Δευτέρα, Φεβρουαρίου 09, 2009

Απολύθηκε ο Σκολάρι


Στην απόλυση του Λουίς Φελίπε Σκολάρι προχώρησε η Τσέλσι, όπως ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι απολύθηκε από την θέση του προπονητή της Τσέλσι με την απόφαση να έχει άμεση ισχύ".

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός χρεώνεται την τέταρτη θέση των "μπλε" στον βαθμολογικό πίνακα και την απόσταση των 7 βαθμών από την κορυφή.

Αυτές ήταν οι αιτίες της απόλυσής του και αφορμή η εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Χαλ.

"Το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι για το διάστημα της συνεργασίας του με το σύλλογο. Έφερε αρκετά θετικά πράγματα στην ομάδα από τότε που ανέλαβε και νιώθουμε θλίψη που η συνεργασία μας τελείωσε τόσο γρήγορα.

Δυστυχώς, όμως, τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της Τσέλσι δεν ήταν τα ενδεδειγμένα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή της περιόδου
", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των "μπλε", σύμφωνα με την οποία ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βραζιλιάνου, Ρέι Γουίλκινς, θα εκτελεί μέχρι νεοτέρας χρέη προπονητή.

ΑΕΚ: Δεν προχωράει του Λέκι


Δεν θα προχωρήσει για την απόκτηση του Ματίας Λέκι η ΑΕΚ! Ο λόγος που «ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν το γεγονός ότι ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος πήγε σήμερα στους Θρακομακεδόνες, αρνήθηκε να περάσει από διαδικασία δοκιμής, καθώς θεώρησε ότι είναι μειωτικό για τον ίδιο.