Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2008

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ:Κροατία-Τουρκία



















Κροατία και Τουρκία θα μονομαχήσουν απόψε στο "Ερνστ Χάπελ" της Βιένης για μια θέση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και η κόντρα τους αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ειδικά η Κροατία είναι από τις αποκαλύψεις του EURO, καθώς πέρασε στα προημιτελικά με τρεις νίκες και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΚΡΟΑΤΙΑ (Σλάβεν Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Ρ. Κόβατς, Πράνιτς, Σρνα, Ν. Κόβατς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Κράνιτσαρ, Όλιτς.

ΤΟΥΡΚΙΑ (Φατίχ Τερίμ): Ρουστού, Αλτιντόπ, Τσετίν, Ασίκ, Μπαλτά, Καραντενίζ, Καζίμ, Τοπάλ, Τουράν, Τουντσάι, Νιχάτ.

Γήπεδο: "Ερνστ Χάπελ Στάντιον" (Βιέννη, Αυστρία)
Διαιτητής: Ρομπέρτο Ροζέτι (Ιταλία)
Βοηθοί: Αλεσάντρο Γκριζέλι (Ιταλία), Πάολο Καλκάνιο (Ιταλία)

Τα 5 καλύτερα γκολ των ομίλων

Παραμένει στα πράσινα ο "Μότσαρτ"


Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Αντρέας Ίβανσιτς. Η επικύρωση της συμφωνίας με τη Σάλτσμπουργκ για την αγορά των δικαιωμάτων του 24χρονου μέσου αναμένεται εντός της ημέρας, αφού για το σκοπό αυτό βρίσκεται από χθες στην Αυστρία ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο "Μότσαρτ" θα φοράει τη φανέλα με το "τριφύλλι" για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια, ενώ η Σάλτσμπουργκ θα εισπράξει 1,5 εκατ. ευρώ. Τη συμφωνία ουσιαστικά προανήγγειλε ο μάνατζερ του παίκτη, Γκέοργκ Στανγκάσιγκερ, μιλώντας στη "SportDay" Ελλάδος.

Σκόρδας: "Δεν τον δίνω στον Ολυμπιακό"


Η ματαίωση της διαδικασίας υπογραφής των συμβολαίων επέκτασης της συνεργασίας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για την ανάπτυξη νέων σεναρίων που εμπλέκουν τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό με τον Ολυμπιακό.

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

"Δεν πουλάω τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Ολυμπιακό και σε καμία ελληνική ομάδα", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων, ενοχλημένος ασφαλώς από τα χθεσινά δημοσιεύματα.

Στην Αθήνα ο Βούισιτς


Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Νίκολα Βούισιτς. Αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκα δήλωσε ο επί 6 χρόνια παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Βούιτσιτς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα και εφόσον τα αποτελέσματα δείξουν πως είναι υγιής θα ανήκει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κροάτης έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τον όρο πως αυτό δεν θα είναι σε ισχύ μόνο στην περίπτωση που τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι «καθαρά».

Ο Παπαλουκάς και πάλι στα κόκκινα !


ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ.- Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι μέχρι το 2011 ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς υπήρξε μεταμεσονύκτια επικοινωνία μεταξύ των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ, η οποία κατέληξε σε συμφωνία! Έτσι, ο 31χρονος γκαρντ θα φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, μετά από έξι χρόνια στη Ρωσία, με τις απολαβές του να αγγίζουν (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες), τα 2,7 εκ. ευρώ, ποσό ανάλογο με αυτό που έπαιρνε στην ομάδα της Μόσχας.

Οι τίτλοι του Θοδωρή Παπαλουκά:

2001-02: Κυπελλούχος Ελλάδας
2002-03: Πρωταθλητής Ρωσίας
2003-04: Πρωταθλητής Ρωσίας
2004-05: Πρωταθλητής και Κυπέλλούχος Ρωσίας
2005-06: Πρωταθλητής Ευρώπης, Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ρωσίας
2006-07: Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ρωσίας
2007-08: Πρωταθλητής Ευρώπης, Πρωταθλητής Ρωσίας

Με την Εθνική Ελλάδας

2005: Πρωταθλητής Ευρώπης
2006: Αργυρός Παγκόσμιος πρωταθλητής

Προσωπικές διακρίσεις:

2006: MVP τελικού Ευρωλίγκας
2006-07: MVP Περιόδου Ευρωλίγκας



THEO IN ACTION