Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2009

Όλη η ποδοσφαιρική δράση του Σαββατοκύριακου




















Αναλυτικά το πρόγραμμα των σημαντικότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων:


Serie A - 20ή αγωνιστική
Σάββατο

Ρετζίνα - Κιέβο (19:00)
Γιουβέντους - Φιορεντίνα (21:30)
Κυριακή
Σιένα - Αταλάντα (16:00)
Λάτσιο - Κάλιαρι
Τζένοα - Κατάνια
Μπολόνια - Μίλαν
Νάπολι - Ρόμα
Λέτσε - Τορίνο
Παλέρμο - Ουντινέζε
Ίντερ - Σαμπντόρια (21:30)

Primera Division - 20ή αγωνιστική
Σάββατο

Βιγιαρεάλ - Οσασούνα (21:00)
Μπαρτσελόνα - Νουμάνθια (23:00)
Κυριακή
Βαγιαδολίδ - Εσπανιόλ (18:00)
Αλμερία - Μπιλμπάο
Χετάφε - Χιχόν
Μαγιόρκα - Βαλένθια
Μάλαγα - Ατλέτικο
Ουέλβα - Μπέτις
Σεβίλλη - Σανταντέρ (20:00)
Ρεάλ Μ. - Ντεπορτίβο (22:00)

Liga Sagres - 15η αγωνιστική
Παρασκευή
Μαρίτιμο - Λεϊσόες (20:30)
Μπελενένσες - Μπενφίκα (22:45)
Σάββατο
Αμαδόρα - Ρίο Άβε (18:00)
Τροφένσε - Πάκος Φερέιρα
Σετουμπάλ - Ναβάλ
Νασιονάλ - Σπόρτινγκ (20:30)
Μπράγκα - Πόρτο (22:45)
Κυριακή
Ακαδέμικα - Γκιμαράες (20:30)

Eredivisie - 19η αγωνιστική
Σάββατο
Χέερενφεεν - Ρόντα (19:45)
Αϊντχόφεν - Μπρέντα (20:45)
Άλκμααρ - Ντε Γκράαφτσαπ
Φέγενοορντ - Βίλεμ (21:45)
Κυριακή
Φίτεσε - Ναϊμέγκεν (13:30)
Ουτρέχτη - Σπάρτα Ρότ. (15:30)
Χέρακλες - Τβέντε
Φόλενταμ - Ντε Χάαγκ
Γκρόνινγκεν - Άγιαξ

Scottish Premier League - 23η αγωνιστική
Σάββατο

Αμπερντίν - Ρέιντζερς (14:30)
Σέλτικ - Χιμπέρνιαν (17:00)
Νταντί Γ. - Σεντ Μίρεν
Χαρτς - Ινβερνές
Μάδεργουελ - Φόλκερκ
Κυριακή
Κιλμάρνοκ - Χάμιλτον (17:00)

Süper Lig - 17η αγωνιστική
Παρασκευή

Άνκαρασπόρ - Κόνιασπορ (20:00)
Σάββατο
Ανκαραγκουτσού - Αντάλιασπορ (14:00)
Σίβασπορ - Γαλατάσαράι
Καϊσέρισπορ - Γκεντσλέρμπιρλιγκί
Εσκισέχιρσπορ - Γκαζιάντεπσπορ
Μπεσίκτας - Ντενίζλισπορ (19:00)
Κυριακή
Μπούρσασπορ - Ίσταμπουλ (14:00)
Κοτσαέλισπορ - Χατσέτεπε
Φενέρμπαχτσε - Τράμπζονσπορ (19:00)

Κύπρος - 19η αγωνιστική
Σάββατο

ΑΠΕΠ - ΑΕΠ (14:30)
Ατρόμητος - ΕΝΠ (15:00)
Εθνικός - ΑΕΚ (17:00)
ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΠ/Κινύρας (19:00)
Κυριακή
Δόξα - ΑΕΛ (15:00)
Απόλλωνας - Αλκή (17:30)
Ανόρθωση - Ομόνοια (19:00)

Jupiler League - 19η αγωνιστική
Παρασκευή

Γάνδη - Άντερλεχτ (21:30)
Σάββατο
Γκενκ - Μονς (21:00)
Ρόζελαρ - Σαρλερουά
Τούμπιζε - Λόκερεν
Μαλίν - Μουσκρόν
Σερκλ Μπριζ - Κόρτραϊκ
Ντέντερ - Γκερμινάλ
Κυριακή
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Μπριζ (19:00)
Βέστερλο - Σταντάρ Λιέγης (21:30)

ΔΥΟ ΝΕΑ BLOGS !!!

Δυο νέα blogs που αξίζουν την προσοχή σας !!!

WWW.TELECOMPATRAS.BLOGSPOT.COM

WWW.SYLLEKTIKO-PAZARI.BLOGSPOT.COM

Oλυμπιακός: Αναμονή για μεταγγραφές


Διοίκηση και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή, για αντικαταστάτη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην επιθετική γραμμή.

Ο Ανδρέας Νινιάδης έχει εντοπίσει αρκετούς μεταγραφικούς στόχους και βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τρεις νεαρούς Βραζιλιάνους, που έχουν ενθουσιάσει τον σκάουτερ της ομάδας, ο οποίος όμως σκέφτεται και το ρίσκο απόκτησής τους, από τη στιγμή που όλα γίνονται σχετικά πρόχειρα.

Όσον αφορά στον Ερνέστο Φαρίας της Πόρτο, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο. Ο Αργεντινός αρέσει, είναι καλός σκόρερ και μπορεί να καλύψει σε μεγάλο βαθμό το κενό που άφησε ο Κοβάσεβιτς. Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά ας περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα, αφού ο Ολυμπιακός ψάχνεται για κάτι καλύτερο.

Ο Αργεντινός επιθετικός επιθυμεί διακαώς να μετακομίσει στο μεγάλο λιμάνι, όμως από την άλλη πλευρά δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και ίσως κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις.

Άλλωστε ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει τόσο η Εσπανιόλ όσο και η Βελέζ. Η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει τον Φαρίας με την μορφή δανεισμού, ενώ η Βελέζ προσφέρει στην Πόρτο 2 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ο σύλλογος της Αργεντινής έχει το πλεονέκτημα πως θέλει να τον αποκτήσει με την μορφή μεταγραφής κάτι που βρίσκει απόλυτα σύμφωνους του "Δράκους" που θέλουν να τον παραχωρήσουν.

Όπως προαναφέραμε, ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός "ψηφίζει" Ολυμπιακό και μιλάει συνεχώς με τον "κολλητό" του Λουτσιάνο Γκαλέτι που τον συμβουλεύει να κάνει λίγο υπομονή.

Πάντως όσο περνούν οι μέρες και οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν βρίσκουν κάποια καλή περίπτωση, τόσο πιο πολύ πλησιάζει στο μεγάλο λιμάνι ο Φαρίας.

Βέβαια αν στον Ολυμπιακό καθυστερήσουν πολύ προκειμένου να πιέσουν την Πόρτο να ρίξει τις απαιτήσεις της αλλά και να βρουν άλλες λύσεις, τότε κινδυνεύουν να χάσουν τον Αργεντινό επιθετικό.

Μένει ο Λέτο, αρκεί...

...να συμφωνήσει και η Λίβερπουλ! Ο ατζέντης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, συναντήθηκε με το Γιάννη Χρυσικόπουλο και υπήρξε συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας, με την προϋπόθεση να πει το "ναι" η αγγλική ομάδα. Ο Λέτο επιθυμεί να παραμείνει στο λιμάνι, εκεί όπου έχει πλέον εγκλιματιστεί, αποδίδοντας σε γενικές γραμμές, όπως θα ήθελε ο προπονητής του.

Ολυμπιακός Μπάσκετ: Πολύ δυσκολα για Μάρμπερι


Λίγες πιθανότητες δίνει ο Τύπος της Αμερικής και ειδικότερα της Νέας Υόρκης για να αποκτηθεί ο Στεφόν Μάρμπερι από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο αναφέρεται ότι ο Μάρμπερι θα προτιμούσε αυτή την περίοδο να βρει κάποια άλλη ομάδα στο ΝΒΑ, τη στιγμή που οι Μπόστον Σέλτικς λέγεται πως εξετάζουν την περίπτωση απόκτησής του με ανταλλαγή έως τις 19 Φεβρουαρίου, όταν και λήγει η σχετική προθεσμία.

Άλλωστε, υπάρχουν πολλά εμπόδια στο να μετακομίσει ο 32χρονος γκαρντ στην Ευρώπη, όπως το συμβόλαιο με τους Νικς και η αδυναμία να το λύσει (δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις που έχουν γίνει), αλλά και το πολύ υψηλό του κασέ. «Δεν έχω ακούσει ακόμη τίποτα από την ελληνική ομάδα, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει», δήλωσε ο πρόεδρος των Νικς, Ντόνι Γουόλς.

Παναθηναϊκός: Νέα σενάρια για Λεονάρντο


Σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο του Άγιαξ.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του "Αίαντα", Ντάνι Μπλιντ παραδέχθηκε πως το "τριφύλλι" έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του, ωστόσο για να παραχωρηθεί ο Βραζιλιάνος μέσος, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Άγιαξ.

"Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό να καταθέσει επίσημη πρόταση. Στην πραγματικότητα δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε τον παίκτη, εκτός και αν μας γίνει μία πολύ συμφέρουσα πρόταση" ήταν τα λόγια του Μπλιντ που σχολίασε και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ. "Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Πάντως, ένα εκατομμύριο ευρώ δεν είναι αρκετό".

Πωλείται σύντομα η Λίβερπουλ...


Ετοιμοι να πουλήσουν τη Λίβερπουλ είναι οι δύο Αμερικανοί ιδιοκτήτες της ομάδας, Χικς και Τζιλέτ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα αφεντικά των "κόκκινων" ετοιμάζονται να πουλήσουν τις μετοχές τους σε μία κοινοπραξία από το Κουβέιτ, την οποία ελέγχει ο Νασέρ Αλ Καράφι, ο οποίος είναι ο 46ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη. Κατά την εφημερίδα "Sun", μάλιστα, η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Κινδυνεύει με 5ετη φυλάκιση ο Τζέραρντ


Με πενταετή φυλάκιση κινδυνεύει ο Στίβεν Τζέραρντ που συνελήφθη για συμμετοχή σε συμπλοκή που έλαβε χώρα σε νυχτερινό κέντρο του Σάουθπορτ στις 29 Δεκεμβρίου.

Ο άσος της Λίβερπουλ αρνήθηκε τις κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και πλέον σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 20 Μαρτίου.

Ο άγγλος μέσος βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου για πρώτη φορά την Παρασκευή και το μόνο που έγινε ήταν να δηλώσει το όνομα του και την ημερομηνία γέννησης και να επιβεβαιώσει ότι καταλαβαίνει τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και αποχώρησε.Πλέον αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει και να χάσει την θέση του στην Εθνική Αγγλίας αν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφασίσει να τον τιμωρήσει επίσης.