Σάββατο, Αυγούστου 08, 2009

Στην Λάτσιο το Ιταλικό Σούπερ Καπ !

Η Λάτσιο επικράτησε με 2 – 1 της Ίντερ, στον τελικό του Σούπερ Καπ, που διεξήχθη στο κατάμεστο «Μπερντς Νεστ» του Πεκίνου. Η ομάδα της Ρώμης προηγήθηκε με 2 – 0, χάρις στα γκολ των Ματουζάλεμ και Ρόκι στο 63’ και το 66’ αντίστοιχα. Οι πρωταθλητές Ιταλίας, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στο τελικό 2 – 1, με το πρώτο γκολ του Σαμουέλ Ετό, με τη φανέλα των «νερατζούρι», στο 78’.



ΙΝΤΕΡ
: Σέζαρ, Μαϊκόν, Κίβου, Λούσιο, Χ. Ζανέτι, Μότα (69’ Βιεϊρά), Καμπιάσο, Μουντάρι (79’ Σουαζό), Στάνκοβιτς (69’ Μπαλοτέλι), Ετό, Μιλίτο.

ΛΑΤΣΙΟ: Μουσλέρα, Λιχτστάινερ, Σιβίλια, Ντιακιτέ, Κολάροφ, Μάουρι, Μπαρόνιο (53’ Νταμπό), Μπρόκι, Ματουζάλεμ (80’ Κριμπάρι), Ρόκι (72’ Χούλιο Κρουζ), Ζάρατε.

Φιλικό: Τορόντο-Ρεάλ Μαδρίτης 1-5

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε με 5-1 την Τορόντο FC στον Καναδά μπροστά σε 22.000 θεατές.

Ντεμπούτο με τη «βασίλισσα» έκαναν οι Κακά, Μπενζεμά και Αλμπιόλ. Το σκορ άνοιξε στο 13’ με όμορφο σουτ ο Ραούλ, στο 18’ ο Μπενζεμά σέρβιρε στον Ρονάλντο κι αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 26’ και πάλι ο αρχηγός της Ρεάλ μετά από κεφαλιά πάσα του Μέτσελντερ έγραψε το 3-0.

Ο Μπενζεμά άνοιξε... λογαριασμό στο 65’ μετά από ασίστ του Νεγκρέδο και στο 86’ ο Ρόμπεν με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, καθώς ο Γκάλα είχε μειώσει στο 75’ για τους γηπεδούχους.


Ολυμπιακός: Δυνατό τέστ με Τότεναμ !

Στο Λονδίνο θα βρεθεί σήμερα Σάββατο ο Ολυμπιακός, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία ημέρα μετά την Τότεναμ σε φιλική αναμέτρηση στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (17:00). Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία κόντρα σ’ έναν δυνατό αντίπαλο να καταστρώσει τα σχέδιά του, ενόψει και της πρώτης αναμέτρησης με τη Σερίφ Τιρασπόλ στη Μολδαβία, για τα play off του Champions League.

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Γεωργιανός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή των «ερυθρόλευκων», την οποία αποτελούν οι:

Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλέτι, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Όσκαρ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Πάρντο, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ

Λίβερπουλ: Υπέγραψε ο Ακουιλάνι


Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Αλμπέρτο Ακουϊλάνι. Ο Ιταλός μέσος, αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ, στα οποία υπεβλήθη από την αγγλική ομάδα, υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «κόκκινους». Ο 25χρονος χαφ, ο οποίος βρίσκεται σε αποθεραπεία, ύστερα από μια εγχείρηση που έκανε στον αστράγαλο του ποδιού του, αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε 4 – 8 βδομάδες. O πρώην παίκτης της Ρόμα θα αμοίβεται με 80.000 λίρες εβδομαδιαίως.