Κυριακή, Αυγούστου 30, 2009

Superleague:Aποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας "άλωσε" ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 2-0 της Λάρισας στο Αλκαζάρ(είχε να νικήσει 22 χρόνια στο Αλκαζάρ ο Ολυμπιακός). Ο Λεονάρντο στο 22' και ο Μαρέσκα στο 32' (γκολ-οβίδα) σημείωσαν τα γκολ, στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστική.

Δύο στα δύο για τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε επικράτησε 1-0 της Ξάνθης. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κώστας Κατσουράνης στο 40'.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η ΑΕΚ νίκησε τον Ατρόμητο με 1-0 με γκολ του Μπλάνκο, Πανιώνιος και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1, Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από την έδρα της Καβάλας με 0-1. Στο επεισοδιακό παιχνίδι μεταξύ Ηρακλή και Άρη ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο 2-2, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ στο δέυτερο ημίχρονο κατάφερε και πέτυχε 3 γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό και τέλος ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Πανθρακικό με 2-0.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Αυγούστου

ΚΑΒΑΛΑ- ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1
ΗΡΑΚΛΗΣ- ΑΡΗΣ 2-2

Κυριακή 30 Αυγούστου

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0 (34' Κώτσιος, 66' Τζάνης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΑΕΚ 0-1 (58' Μπλάνκο)

ΠΑΟΚ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0 (62' Βιεϊρίνια, 65' Φιλομένο, 73' Κουτσιανικούλης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΞΑΝΘΗ 1-0 (40’ Κατσουράνης)

ΛΑΡΙΣΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (22’ Λεονάρντο, 32’ Μαρέσκα)


ΒΙΝΤΕΟ


ΑΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


0-1


0-2



ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ


1-0

ΑΕΚ: «Έκλεισε» o Γιάχιτς, ανακοινώθηκε ο Χέρσι !

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Σανέλ Γιάχιτς. Η «Ένωση» βρήκε τη «χρυσή τομή» με τον Άρη περίπου στις 575.000 ευρώ σε δύο ισόποσες δόσεις και ο Βόσνιος αμυντικός αναμένεται τη Δευτέρα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα αμείβεται γύρω στις 320.000 ευρώ ετησίως.

Ανακοινώθηκε ο Χέρσι !

Τη συμφωνία της με την Τβέντε για την απόκτηση του Γιουσούφ Χέρσι ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ ΑΕΚ. Τη Δευτέρα ο Αιθίοπας, με ολλανδικό διαβατήριο, δεξιός χαφ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+2 χρόνων.

Ρόμα-Γιουβέντους 1-3 (BINTEO)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από τη Ρώμη, κερδίζοντας 3-1 τη Ρόμα. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 93’ ο Φελίπε Μέλο, ενώ η Ρόμα είχε ισοφαρίσει στο 35’ με τον Ντε Ρόσι.

Ολυμπιακός: Χάλασε του Φερναντίνιο

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός την νέα χρόνια θα την βγάλει χωρίς αριστερό χαφ καθώς το θέμα απόκτησης του Φερναντίνιο βρίσκεται στον αέρα 38 ώρες πριν την λήξη της μεταγραφιθκή περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με την Ιράτι, η οποία κατέχει το 25% των δικαιωμάτων Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, όμως ο παίκτης φέρεται να έχει υποσχεθεί στη Χέρτα Βερολίνου να μην πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι Πειραιώτες νωρίς χθες το βράδυ θεωρούσαν πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο ο 23χρονος ποδοσφαιριστής να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει. Μάλιστα, ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Σέρτζιο Μαλουσέρι, τον απειλούσε πως θα του «κρεμάσει» το δελτίο και δεν θα τον αφήσει να παίξει μέχρι το Δεκέμβριο πουθενά, αν δεν έρθει στον Ολυμπιακό που έχει καταθέσει καλύτερη προσφορά σε σχέση με τους Γερμανούς.

Η πρόταση του νταμπλούχου Ελλάδας αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ της γερμανικής ομάδας δεν ξεπερνάει τα 2,4 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Δεν αποκλείεται αν «χαλάσει» του Φερναντίνιο, οι «ερυθρόλευκοι» να μην κινηθούν για την απόκτηση άλλου παίκτη, αφού έχουν στενέψει αρκετά τα χρονικά περιθώρια…

Ισπανία: Ρεάλ Μαδρίτης - Ντεπορτίβο 3-2

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε της Ντεπορτίβο με 3-2 στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το σκορ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" άνοιξε ο Ραούλ στο 26', όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρίκι ισοφάρισε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με "βασίλισσα" και την έβαλε εκ νέου μπροστά σκορ, για να απαντήσει και πάλι η "Ντέπορ" με τον Βαλερόν στο 46'.

Την νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Λασανά Ντιαρά στο 60', ενώ ο Κακά ήταν στην βασική ενδεκάδα, όπως κι ο Μπενζεμά.


Ιταλία: Μίλαν-Ίντερ 0-4

Η Ίντερ διέσυρε με 4-0 τη Μίλαν στο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό της πόλης. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο άνοιξε το σκορ με τον Τιάγκο Μότα στο 29’. Το 0-2 έγινε στο 35’ με εκτέλεση πέναλτι του Ντιέγκο Μιλίτο και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μαικόν έκανε το 0-3. Στο 68’, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-4 και μετέτρεψε το ντέρμπι σε πάρτι για τους «νερατζούρι»

ΜΙΛΑΝ: Στοράρι, Τζαμπρότα, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Γιανκουλόφσκι, Γκατούζο, Πίρλο, Φλαμινί (46' Ζέεντορφ), Ροναλντίνιο (64' Χούντελααρ), Πάτο, Μποριέλο (46' Aμπροζίνι).

ΙΝΤΕΡ:
Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Μότα (60' Μουντάρι), Σνάιντερ (73' Βιεϊρά), Ντιέγκο Μιλίτο (79' Μπαλοτέλι), Ετο'ο.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ