Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2009

Mπαρτσελόνα: Παρουσιάστηκε ο Ιμπραϊμοβιτς !

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς παρουσιάστηκε πριν απο λίγο με κάθε επισημότητα από την Μπαρτσελόνα και γνώρισε την αποθέωση από 75,000 φίλους των μπλαουγκάνα.

Ο Σουδός βγήκε για δείπνο με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα και αργότερα πέρασε τον πρώτο γύρο των ιατρικών εξετάσεων (ακτινογραφίες, εργομετρικά) στο Hospital de Barcelona. Aργότερα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Καταλανών και υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις τις οποίες πέρασε με επιτυχία.

Ακολούθως μετέβη στα γραφεία της ομάδας όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών. Ο Σουηδός άσος επέλεξε τη φανέλα με το νόυμερο εννιά.

Το κόστος της μεταγραφής

Σύμφωνα με τον οικονομικό αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα η απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς της κόστισε 66.000.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε λοιπόν ο Χοάν Μπόιτς, οι Καταλανοί κοστολογούν τον Σαμουέλ Ετο'ο περίπου στα 20.000.000 ευρώ.

Στην Ίντερ θα δώσουν 43.250.000 ευρώ, εκτός του Καμερουνέζου, ενώ θα καλύψουν και το 70% του συμβολαίου του Αλεξάντρ Χλεμπ, ο οποίος θα αγωνιστεί για ένα χρόνο ως δανεικός στους "νερατζούρι".

ΒΙΝΤΕΟ:




ΑΕΚ-Μπουργκάς 1-1

Την τρίτη της ισοπαλία σε ισάριθμους αγώνες επί αυστριακού εδάφους έφερε η ΑΕΚ στην τελευταία φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Τσερνομόρετς Μπουργκάς μένοντας στο 1-1 στο Λάνγκερφελντ. Ο Παυλής με ωραίο εναέριο πλασέ άνοιξε το σκορ για την «Ένωση» στο 62΄, ισοφάρισαν οι Βούλγαροι στην εκπνοή του αγώνα με κεφαλιά του Μορίς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Γιαχάγια, Καφές, Μαντούκα, Ιορντάκε, Σκόκο, Μπλάνκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Γκέντσογλου, Ζεράλντο, Χουανφράν, Μανωλάς, Ενσαλίβα, Μάκος, Ντιούφ (80΄ Ρίκκα), Μπέρνς, Ταχτσίδης και Παυλής.

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Σέιτ, Τερζίεφ, Αουρί, Παστόρκιν, Τσονκό, Ντιάκοφ, Στοϊμίροβιτς, Φερνάντες, Πλατίνι, Μποζίνοφ

Στη ΝΟVA τελικά οι αγώνες των «αιωνίων» στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Nova ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εκτός έδρας αναμετρήσεων που θα δώσει τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι ανακοινώσεις της NETMED για τις μεταδόσεις των αγώνων: «Η NETMED HELLAS Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Σπάρτα Πράγας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Η αναμέτρηση Σπάρτα Πράγας - ΠΑΟ, θα μεταδοθεί ζωντανά την Τρίτη 28/07 στις 21:00 από το novasports1. Η NETMED HELLAS Α.Ε. ανακοινώνει και την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπαρατισλάβας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Η αναμέτρηση Σλόβαν Μπαρατισλάβας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη 29/07 στις 21:00 από το novasports1».

ΠΑΟ: Η προϊστορία με Σπάρτα Πράγας

Ο προσεχής αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτα Πράγας (28/7), που θα γίνει στην Πράγα στο πλαίσιο του Γ' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η 5η αναμέτρηση στην ιστορία των δυο ομάδων.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι εξαιρετικά θετικός για την ελληνική ομάδα, αφού έχει μόνο νίκες.

Να σημειωθεί, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει εκτός έδρας από καμία τσέχικη ομάδα (έχει μόνο νίκες και μια ισοπαλία).
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο 32χρονος Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ , ο οποίος διευθύνει για πρώτη φορά αγώνα ελληνικής ομάδας.

Η προϊστορία του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτα Πράγας:

26/08/2008: Παναθηναϊκός-Σπάρτα Πράγας 1-0 Τσάμπιονς Λιγκ
13/08/2008: Σπάρτα Πράγας-Παναθηναϊκός 1-2 "
27/02/2002: Παναθηναϊκός-Σπάρτα Πράγας 2-1 "
19/02/2002: Σπάρτα Πράγας-Παναθηναϊκός 0-2 "

Η προϊστορία με τις άλλες ομάδες της Τσεχίας και φιλοξενούμενο τον Παναθηναϊκό:

02/11/2006: Μλάντα Μπόρεσλαβ-Παναθηναϊκός 0-1 Κύπελλο UEFA
28/11/2002: Σλόβαν Λίμπερετς-Παναθηναίκός 2-2 " "
08/08/2001: Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός 1-2 Τσάμπιονς Λιγκ

Ολυμπιακός Μπάσκετ: Ποιές ημερομηνίες θα παίξει με Καβαλίερς και Σπερς


Γνωστοποιήθηκαν τη Δευτέρα οι ημερομηνίες που ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τους δύο αγώνες με τους Καβαλίερς και τους Σπερς.

Οπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, στις 9 Οκτωβρίου οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν στο Σαν Αντόνιο με τους Σπερς και στις 12 Οκτωβρίου στο Κλίβελαντ με τους Καβαλίερς.

Ολυμπιακός: Συμφώνησε με Ίντερ για Μαντσίνι αλλά είναι αρνητικός ο παίκτης !

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Μαντσίνι με μορφή δανεισμού, οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν αρχικά με την Ίντερ αλλά ο Βραζιλιάνος δήλωσε αρνητικός να έρθει στην Ελλάδα.

Οι πρωταθλητής Ελλάδος ήρθαν αρχικά σε πλήρη συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο για τον δανεισμό του 29χρονου (1/8/80) μέσου με οψιόν αγοράς, αλλά ο Μαντσίνι τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δήλωσε αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο τεχνικός διευθυντής των "νεαρατζούρι" Μάρκο Μπράνκα παραδέχτηκε στο Μιλάνο πως Ολυμπιακός και Ίντερ τα είχαν βρει σε όλα για την μετακίνηση του Βραζιλιάνου. Στον Πειραιά θεωρούν πως αν ο ποδοσφαιριστής είχε πει το "ναι" η απόκτηση του θα είχε ήδη ολοκληρωθεί!

Επιβεβαιώνουν για Ομπίνα


Στη βασική λίστα του Ολυμπιακού για φορ βρίσκεται ο Ομπίνα της Ίντερ, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" επιβεβαίωσαν πως τους ενδιαφέρει η περίπτωση του νιγηριανού.

Ο Ολυμπιακός έκανε επαφές με την Ίντερ για την απόκτηση του Ομπίνα με μορφή δανεισμού, αλλά ο διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας τόνισε σε δηλώσεις του πως ναι μεν θέλουν να συνεργαστούν με τους "ερυθρόλευκους", ωστόσο δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη τους.

Σύμφωνα με τον Μπράνκα, την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θα είναι σε θέση να γνωρίζει με ποια ομάδα προχώρησαν περισσότερο οι διαπραγματεύσεις και προς τα πού θα κατευθυνθεί ο νιγηριανός επιθετικός.

Ιντερ-Μίλαν 2-0: Στο Μιλάνο ο Ετό !

Η ομάδα του του Ζοζέ Μουρίνιο επικράτησε με 2-0 της Μίλαν. Τα γκολ που έκριναν το ματς σημείωσε ο Ντιέγκο Μιλίτο μόλις στο 4ο λεπτό και στο 75ο.



Στο μεταξύ, έφτασε τη Δευτέρα στο Μιλάνο ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ιταλίας. Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, είπε: "Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στο Μιλάνο. Είναι μία νέα περιπέτεια για μένα και θέλω να την απολαύσω. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ".