Παρασκευή, Μαΐου 02, 2008

Τα 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο!

10. Maybach 57 S $367,000









9.
Maybach 62 $385,250












8.Porsche Carrera GT $440,000












7.Mercedes-Benz SLR McLaren $457,250












6.Koenigsegg CCX $545,568










5.Saleen S7 Twin Turbo $555,000













4.LeBlanc Mirabeau $645,084














3.SSC Ultimate Aero $654,400












2.Pagani Zonda C12 F $667,321












1.Bugatti Veyron $1,192,057


Σπάσιμο του iPhone για έκδοση 1.1.4 και παλαιότερη!


Πρώτα απ'όλα για να μάθετε πια version έχετε πρέπει να πληκτρολογήσετε *3001#12345#* και να πατήσετε το versions. Αν στο Firmware Version γράφει 03.14.08_G, 04.01.13_G, 4.03.13_G τότε είστε οκ και μπορείτε να συνεχίσετε.

Τώρα πρέπει να κατεβάσεετε το πρόγραμμα ziphone είτε για Windows είτε για Mac OS από εδώ
http://www.downloadziphone.org/

Ήρθε η στιγμή να επιλέξετε την λειτουργία που θέλετε να γίνει (activation,unlock, jailbreak) και μετά από λίγα λεπτά έχετε έτοιμο ένα πλήρες σπασμένο iPhone με δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών και δυνατότητα να δουλέψει με οποιοδήποτε ελληνικό η ξένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Οι 10 πιο τρομακτικές ταινίες του Cinema


Στην ιστορία του σινεμά υπάρχουν πολλές τρομακτικές ταινίες, πάμε να θυμηθούμε τις 10 πιο τρομακτικές με βάση την ιστοσελίδα www.imdb.com


10.Nosferatu, eine Symphonie des Grauens

9. Bride of Frankenstein

8. Cabinet des Dr. Caligari., Das
7. Faust - Eine deutsche Volkssage

6. Jaws

5. Diaboliques, Les

4. Aliens

3.
The Shining

2.
Alien

1.
Psycho

Ζενιτ-Ρέιντζερς στον τελικό του UEFA


Η Φιορεντίνα ήταν η ομάδα που αναζητούσε περισσότερο το γκολ, αυτή τη φορά με μεγαλύτερη "διάθεση" έχοντας και τη συμπαράσταση των οπαδών της, ενώ στον αντίποδα ο Γουόλτερ Σμιθ παρέταξε την ομάδα του με το "αγαπημένο" του 4-5-1, με πολυπρόσωπο δηλαδή κέντρο, προσπάθεια "καταστροφής" του παιχνιδιού του αντιπάλου και μοναδικό προωθημένο τον φιλότιμο -αλλά απομονωμένο- Νταρσεβίλ.

Στο 25' ο Αλεξάντερ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά του Γκόμπι, όμως δεν βρέθηκε κάποιος παίκτων των γηπεδούχων να τη σπρώξει στα δίχτυα, ενώ στο 30' ο Μούτου έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάουλ-πάσα του Λιβεράνι από δεξιά, όμως η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Γουέιρ και κατέληξε κόρνερ.

Στο 40', Μούτου και Πατσίνι συνδιάστηκαν άψογα, με το σουτ του Σαντάνα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ, ενώ στο 44' ο Κουεγιάρ έκοψε σωτήρια με το κεφάλι "πονηρή" σέντρα του Μούτου, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου 45λεπτου.

Στο 50' ο Μούτου έκανε το σουτ με το αριστερό από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα (52'), ο Πατσίνι βρέθηκε μία ανάσα από το 1-0, με το μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Μούτου να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Αλεξάντερ.

Στο 57' η εκτέλεση φάουλ του Ρουμάνου φορ των "βιόλα" έστειλε τη μπάλα να περάσει δύο μέτρα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας των "τζερς", ενώ στο 62' οι γηπεδούχοι έχασαν νέα καλή ευκαιρία, με το γυριστό σουτ του προωθημένου Ουϊφαλούσι να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Στο 70', ο Αλεξάντερ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια μακρινό φάουλ του Μούτου από τα 35 μέτρα, προλαβαίνοντας τον Πατσίνι που καιροφυλακτούσε, ενώ το 77' καταγράφηκε ως το λεπτό όπου έγινε το πρώτο σουτ από πλευράς Σκωτσέζων (!), με το κοντινό πλασέ του Γουέιρ υπό την πίεση του Ουϊφαλούσι να είναι αδύναμο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Φρέι, που έπεσε σωστά στην αριστερή γωνία του.

Στο 79' ο Τσέζαρε Πραντέλι πέρασε στο ματς τον "γερόλυκο" Κριστιάν Βιέρι στη θέση του Πατσίνι, και πριν συμπληρωθεί ένα λεπτά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο "Μπόμπο" έχασε μοναδική ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ.

Στο 91' ο Βιέρι δέχτηκε βαθιά μπαλιά από τον Μοντολίβο, με το διαγώνιο σουτ που έκανε με το αριστερό από το ύψος της περιοχής να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 93' η κεφαλιά του Κουτζμάνοβιτς μετά από σέντρα του Γκόμπι έφυγε άουτ.

Στο 101' ο Βιέρι δεν πρόλαβε να φτάσει στη μπάλα μετά από τη διαγώνια σέντρα του Γιόργκενσεν, ενώ η Ρέιντζερς "απάντησε στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης με δύο καλές στιγμές του Κουζέν.

Αρχικά η κεφαλιά του "εξουδετερώθηκε" από τον Φρέι (102'), ενώ στο 103' το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή βρήκε στον Κουτζμάνοβιτς και πέρασε πάνω από το δοκάρι του Φρέι.

Στο 109' η Ρέιντζερς έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Κουζέν "κόλλησε" ανόητα το κεφάλι του στο πρόσωπο του Λιβεράνι για να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντε Μπλέκερε, ενώ στο 112' η Φιορεντίνα είχε μία καλή στιγμή, με τη σέντρα-σουτ του Γιόργκενσεν από τα δεξιά να περνάει λίγο πάνω από το κεφάλι του Βιέρι.
Στο δίλεπτο 118'-119' "έσπασαν καρδιές" στο κατάμεστο "Αρτέμιο Φράνκι", όταν αμφότερες οι ομάδες έχασαν από μία σημαντική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη.

Στο 118' ο Φρέι έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του στο ύψος της μικρής περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως πρόλαβε τον Νόβο που ήταν έτοιμος να τη στείλει στα δίχτυα, διώχνοντας με δεύτερη προσπάθεια με υπερένταση ενώ στο 119'η κεφαλιά του Μούτου από κοντα μετά από σέντρα από δεξιά έφυγε σύριζα άουτ.

Η τελευταία μεγάλη φάση στην παράταση είχε την "υπογραφή" του Κριστιάν Βιέρι, όμως το σουτ του από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έφυγε έξω από την εστία του Αλεξάντερ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν λοιπόν στην "ρωσική ρουλέτα" των πέναλτι, με τον Σεμπάστιαν Φρέι να έχει χαρίσει ήδη δύο προκρίσεις μέσω αυτής της "οδού" στη Φιορεντίνα, απέναντι σε Γκρόνινγκεν και Έβερτον, αλλά να μην καταφέρνει να "τριτώσει" το καλό για την ομάδα του.

Η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι "χαμογέλασε" αρχικά στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Φρέι να αποκρούει εντυπωσιακά την πρώτη εκτέλεση πέναλτι για λογαριασμό των "τζερς" από τον αρχηγό τους, Μπάρι Φέργκιουσον, όμως η συνέχεια περιελάμβανε ένα... σκωτσέζικο ντους για τους Ιταλούς.

Και αυτό γιατί ο Αλεξάντερ απέκρουσε το τρίτο κατά σειρα πέναλτι του Λιβεράνι, ο Βιέρι έγινε ο "μοιραίος" παίκτης για την ομάδα του όταν έστειλε το τέταρτο κατά σειρά πέναλτι πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (θυμίζοντας σε πολλούς συμπατριώτες του το χαμένο πέναλτι του Μπάτζο στον τελικό του Μουντιάλ το 1994), ενώ ο Νάτσο Νόβο σφράγισε το εισιτήριο της Ρέιντζερς για τον τελικό της 14ης Μαΐου κόντρα στη Ζενίτ, νικώντας από τα 11 βήματα τον Φρέι.

Η σειρά των πέναλτι:

Φέργκιουσον: απέκρουσε ο Φρέι στη δεξιά του γωνία, παρέμεινε το 0-0
Κουζμάνοβιτς: 1-0 για τη Φιορεντίνα
Γουίτακερ: 1-1, ισοφάρισε η Ρέιντζερς
Μοντολίβο: 2-1 για τη Φιορεντίνα
Πάπατς: 2-2 ισοφαρίσε η Ρέιντζερς
Λιβεράνι: απέκρουσε ο Αλεξάντερ στην αριστερή του γωνία, έμεινε το 2-2
Χεμντανί: 3-2 για τη Ρέιντζερς
Βιέρι: η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, έμεινε το 3-2 για τη Ρέιντζερς
Νάβο: 4-2, η Ρέιντζερς πήρε την πρόκριση