Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2009

Στους 660 νεκρούς σήμερα!!!


Που θα σταματήσετε καθάρματα;;;

string-gr.blogspot.com

Ολυμπιακός: Σε καλό δρόμο του Τετέι


Κοντά στην απόκτηση του Aλεξάντερ Τετέι βρίσκεται ο Ολυμπιακός καθώς η ομάδα του ποδοσφαιριστή, η Ρόζεμποργκ έριξε τις απαιτήσεις της από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ στα 2,5.

Οι πιέσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή αλλά και του ίδιου του Γκανέζου (με νορβηγικό διαβατήριο) άσου οδήγησαν την νορβηγική ομάδα να ρίξει τις απαιτήσεις της και πλέον οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Να σημειώσουμε ότι για τον ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα γεγονός πολύ θετικό για την ελληνική ομάδα.

Δανεικός στη Βέρντερ ο Τζιόλης


Παίκτης της Βέρντερ θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης για τους επόμενους έξι μήνες, καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της γερμανικής ομάδας. Η Βέρντερ παίρνει δανεικό τον Έλληνα διεθνή, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να αγοράσει τα πλήρη διακαιώματά του το καλοκαίρι, αν δουν πως μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Τζιόλης θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό, που εκτός από τον παίκτη θα έχει εξασφαλίσει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο προσόν. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο Παναθηναϊκός για την περίοδο αυτών των έξι μηνών θα εισπράξει 300.000 ευρώ, ενώ αν τελικά η Βέρντερ θελήσει να κρατήσει τον παίκτη θα πρέπει να καταβάλει περίπου άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ στο "τριφύλλι".