί, ο Ντούσκο σε λίγο καιρό θα παρουσιάσει μια ΟΜΑΔΑ και όχι ένα σκορποχώρι, που ξεκίνησε από τον Φερέρ. ΑΕΚτζής δεν είμαι και το ξέρετε αλλά χάρηκα που τον είδα πάλι στα κιτρινόμαυρα. Διότι το κεφάλαιο «Ντούσκο και ΑΕΚ» δεν γινόταν να κλείσει έτσι, όπως έγινε προ πενταετίας. Πολλά πράγματα θα βελτιωθούν, σε πολλά θα δοθούν εκατέρωθεν εξηγήσεις. Και όσο κρατήσει.

Είναι σαν να γυρνάς σε μια πρώην γκόμενα, απλά επειδή σου λείπει ή απολάμβανες το πήδημα μαζί της. Το θέλεις πάλι. Κι αυτή το θέλει. Και ο Χατζηχρήστος, για να επανέλθουμε, μου θυμίζει απατημένη 20χρονη γκόμενα που είναι μεν ερωτευμένη με τον πρώην αλλά κάνει νάζια (το λέω όσο πιο κομψά μπορώ).

«Εμείς δεν βλέπουμε κανέναν Μπάγεβιτς στον πάγκο. Είναι αόρατος. Εμείς βλέπουμε μόνο τον Γεωργαμλή και τον Μανωλά, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία, για εμάς Μπάγεβιτς δεν θα υπάρχει. Όποιος φροντίσει να φτιάξει έναν εμφύλιο στο ΟΑΚΑ είναι γελασμένος. Δεν πρόκειται να διαπληκτιζόμαστε με τους άλλους, που δεν υπάρχουν βέβαια. Η Original 21 δεν διαπραγματεύεται τη μνήμη της για κανέναν» είπε.

Το «εμείς» πόσους εκφράζει; Για να καταλάβω, δηλαδή. 100, 200; Θέλετε 1.000, 5.000; Οσους θέλετε. Γκάλοπ δεν έχει γίνει (ας κάνει κάποιος!) αλλά όσοι κι αν είναι, είναι μειοψηφία, τελεία και παύλα.

Και τι θα πει «για εμάς Μπάγεβιτς δεν θα υπάρχει»; Όπως όταν σε παρέα βλέπεις την πρώην και κάνεις ότι δεν είναι εκεί; Είναι το λιγότερο παιδικά όλα αυτά. Προσωπικά τις διαβεβαιώσεις πως «δεν πρόκειται να διαπληκτιζόμαστε με τους άλλους» τις ακούω βερεσέ. Όλη αυτή η ιστορία θέλει πράξεις.

Και κυρίως θέλει συμβιβασμούς. Καλώς ή κακώς για να πάει η ΑΕΚ μπροστά, δίνεις συγχωροχάρτι στον Ντούσαν αλλά δεν τον αγκαλιάζεις, τον αφήνεις να δουλέψει. Του το χρωστάς επειδή τη δεύτερη φορά εσύ φταις που του έκανες τον βίο αβίωτο. Την πρώτη σε πρόδωσε. Είστε πάτσι ή όχι;

Κατ’ εμέ, όποιος λέει ότι «δεν διαπληκτιζόμαστε» και πάει στο γήπεδο με σκοπό σαφώς και ακριβώς αυτό, απλά γίνεται ένας σύγχρονος βάτραχος. Και το καλύτερο που πρέπει να γίνει είναι face control στο ΟΑΚΑ ώστε απλά να μην πατήσει το πόδι του.

YΓ. Απολογούμαι (για πολλοστή φορά) για τη “συμπεριφορά” της στήλης τον τελευταίο καιρό αλλά δεν έχει περάσει ίωση που να μην με ακούμπησε, συν ένα χειρουργείο πρόσφατα. Αντε, τελειώνει το παλιοδίσεκτο…

http://koubanezos.blogs.sportnet.gr