Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008

Kατεβάστε το demo FIFA 09 για το PC !














DOWNLOAD NOW


ή

DOWNLOAD 2

Η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει Τούμπας. Την τελευταία στιγμή η απόφαση για ενδεκάδα


Ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το σχήμα και τους παίκτες που θα παρατάξει στην Τούμπα την Κυριακή το απόγευμα ο Γιώργος Δώνης. Ή καλύτερα, μπορεί να έχει αποφασίσει, αλλά δεν δείχνει τα πλάνα του, ούτε τα φανερώνει στους παίκτες του. Μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να είπε την Πέμπτη ότι δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές, ωστόσο αν γίνει μία δεν αποκλείεται αυτή να φορά στον Τζιμπούρ και όχι τον Πελετιέρι!

Το μόνο στο οποίο φαίνεται ότι έχει καταλήξει ο προπονητής της Ένωσης είναι το σύστημα που θα παίξει η ομάδα του και δεν είναι άλλο από το 4-3-3. Αν συνυπολογίσουμε και τα λόγια του Δώνη πως Τζιμπούρ και Πελετιέρι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, αλλά πρόσθεσε ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να ξεκινήσει βασικός ο Τζιμπούρ, που αγωνίζεται στην επίθεση, παρά ο Πελετιέρι, ο οποίος αγωνίζεται στον απόλυτα νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ατομικό ο Κυργιάκος και η αποστολή

Στα της προπόνησης, ο Κυργιάκος ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, γιατί έχει δεχθεί κλωτσιά στο παιχνίδι της Εθνικής. Από την πλευρά του, ο Χετεμάι εντάχθηκε στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενώ ο Ζορμπάς προληπτικά ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Τούμπας.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε από την Παρασκευή την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά, η αποστολή: Σάχα, Μάχο, Καφές, Ράμος, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Πελετιέρι, Γεωργέας, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Σκόκο, Λαγός, Κουτρομάνος, Εντίνιο, Παυλής Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη μία ακόμα προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους στις 12.45 και αμέσως μετά οι «κιτρινόμαυροι» θα «πετάξουν» για Θεσσαλονίκη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Άλβες, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Μπερνς, Ζορμπάς, Χετεμάι, Γκέντσογλου, Ταχτσίδης (οι 2 τελευταίοι πήγαν στη Νέων).

Για το «διπλό» στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός


Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Αστέρα Τρίπολης, το απόγευμα (16:45, ΝΕΤ) του Σαββάτου ο Ολυμπιακός καλείται να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του, στη πρώτη και εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία μακριά από το Φάληρο. Η Ξάνθη έχει αποδείξει πως στα Πηγάδια είναι πάντα επικίνδυνη και φιλοδοξεί και εκείνη με τη σειρά της να κάνει το «2 στα 2», μετά τη νίκη της στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ενημερωθεί για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν στην ακριτική πόλη και έχει επισημάνει στους παίκτες του τι πρέπει να προσέξουν. Ο Ισπανός έχει ζητήσει σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ματς και βέβαια, περιμένει απ’ τους παίκτες του να βγάλουν τον καλό τους εαυτό, όπως έκαναν στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Η απουσία του τραυματία Τζόρτζεβιτς αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού, ενώ ο Βάλβερδε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Ντομί και Μήτρογλου. Πήρε στην 18αδα τον Ραούλ Μπράβο, ενώ υπολογίζει κανονικά τον Γκαλέτι, που ξεπέρασε το χθεσινό πρόβλημα στη μέση του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να καταλήξει στο αρχικό σχήμα, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα.

Στο μυαλό του βρίσκεται τόσο το 4-2-3-1, όσο και το 4-4-2 και βέβαια υπάρχουν παίκτες που διεκδικούν θέσεις. Τη Τρίτη άλλωστε, ακολουθεί το ματς με τη Νόρτζελαντ και ο Ισπανός θέλει να έχει «φρέσκους» κάποιους παίκτες, ενώ μη ξεχνάμε και την κούραση των διεθνών, που επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νικοπολίδης, με τον Πάντο να έχει προβάδισμα έναντι του Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας και τον Λεονάρντο να ξεκινά αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας, σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Άντζας με παρτενέρ έναν εκ των Ζεβλάκοφ και Αβραάμ Παπαδόπουλου. Στη μεσαία γραμμή, αν προτιμηθεί το 4-2-3-1, Στολτίδης και Ντούντου θα είναι στον άξονα, οι Γκαλέτι (δεξιά), Λέτο (αριστερά) στα άκρα και ο Μπελούτσι, πίσω από τον Ντιόγκο.

Αν, όμως, ο Ισπανός επιλέξει το 4-4-2, τότε στην ενδεκάδα θα βρεθεί και ο Κοβάσεβιτς (δίπλα στον Ντιόγκο), με έναν εκ των Μπελούτσι ή Στολτίδη να μένει τελικά στον πάγκο. Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται και οι Κόβατς, Μπράβο, Πατσατζόγλου και Όσκαρ.

Πανέτοιμη η Ξάνθη

Στην Ξάνθη μετά το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, είναι αποφασισμένοι να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, αν και γνωρίζουν πως η αποστολή τους δεν είναι εύκολη. Οι Ακρίτες ποντάρουν στην έδρα τους, ενώ ο Στέλιος Κατρακυλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με εξαίρεση τον τραυματία Παπαδημητρίου.

Πιθανότατα, η Ξάνθη θα παραταχθεί με 4-4-2 με τους Γκσπούρνινγκ, Φλίσκα, Τζιωρτζιόπουλο, Ζουέλα, Βάλλα, Ταϊντέρ, Λορεφίσε, Γκρζέλακ, Μασιέλ, Αγκάλι και Παππά. Τη θέση του Μασιέλ πάντως, διεκδικεί και ο Μάουρο Πόι.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Σταθάκης, Αβεντάνο, Κιντάνα, Ριζογιάννης, Ντοριβάλ, Μίτου, Μαρσέλο, Λαμπριάκος, Βάλνερ και Σουάνης.

Η Ευρώπη στην σέντρα




















Ισπανία


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Μπαρτσελόνα-Σανταντέρ 21:00
Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 21:00
Σεβίλλη-Σπόρτινγκ Χιχόν (23:00)

Κυριακή

Χετάφε-Μπέτις 18:00
Μάλαγα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 18:00
Μαγιόρκα-Οσασούνα 18:00
Ουέλβα-Εσπανιόλ 18:00
Βιγιαρεάλ-Λα Κορούνια 18:00
Ρεάλ Μαδρίτης- Νουμάνθια 20:00
Αλμερία-Βαλένθια 22:00

Ιταλία

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:


ΣABBATO (13/9)

19:00 Παλέρμο - Ρόμα
21:30 Ίντερ - Κατάνια

ΚΥΡΙΑΚΗ (14/9)

16:00 Μπολόνια - Αταλάντα
16:00 Τζένοα - Μίλαν
16:00 Λάτσιο - Σαμπντόρια
16:00 Λέτσε - Κιέβο Βερόνα
16:00 Νάπολι - Φιορεντίνα
16:00 Ρετζίνα - Τορίνο
16:00 Σιένα - Κάλιαρι
21:30 Γιουβέντους - Ουντινέζε

Αγγλία


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της «Πρέμιερ Λιγκ»:


Σάββατο 13/09

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14.45)
Γουέστ Μπρόμιτς-Γουέστ Χαμ (17.00)
Γουίγκαν-Σάντερλαντ (17.00)
Μπλάκμπερν-Άρσεναλ (17.00)
Νιούκαστλ-Χαλ (17.00)
Πόρτσμουθ-Μίντλεσμπρο (17.00)
Φούλαμ-Μπόλτον (17.00)
Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (19.30)

Κυριακή 14/09

Στόουκ-Έβερτον (15.30)

Δευτέρα 15/09

Τότεναμ-Άστον Βίλα (22.00)


Γερμανία


Παρασκευή (21.30)


Άιντραχτ – Καρλσρούη (ANABLHTHIKE)

Σάββατο (16.30)

Βέρντερ Βρέμης - Κότμπους
Αμβούργο - Λεβερκούζεν
Χέρτα - Βόλφσμπουργκ
Ντόρτμουντ - Σάλκε
Χοφενχάιμ - Στουτγάρδη
Κολωνία - Μπάγερν

Κυριακή (18.00)

Αννόβερο - Γκλάντμπαχ
Μπόχουμ - Μπίλεφελντ

Αποθέωση για Ολυμπιακό !


Θερμή υποδοχή επεφύλασσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, που λίγο μετά τις 19:15 έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Περίπου 300 οπαδοί των πρωταθλητών αποθέωσαν τους παίκτες και τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ζήτησαν τη νίκη, στην αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια.


Ενημέρωση για τους εκδρομείς στην Αυστρία


Ανακοίνωση για τον τρόπο μετακίνησης των οπαδών που θα ταξιδέψουν στη Δανία για το ματς με τη Νόρτζελαντ, εξέδωσε ο Ολυμπιακός, μετά από ενημέρωση που είχε από τον σύλλογο της Δανίας.

«Η Νόρτζελαντ ενημέρωσε την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ότι λόγω κατασκευαστικών έργων που γίνονται στην σιδηροδρομική γραμμή που οδηγεί στο γήπεδο «Farum Park», θα υπάρχουν 10 πούλμαν (συνολικής χωρητικότητας 600 θέσεων) τα οποία θα μεταφέρουν τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τόσο από το κέντρο της Κοπεγχάγης στο γήπεδο, όσο και μετά τη λήξη του αγώνα από το γήπεδο στην Κοπεγχάγη. Πιο συγκεκριμένα τα πούλμαν θα είναι σταθμευμένα στην λεωφόρο H. C. Andersen, μπροστά από το Δημαρχείο της Κοπεγχάγης στο σημείο όπου βρίσκεται το άγαλμα του H. C. Andersen. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν στις 16:00 (τοπική ώρα) για το Farum και θα φτάσουν στο γήπεδο στις 16:40 (τοπική ώρα), ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα αναχωρήσουν για την Κοπεγχάγη στις 20:00 (τοπική ώρα) και θα φτάσουν στην πρωτεύουσα της Δανίας στις 20:40 (τοπική ώρα). Σημειώνεται ότι η μεταφορά θα είναι χωρίς χρέωση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Mπάσκετ: τον ΑΝΤ-1 οι εντός έδρας αγώνες των «πράσινων»

Ο ΑΝΤ-1 θα μεταδίδει τα τρία επόμενα χρόνια, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Α1. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» θα εισπράττουν από την συμφωνία αυτή περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.

Με Τζέραρντ και Τόρες στο ντέρμπι


Στην αποστολή της Λίβερπουλ μπήκαν τελικά οι Φερνάντο Τόρες και Στίβεν Τζέραρντ. Οι δύο παίκτες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες εβδομάδες, προπονήθηκαν σήμερα και τέθηκαν στη διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ για το αυριανό ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τρείς μήνες έξω ο Νταβίντ Σίλβα


Τρεις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο. Οι γιατροί της Βαλένθια ενημέρωσαν τον διεθνή Ισπανό άσο ότι ο τραυματισμένος αστράγαλος του χρειαζόταν οπωσδήποτε εγχείριση και πως οι φυσικοθεραπείες δεν θα είχαν αποτέλεσμα.

Δεν πωλεί Φάμπρεγας ο Βενγκέρ


Τις ορέξεις της Μάντσεστερ Σίτι για τον Σεσκ Φάμπρεγας προσπαθεί να σταματήσει ο Αρσέν Βενγκέρ, δηλώνοντας πως δεν θα τον αφήσει να φύγει από το "Emirates Stadium", ακόμα και αν οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες των "πολιτών" προσφέρουν 135 εκατομμύρια λίρες για τον παίκτη!

Ο Φάμπρεγας πριν λίγες μέρες ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποτελέσει μέλος του ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι στο άμεσο μέλλον και ότι θα ήταν αυτοκτονία για την καριέρα του η μετακίνηση του στου "πολίτες"

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση Αμπάρη για τον Ιανουάριο


Τα σχέδιά του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κάνει από τώρα ο Ολυμπιακός και ένα από τα ονόματα που εξετάζει είναι του Γιώργου Αμπάρη.

Ο τερματοφύλακας θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και είναι πιθανό η ομάδα του να τον παραχωρήσει αν δεχτεί μια συμφέρουσα πρόταση.

Όσον αφορά τη θέση του επιθετικού, είναι ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός ικανού παίκτη. Υπάρχει πάντα η λύση του Εντού, οι «ερυθρόλευκοι» όμως θα εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις, αρκεί οι υποψήφιοι παίκτες να έχουν κοινοτικό διαβατήριο. Όσον αφορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον αυτή την περίοδο.

Εντυπωσιακό ντεμπούτο Ριβάλντο


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με τη φανέλα της Μπουνιουντκόρ ο Ριβάλντο

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος Ουζμπεκιστάν σημειώνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του στην εκτός έδρας επικράτηση επί της Μάσαλ Μουμπόρακ (0-2).

Οι γηπεδούχοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ. Μάλιστα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης του δώρισαν την παραδοσιακή ρόμπα της χώρας με τον "Ρίμπο" να το απολαμβάνει ιδιαιτέρως.

NBA: Ο'Νιλ: "Σταματάω σε 735 μέρες"


Ο Σακίλ Ο'Νιλ ξέρει να προκαλεί χωρίς καν να... σηκωθεί από το κρέβατι του. Το έκανε και παλι με την τελευταία του δήλωση ότι θα σταματήσει το μπάσκετ σε 735 ημέρες.

"Η καριέρα μου θα τελειώσει τις επόμενες 735 ημέρες" τόνισε ο "Σακ" στο "News 13" του Ορλάντο. "Επειδή είμαι μορφωμένος θέλω να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Οπότε μια από τις επιλογές μου ειναι να γίνω... οργανο της τάξης".

Ο Ο'Νιλ εξήγησε ότι θα τηρήσει το συμβόλαιο που εχει υπογράψει με τους Σανς και στη συνέχεια θα αποσυρθεί.

Κοντά στην έξοδο ο Ποντόλσκι


Κοντά στην έξοδο από την Μπάγερν βρίσκεται ο Λούκας Ποντόλσκι καθώς ο νέος προπονητής των "Βαυαρών", Γιούργκεν Κλίνσμαν εξακολουθεί να μην τον εμπιστεύεται.

Ο 23χρονος άσος που αποκτήθηκε το 2006 από την ομάδα του Μονάχου δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού παρότι στην Εθνική Γερμανίας αποτελεί πρώτη επιλογή και έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.

"Ο Ποντόλσκι πρέπει να παλέψει με δύο σπουδαίους επιθετικούς και να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από αυτούς. Για να γίνει σπουδαίος παίκτης όπως αυτοί οι δύο επιθετικοί, χρειάζεται χρόνος και για την περίπτωση του Ποντόλσκι μιλάμε για μήνες, ακόμη και χρόνια", τόνισε ο Κλίνσμαν με δηλώσεις του στον ισπανικό τύπο

Και άλλα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Ντιόγκο και... Πάτο


Ήταν να μη δηλώσει ο Γιάννης Χρυσικόπουλος ότι η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον Ντιόγκο. Τη σκυτάλη πήρε ο ιταλικός Τύπος, που ασχολείται συνεχώς με τον παίκτη και τον συγκρίνει με τον συμπατριώτη του και μεγάλο αστέρι της Μίλαν, τον Πάτο.

«Η Ίντερ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον «φαντεζί» Ντιόγκο, που στην Ελλάδα τον θεωρούν σαν τον νέο Πάτο», έγραψε το «Calcio Mercato», ενώ το «Traibal Football» ανέφερε ότι «η Ίντερ παρακολουθεί τον νεαρό αστέρα του γίγαντα της Ελλάδας, Ολυμπιακού. Η ελληνική ομάδα επικράτησε στη μάχη επί πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων και απέκτησε το καλοκαίρι τον νεαρό Βραζιλιάνο. Η Ίντερ θα έχει στραμμένη την προσοχή της στην πρόοδο του παίκτη κατά τη διάρκεια της περιόδου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Tuttosport», «ο υπεύθυνος μεταγραφών της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα, που θα έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσει να έρθει ξανά σε επαφή με εκπροσώπους του Ντιόγκο, αφού οι «νερατζούρι» παρακολουθούν την εξέλιξή του».

Με Γκαλέτι στην Ξάνθη!


Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στην προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, λόγω οσφυαλγίας, προπονήθηκε κανονικά σήμερα χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί τον τελευταίο διάστημα, με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Εκτός ο Μήτρογλου

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο 44χρονος τεχνικός ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές, που συμπεριέλαβε στην αποστολή του για τον αγώνα με τους Ακρίτες, από την οποία άφησε εκτός για πρώτη φορά τον Κώστα Μήτρογλου. Συν τοις άλλοις, στην Ξάνθη δεν θα ταξιδέψουν ούτε οι Ντομί, Γκαλίτσιος, Κυριάκος και Γιάννης Παπαδόπουλος, Μενδρινός και Σίσιτς, οι οποίοι θα προπονηθούν το Σάββατο (13/09, 09:30). Αντίθετα, ο Ραούλ Μπράβο επέστρεψε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Η 18μελης αποστολή: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Τοροσίδης, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Ντουντού, Όσκαρ, Λέτο, Ντιόγκο, Κοβάσεβιτς, Μπελούτσι και Γκαλέτι.

Βαλβέρδε: Νίκη για να συνεχίσουμε θετικά

Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό να συνεχίσει θετικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα εξήγησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός, με δηλώσεις που πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναγνώρισε ότι ο αγώνας κόντρα στην Ξάνθη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, επεσήμανε πως είναι πολύ σημαντικό να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τα Πηγάδια, αφού αυτή θα είναι η πρώτη τους έξοδο από το Καραϊσκάκη.
«Για εμάς το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι το πρώτο μας εκτός έδρας στο Πρωτάθλημα και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Ξάνθη ξεκίνησε καλά και ξέρουμε ότι το γήπεδό της αποτελεί μια δύσκολη έδρα για οποιαδήποτε ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαλβέρδε και συνέχισε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας και τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική, καθώς τότε ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας ενόψει του αυριανού αγώνα και σίγουρα σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, όμως για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε την προσοχή που χρειάζεται. Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε καλά τώρα στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος».

«Πυρά» Θεοδωρίδη σε Ψυχομάνη, που στόχευαν σε Αντωνιάδη και Αντωνίου


Εξαλλος ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Αφορμή του εκνευρισμού του ήταν η τιμωρία του Σαραϊδάρη για την απόδοσή του στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία επήλθε μετά από διαμαρτυρίες των «πράσινων» και την απαίτηση του Κώστα Αντωνίου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Ψυχομάνη, έχοντας όμως ως σκοπό του να προκαλέσει τον αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού», Αντώνη Αντωνιάδη.

«Εμείς έχουμε αποφασίσει να σεβαστούμε την ΚΕΔ και την ελληνική διαιτησία και να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάει μπροστά. Δεν γίνεται όμως μερικοί να φωνάζουν και να θέλουν να επιβάλουν ποινές σε διαιτητές ύστερα από κάθε ματς που θεωρούν ότι αδικήθηκαν. Αυτό είναι ντροπή. Είναι απαράδεκτο και ούτε που θέλω να το ακούσω ξανά», ήταν τα πρώτα λόγια του Θεοδωρίδη και συνέχισε, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

«Ακόμα φαίνεται ότι δεν έχουν διδαχθεί -δέκα χρόνια- ότι τα ΜΜΕ και διάφορα παπαγαλάκια τούς έχουν οδηγήσει σε αυτήν τη θέση. Και αντί να αναζητούν τα αίτια που βρίσκονται σε αυτή τη θέση, ψάχνουν μόνιμο άλλοθι στην ελληνική διαιτησία. Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η κατάσταση».

Προσφέρει νέα συμβόλαια σε Άντζα και Ζεβλάκοφ o Ολυμπιακός !


Σε συζητήσεις με τους Παρασκευά Άντζα και Μίχαλ Ζεβλάκοφ έχει προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός, για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία τους και παρ’ όλο που αμφότεροι έχουν συμπληρώσει τα 32 τους χρόνια, έχουν αποφασίσει να τους κρατήσουν στην ομάδα. Ακόμα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό ούτε ποια θα είναι η διάρκεια των νέων συμβολαίων, ούτε οι οικονομικοί όροι τους.

Ειδικότερα για τον Άντζα, διαψεύδονται όσα λέγονται, ότι δεν δηλαδή δεν αγωνίζεται συχνά επειδή ο προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πιστεύει στις δυνατότητές του. Απλά ο παίκτης δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, καθώς ξεκίνησε πιο αργά την προετοιμασία του, λόγω της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δίνει «μάχη» για ενδεκάδα ο Τζιμπούρ, έβαλε τρία γκολ! Δεν χάνει τη θέση βασικού ο Πλιάτσικας


Κέρδισε πόντους ο Πλιάτσικας

Η κλήση στην Εθνική ομάδα έχει ανεβάσει ψυχολογικά τον Βασίλη Πλιάτσικα, ενώ ο τρόπος του παιχνιδιού του έχει βελτιωθεί αισθητά. Ο νεαρός άσος ήταν χθες σε όλα τα σχήματα που δοκίμασε ο Δώνης και φάνηκε ξεκάθαρα ότι έχει σαφές προβάδισμα έναντι των Αντώνη Ρίκκα και Παντελή Καφέ για τη θέση που θεωρητικά μένει κενή στη μεσαία γραμμη. Ο 20χρονος μέσος είναι αποφασισμένος να μην χάσει αυτή την ευκαιρία.

Χατ τρικ ο Τζιμπούρ

Από εκεί και πέρα, «μάχη» για τη θέση του βασικού συνεχίζει να δίνει και ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Χθες, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός σκόραρε τρεις φορές στο διπλό, στέλνοντας ακόμη ένα μήνυμα ετοιμότητας στον Γιώργο Δώνη.
«Μάχη» Ράμος-Γεωργέα


Ενα από τα διλλήματα του Γιώργου Δώνη είναι και το ποιος θα είναι το δεξί μπακ στον αγώνα της Τούμπας. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε χθες στο διπλό με τον Εντσον Ράμος, αλλά στη συνέχεια τον αντικατέστησε με τον Νίκο Γεωργέα, τον οποίο κράτησε και όταν άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Ο 39χρονος προπονητής αναμένεται να κάνει νέα δοκιμή σήμερα, αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

Προπονείται στους Θρακομακεδόνες ο Καπάνταης

Ο Λεωνίδας Καπάνταης βρίσκεται στην χώρα μας για να υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Για να μην μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, ο άσος της Μπίλεφελντ ζήτησε να προπονείται στους Θρακομακεδόνες μαζί με τους «κιτρινόμαυρους», αίτημα που έγινε δεκτό. Χθες έκανε ασκήσεις μαζί με τους Αλβες, Μάχο, Χετεμάι, αλλά και με τον 14χρονο γιο του Δώνη, Χρήστο.