Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2009

Τσίβας Γουδαλαχάρα-ΠΑΟΚ 1-0

Την ήττα με 1-0 από την Τσίβας Γουαδαλαχάρα γνώρισε ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο Έντινγκ της Γερμανίας.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό αν και κατά διαστήματα φανέρωσε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι της απέναντι στους Μεξικανούς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της Τσίβας πέτυχε στο 65’ ο Πόνσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΤΣΙΒΑΣ: Ερνάντες Ο., Πόνσε, Σολίς, Φαμπιάν (80? Νάβα), Εσπάρζα (76’ Γκαλβάν), Ρεϊνόζο, Αραούχο (76’ Πέρεζ), Οκάμπο, Πινέδα, Μοράλες (59' Μπάεζ), Ερνάντες Χ.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Κοντρέρας (46’ Σνάουτσνερ), Λίνο (46’ Σαβίνι), Τσιρίλο (46’ Μπιζέρα), Μαλεζάς, Γκαρσία (71? Αναστασάκος), Αμπουμπακάρι (46’ Βερόν), Κονσεϊσάο (79? Μπαλάφας), Σορλέν (46’ Φωτάκης), Μουσλίμοβιτς (78? Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (46’ Φιλομένο).

Λέτο: " Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό "

Οι δηλώσεις του Αργεντινού:

-Σεμπάστιαν, ήταν το πρώτο σου παιχνίδι. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου, τα πρώτα σου συναισθήματα;


«Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά, αλλάζαμε σωστά την μπάλα. Εγώ ήμουν 45 μέρες σε διακοπές, ξεκίνησα να προπονούμαι την προηγούμενη εβδομάδα και μέρα με τη μέρα νιώθω όλο και καλύτερα».

-Έχετε δουλέψει μία εβδομάδα στην Ελβετία, τώρα είστε στην Αυστρία. Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και γενικότερα από τον Παναθηναϊκό;

«Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι στην ομάδα είναι πολύ κοντά κι αυτό είναι πολύ καλό. Ο προπονητής είναι εξαιρετικό άτομο και με βοήθησε πολύ στην προσαρμογή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό».

-Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύεις ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη; Είσαι αισιόδοξος;

«Προσπαθούμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι σημαντικό το να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, ώστε να είμαστε απολύτως έτοιμοι».

AEK: Σενάρια για Έκι Γκονζάλες !

Ο Εζέκιελ Γκονζάλες βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η εφημερίδα της Αργεντινής "Lacapital". Ο αργεντινός μέσος που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στην Ροζάριο Σέντραλ και σύμφωνα με τους αργεντινούς δημοσιογράφους, η Ενωση τον έχει προσεγγίσει για να τον αποκτήσει!

Η περίπτωση του Γκονζάλες θα μπορούσε να απασχολήσει την ΑΕΚ καθώς ο "Εκι" διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητεί ο Μπάγεβιτς στον επιτελικό μέσο που ψάχνει, με κυριότερο αυτό της εξαιρετικής κάθετης πάσας.

Δανεικός στην Ίντερ ο Χλεμπ


Ίντερ και Μπαρτσελόνα, συμφώνησαν για το δανεισμό του Χλεμπ και ο Λευκορώσος μεσοεπιθετικός, θα μετακομίσει στο Μιλάνο, για την προσεχή σεζόν.

Οι Μάσιμο Μοράτι και Ζουάν Λαπόρτα, είχαν διαπραγματεύσεις αρκετών ωρών, αλλά εν τέλει όλα πήγαν καλά και ο έμπειρος άσος θα αγωνίζεται στους "νερατζούρι", μετά από μία κακή σεζόν, με ελάχιστες παρουσίες στη βασική ενδεκάδα των Καταλανών.

Απέκτησε τον Λούσιο η Ίντερ !


Παίκτης της Ίντερ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Λούσιο, όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας συμφώνησε με την ομάδα του Μονάχου στα 5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του 31χρονου αμυντικού, ο οποίος μετά τους Μιλίτο και Μότα αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ρεάλ Μαδρίτης: 1 δις η ρήτρα του Κακά


Το αστρονομικό ποσό του 1.000.000.000 θα πρέπει να καταβάλει στη Ρεάλ Μαδρίτης όποιος θα θελήσει μελλοντικά να αποκτήσει τον Κακά! Τουλάχιστον, αυτή είναι η ρήτρα που προβλέπει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Marca».

Σκόραρε στο ντεπούτο του με την Πόρτο ο Μπελούτσι !


Εντυπωσίασε στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Πόρτο, ο Φερνάντο Μπελούτσι. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ στη φιλική νίκη με 3-1 επί της Λεϊσόες και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής η Εστουδιάντες

Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής στέφθηκε για τέταρτη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 1970 (!) η Εστουδιάντες. Οι Αργεντινοί επικράτησαν 2-1 της Κρουζέιρο στο «Μινεϊράο», στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Λα Πλάτα, κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν στο 52΄ με σουτ του Ενρίκε, όμως η ομάδα του Αλεχάντρο Σαμπέλα απάντησε αμέσως και στο 57΄ με σουτ του Φερνάντες έφερε το ματς στα ίσα. Στο 73΄ ο Μποσέλι με κεφαλιά έδωσε το τελικό «χτύπημα» στην ομάδα της Μπέλο Οριζόντε, η οποία δεν μπόρεσε στα εναπομείναντα λεπτά να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση.