Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2009

Δεν παίζει UEFA ο Μπέκαμ


Ο μέσος της Μίλαν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν θα συμπεριληφθεί στη λίστα των "ροσονέρι" για τη συνέχεια του κυπέλλου UEFA, ενισχύοντας έτσι το ενδεχόμενο της επιστροφής του παίκτη στους Λος Άντζελες Γκάλαξι στις 9 Μαρτίου, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Δανεικός στη Νουμάνθια Μπράβο


Ο Ισπανός αμυντικός βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε επισήμως ο δανεισμός του στη Νουμάνθια.

« Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τη Νουμάνθια για την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του Ραούλ Μπράβο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Βέλιτς


Λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Γιάσμινκο Βέλιτς, με τον σκάουτερ των πρασίνων να φαίνεται πως πληρώνει τα όσα συνέβησαν στην ομάδα κατά τη φτωχή για τους πράσινους μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Φαίνεται πως εδώ και κάποιο διάστημα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έκριναν πως η συνεργασία με τον Βέλιτς δεν είχε τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν και έτσι αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία του Παναθηναϊκού μαζί του.

Ο Βόσνιος που είχε τον ρόλο του αρχι-σκάουτερ στο "τριφύλλι" εκτός από την ανομβρία στις μεταγραφικές λύσεις δεν φέρεται να είχε και πολύ καλές σχέσεις με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου. Συνεπώς και με δεδομένη την στήριξη στον παλαίμαχο άσο από την διοίκηση, ο Βέλιτς βρέθηκε στο στόχαστρο.

SUPERLEAGUE: Χειμερινό μεταγραφικό παζάρι

Eπιστρέφει στην Μίλαν ο Πανούτσι ;


Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Κριστιάν Πανούτσι είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μίλαν, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Champions League. Αιτία της αποχώρησής του από τη Ρόμα, ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής.

Ο προπονητής της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχει θέσει στο περιθώριο τον Ιταλό αμυντικό, ο οποίος αν και στα 35 του, δεν αντέχει στην ιδέα του πάγκου. Η Μίλαν ενδιαφέρθηκε για τον διεθνή αμυντικό, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στο "Σαν Σίρο" και όλα δείχνουν ότι επιστρέφει και λογικά κλείνει την καριέρα του πλάι σε συμπαίκτες όπως οι Κακά, Ροναλντίνιο και Μπέκαμ.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και τυπικά ο Βραβρζίνιακ


Παίκτης του Παναθηναϊκού, είναι και τυπικά εδώ και λίγη ώρα, ο Πολωνός αμυντικός Γιακούμπ Βαβρζίνιακ, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιακούμπ Βαβζίνιακ από την Λέγκια Βαρσοβίας», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον παίκτη.

Πρώτη για Ντέρμπισαϊρ


Με προπόνηση που έγινε το πρωί (10:30) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση πήρε για πρώτη φορά μέρος το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», Ματ Ντέρμπισαϊρ.

Ο Στολτίδης συνέχισε σήμερα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν αύριο Σάββατο (19:00) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Δήλωσε έτοιμος ο Ντάρμπισαϊρ


Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ δήλωσε έτοιμος να παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής (1/2) με τη ΑΕΚ και μένει να δούμε, αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Ο Άγγλος επιθετικός θα κάνει το πρωί της Παρασκευής την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και ο Ισπανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ο Ντάρμπισαϊρ πέρασε με επιτυχία όλα τα ιατρικά τεστ και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε πως θέλει να μπει απευθείας στο κλίμα της νέας του ομάδας, παίζοντας την Κυριακή. Γνωρίζει φυσικά, πως αυτός που θα αποφασίσει είναι ο προπονητής του. Έως την Κυριακή, απομένουν δυο προπονήσεις και ο Ισπανός θα κρίνει, αν ο νεαρός Άγγλος είναι σε θέση να δώσει βοήθεια στο ντέρμπι, παίζοντας για κάποια λεπτά ως αλλαγή.

Δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να συμπεριληφθεί ο Ντάρμπισαϊρ στην αποστολή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου. Αν ο Βαλβέρδε, τον αφήσει τελικά εκτός, τότε ο Άγγλος αναμένεται να είναι στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη (4/2).