Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2009

Παθολογικά τα αίτια θανάτου του Ντε Νίγκρις

Βλάβη στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα έδειξαν οι εξετάσεις στον Αντόνιο Ντε Νίγκρις που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Επιθυμία της οικογένειας του άτυχου ποδοσφαιριστή είναι να μην γίνει νέα ιατροδικαστική έρευνα, όσο αυτή θα λείπει στο Μεξικό για την ταφή του 31χρονου άνδρα...

Εξάλλου, γίνονται προσπάθειες ώστε να βγουν βίζες για τον πατέρα και τα δύο αδέρφια του Ντε Νίγκρις, οι οποίοι αναμένονται αύριο στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μαζί τους θα είναι και Μεξικανός γιατρός.

Ψυχολόγος βρίσκεται στο σπίτι της γυναίκας του Ντε Νίγκρις και της μικρής κόρης του, αλλά και σχεδόν όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ.

Στο Αλκαζάρ υπάρχει ειδικός χώρος, όπου ο κόσμος θα μπορεί να καταθέτει λουλούδια στη μνήμη του άτυχου ποδοσφαιριστή.

πηγή:sport-fm

Λάρισα: «Θρηνούμε τον άδικο χαμό του Ντε Νίγκρις»

Θρήνο στον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας, προκάλεσε η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Λάρισας. Ο 31χρονος Μεξικανός αισθάνθηκε δυσφορία τις πρώτες πρωινές ώρες, η σύζυγος του κάλεσε ασθενοφόρο, όμως στο μεσοδιάστημα, ο Ντε Νίγκρις εξέπνευσε. Τα αίτια θανάτου αναμένεται να γίνουν γνωστά μεά την διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής, στη σορό του άτυχου Μεξικανού.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Η οικογένεια της ΑΕΛ θρηνεί από σήμερα τα ξημερώματα για τον αδόκητο χαμό του 31χρονου διεθνή Μεξικανού ποδοσφαιριστή της, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Με βαθύτατη οδύνη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ, απευθύνουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και ειδικότερα στην σύζυγό του Σόνια και την 5χρονη κορούλα του, Μιράντα.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, διενεργείται νεκροψία στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας».