Σάββατο, Ιουλίου 04, 2009

Πάει Βιγιαρεάλ ο Μπελούτσι !

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα όσον αφορά τη μεταγραφή του βραχύσωμου μέσου, Φερνάντο Μπελούτσι, καθώς ο πρώην αρχηγός της Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται καθοδόν για Ισπανία.

Ο "Μπέλου" αναχώρησε από το Ζέεφελντ με άλλη πτήση από ότι η αποστολή, η οποία "προσγειώνεται" στην Ισπανία. Ο Μπελούτσι φαίνεται ότι βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος προσφάτως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ.

Το ότι ο άσος των ερυθρολεύκων μεταβαίνει εκεί ένα πράγμα μόνο μπορεί να σημαίνει. Ότι οι διαπραγματεύσεις για τη μετακίνησή του είναι σε προχωρημένο επίπεδο και εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες... αν όχι ώρες.

Πρόταση για Άλντιντορ ο Ολυμπιακός ;

Πρόταση για τον δανεισμό του Γιόζι Άλτιντορ από την Βιγιαρεάλ φέρεται ότι έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο μάνατζερ του Αμερικανού επιθετικού:

«Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ. Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Γιόζι. Μεταξύ άλλων ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, την Μπουντεσλίγκα και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα».

ΒΙΝΤΕΟ

Γκιγιέρμε: "Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό"

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να έχει ως συμπαίκτες τους συμπατριώτες του Ντουντού και Ντιόγκο, εξέφρασε ο Γκιγιέρμε Μιλόμεν Γκουσμάο. Ο άσος της Ντιναμό Κιέβου μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των νταμπλούχων Ελλάδας, τονίζοντας ότι θα ήταν μεγάλη χαρά του να... πιάσει Λιμάνι, αφού θεωρεί ότι με τον Ντιόγκο (τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο παίκτη), μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό δίδυμο.

«Έρχομαι. Έρχομαι και αύριο στον Ολυμπιακό. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε αυτή την ομάδα; Εγώ σίγουρα θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό αφού πρόκειται για μια γνωστή και μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ξέρω ότι στην ομάδα παίζουν ο Ντιόγκο και ο Ντουντού.

Ο Ντιόγκο έπαιζε στην Πορτουγκέζα. Τον ξέρω από εκεί. Ήταν πολύ καλός, καταπληκτικός. Στη Βραζιλία ήταν σπουδαίος Και ο Ντουντού ξέρω ότι είναι ένας παίκτης που έπαιζε στην εθνική Βραζιλίας παλιότερα και πριν από μερικά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί τους. Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δύο τους
», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και συμπλήρωσε:

«Περιμένω ενημέρωση και εγώ από τον μάνατζέρ μου. Δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Αυτό που γνωρίζω είναι πως αν τα βρουν στα χρήματα οι δύο ομάδες, θα παίξω στον Ολυμπιακό και θα χαρώ πολύ για αυτό».

Δεν επιβεβαιώνουν

Παρά το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό παραδέχονται ότι τους έχει προταθεί ο παίκτης, δεν επιβεβαιώνουν ότι έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Ο Βραζιλιάνος φορ ήταν στη λίστα του Ανδρέα Νινιάδη με τους παίκτες από τη χώρα του καφέ που είχε παρακολουθήσει πολλές φορές, όταν αγωνιζόταν στην Κρουζέιρο, η περίπτωσή του όμως δεν «προχώρησε» στον Ολυμπιακό.

ΠΑΟ: Συμφώνησε με Μπιερσμίρ

Ο Ματίας Μπίερσμιρ βρίσκεται μια ανάσα να αγωνιστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν. Ο Κώστας Αντωνίου έχει έρθει σε συμφωνία με τον μάνατζερ του παίκτη Μάρτιν Νταλίν και απομένει η συμφωνία με την Γκέτεμποργκ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο 23χρονος άσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" επιβεβαίβωσε την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό δείχνοντας ενθουσιασμένος στην ιδέα να αγωνιστεί στους "πράσινους" τη νέα σεζόν.

"Πότε προλάβατε και τα μάθατε; Ευχαριστώ. Εδώ και καιρό από τότε που ο Παναθηναϊκός εκδήλωσε ενδιαφέρον για μένα μιλάω τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα με τον μάνατζέρ μου. Η συμφωνία για μένα ποτέ δεν ήταν ζήτημα, διότι εγώ ήμουν ξεκάθαρος ότι θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι πότε θα ερχόμουν στην Αθήνα. Ο μάνατζέρ μου, μου είπε ότι το πιθανότερο είναι να έρθω τον Ιανουάριο.

Εγώ νομίζω ότι σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Ξέρω τα πάντα έχω ενημερωθεί για τον σύλλογο. Μίλησα με τον Νίλσον που μου είπε τα καλύτερα λόγια. Μου είπε ότι έχει φανατικούς οπαδούς και γουστάρω να παίζω για τρελούς οπαδούς και ανυπομονώ να παίζω για αυτούς. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κλαμπ. Με παρακολούθησαν αρκετές φορές οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού",
ήταν τα λόγια του Μπίερσμιρ.