Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2008

Κάνω κάτι σκέψεις...













http://anti-hooliguns.blogspot.com/

BUNDESLIGA - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ










Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου

Κολωνία – Σάλκε

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου

Βέρντερ Βρέμης – Χοφενχάιμ

Αμβούργο – Γκλάντμπαχ

Ανόβερο – Μπάγερν Μονάχου

Χέρτα Βερολίνου – Κότμπους

Μπόχουμ – Λεβερκούζεν

Ντόρτμουντ – Στουτγκάρδη

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου

Άϊντραχτ – Αρμίνια Μπίλεφελντ

Καρλσρούη – Βόλφσμπουργκ

Βαθμολογία (σε 5 αγώνες):

  • Σάλκε 11
  • Χοφενχάιμ 10
  • Στουτγκάρδη 10
  • Αμβούργο 10
  • Λεβερκούζεν 9

H 5η αγωνιστική της Serie A







Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου

Φιορεντίνα-Τζένοα

Σαμπντόρια-Γιουβέντους

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου

Μπολόνια-Νάπολι

Κατάνια-Κιέβο

Λέτσε-Κάλιαρι

Μίλαν-Ίντερ

Παλέρμο-Ρετζίνα

Ρόμα-Αταλάντα

Τορίνο-Λάτσιο

Ουντινέζε-Σιένα

Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

Ίντερ 10

Λάτσιο 9

Αταλάντα 9

Νάπολι 8

Γιουβέντους 8

Η 5η αγωνιστική της Primera Division










Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου

Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης

Χιχόν-Βιγιαρεάλ

Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου

Μπιλμπάο-Χετάφε

Νουμάνθια-Οσασούνα

Σανταντέρ-Μαγιόρκα

Αλμερία-Ουέλβα

Μάλαγα-Βαγιαδολίδ

Βαλένθια-Λα Κορούνια

Ατλέτικο-Σεβίλλη

Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

Βαλένθια 10

Βιγιαρεάλ 10

Ρεάλ Μαδρίτης 9

Ατλέτικο Μ. 9

Σεβίλλη 8

Η 4η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα










Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ-Ολυμπιακός (19:00)

Πανσερραϊκός-Λάρισα (19:00)

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου

Ηρακλής-Πανθρακικός (17:00)

Λεβαδειακός-Αστέρας (17:00)

Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:00)

Ξάνθη-Θρασύβουλος (19:00)

ΠΑΟΚ-Άρης (21:15)


Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός-Εργοτέλης (19:00)

Βαθμολογία (3 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 9

2. Εργοτέλης 7

3. ΠΑΟΚ 7

4. ΑΕΚ 7

5. Παναθηναϊκός 6

Η 6ης αγωνιστικής της Premier League



















Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου

Έβερτον-Λίβερπουλ

Άστον Βίλα-Σάντερλαντ

Φούλαμ-Γουέστ Χαμ

Μάντσεστερ Γ.-Μπόλτον

Μίντλεσμπρο-Γουέστ Μπρομ

Νιούκασλ-Μπλάκμπερν

Στόουκ Σίτι-Τσέλσι

Άρσεναλ-Χαλ

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου

Πόρτσμουθ-Τότεναμ

Γουϊγκαν-Μάντσεστερ Σίτι

Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

  • Άρσεναλ 12
  • Λίβερπουλ 11
  • Τσέλσι 11
  • Άστον Βίλα 10
  • Μάντσεστερ Σ. 9

H αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο


Ο Έλληνας τεχνικός δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Άλβες, Ενσαλίβα, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Μπερνς, Ταχτσίδη, Ζορμπά, Αραμπατζή, Γκέντσογλου.

Η αποστολή της ΑΕΚ:
Σάχα, Μάχο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Κυργιάκος, Ράμος, Χουανφράν, Γεωργέας, Μπασινάς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Πελετιέρι, Καφές, Λαγός, Σκόκο, Εντίνιο, Μπλάνκο, Παυλής, Κουτρομάνος, Χετεμάι.

Στο μεταξύ, ο Ράφικ Τζιμπούρ συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες, με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

EURO:24 οι Εθνικές στο Euro 2016


Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA επισημοποίησε σήμερα Παρασκευή τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Euro με 24 ομάδες.Aυτό θα αρχίσει να ισχυέι απο το EURO 2016.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, επιβεβαίωσε την αύξηση των ομάδων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι υπήρχε "συμφωνία για τη μετάβαση από τις 16 στις 24 ομάδες".

Αμπιάτι: "Είμαι φασίστας"


Μια μεγάλη αποκάλυψη αποφάσισε να κάνει ο Κριστιάν Αμπιάτι ο οποίος μιλώντας στο "Sportweek" δήλωσε πως είναι φασίστας!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποφάσισε να μοιραστεί τα πολιτικά του πιστεύω με το φίλαθλο κοινό.

"Δεν ντρέπομαι για τα πολιτικά μου πιστεύω. Συμφωνώ με κάποιες πτυχές του φασισμού, όπως ο πατριωτισμός και οι αξίες της καθολικής θρησκείας", δήλωσε αρχικά για να προσθέσει:

"Με τον φασισμό, διαφωνώ στις ρατσιστικές διακρίσεις, την υποταγή στον Χίτλερ και τον πόλεμο. Μου αρέσει η ικανότητα του φασισμού να διατηρεί το νόμο και την τάξη και να εγγυάται την ασφάλεια των ανθρώπων".

Ολυμπιακός:Οι 18 που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη


Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν χωρίς τον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος υπέστη θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο. Εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι επίσης οι Τζόρτζεβιτς, Ντομί και Λεονάρντο, που συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης και ελπίζεται ότι θα αγωνιστούν εναντίον της Νόρντζελαντ και της ΑΕΚ.

Στη θέση του Στολτίδη στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Πατσατζόγλου ή ο Μπελούτσι, ενώ για το αριστερό άκρο της άμυνας μάχοντα οι Πάντος και Ραούλ Μπράβο. Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας θα είναι πιθανότατα οι: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Άντζας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντουντού, Λέτο, Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς και Ντιόγο.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Βαλβέρδε είναι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Ρ. Μπράβο, Γκαλίτσιος, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Μενδρινός, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λέτο, Ντιόγκο, Μήτρογλου και Κοβάσεβιτς. Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά το πρωί του Σαββάτου.

Το UEFA Cup γίνεται... "UEFA Europa League"


Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποδέχτηκε σήμερα την αλλαγή της ονομασία του Κυπέλλου UEFA (UEFA Cup), το οποίο από την περίοδο 2009-2010 θα ονομάζεται UEFA Europa League.

Το νέο όνομα προαναγγέλλει και τις αλλαγές στην διεξαγωγή της διοργάνωσης, η οποία θα έχει νέα φάση ομίλων με 48 ομάδες, με κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έναν βασικό σπόνσορα και μια επίσημη μπάλα, εκτός από την κεντρική χρηματοδότηση στις νοκ-άουτ φάσεις, ενώ υπάρχει φυσικά και νέο λογότυπο.

Η βασική αλλαγή στην διοργάνωση ουσιαστικά θα είναι πως στην φάση των ομίλων οι ομάδες θα αναμετρώνται δύο φορές μεταξύ τους, εντός και εκτός έδρας.

Ολυμπιακός:Τα εισιτήρια για τους αγώνες με Νόρντζελαντ και ΑΕΚ

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενόψει των αγώνων μεταξύ των ομάδων OLYMPIACOS - NORDSJAELLAND, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 02/10, και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 05/10, αλλά και των υπολοίπων εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος Super League, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδος ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

A) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - NORDSJAELLAND

Έναρξη διάθεσης: Παρασκευή 26/09/08

Τρόποι διάθεσης

·Μέσω Internet από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org - αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε φίλαθλο με πιστωτική κάρτα.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τους αυτόματους σταθμούς παραλαβής, που βρίσκονται έξω από τις θύρες 7, 17 και 20 από την Δευτέρα 29/09 και καθόλο το 24ώρο με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά.

·Μέσω CITIBANK - τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, Δευτέρα 29/09 και Τρίτη 30/09.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, Τετάρτη 01/10 ώρες 10:00 - 18:00 και την Πέμπτη 02/10 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 30 €, 40 €, 70 €, 100 €

Β) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

Έναρξη διάθεσης : Τρίτη 30/09/08

Τρόποι διάθεσης:

·μέσω Internet από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org

·Μέσω CITIBANK - τηλ. 801 500 7777

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 40 €, 50 €, 80 €, 100 €

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως και κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο, θα ξεκινήσει τη διάθεση εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες τη Δευτέρα 06/10/08, από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org».

Άσχημα μαντάτα για Στολτίδη


Οι αρχικοί φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν για τον Ιεροκλή Στολτίδη.

Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δεξιού τετρακέφαλου.

Ο ακριβής χρόνος απουσίας του δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι εκτός από τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα χάσει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Καρατίστας Ποδοσφαιριστής !





Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν δώθηκε πέναλτι ούτε καν κίτρινη κάρτα στον "ΚΑΡΑΤΙΣΤΑ"

Μπαμ με Φιόρε ετοιμάζει η Ανόρθωση


Έτοιμη να προχωρήσει σε μια σημαντική μεταγραφή είναι η Ανόρθωση καθώς σύμφωνα με ιταλικά και γαλλικά δημοσιεύματα η πρωταθλήτρια Κύπρου ενδιαφέρεται για τον Στέφανο Φιόρε.

Ο 33χρονος μέσος που είναι χωρίς ομάδα βρίσκεται στην λίστα του κυπριακού συλλόγου και όπως αναφέρει ο Τύπος της Γαλλίας και της Ιταλίας δεν αποκλείεται να μετακομίσει στην μεγαλόνησο.