Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2009

Φωτογραφίες από την άφιξη του Σισέ !










Έφτασε στην Ελλάδα ο Σισέ !

Στην Ελλάδα εδω και λίγη ώρα βρίσκεται Σισέ ! Ο Γάλλος γνώρισε την αποθέωση από περίπου 3000 εκστασιασμένους οπαδούς του τριφυλλιού.Ο Σισέ έφτασε στο χώρο αφίξεων λίγα λεπτά μετά τις 18:30 και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των «πρασίνων», οι οποίοι φώναζαν συνεχώς ρυθμικά το όνομά του!

Αυτή την ώρα ο διεθνής άσος κατευθύνεται σε ξενοδοχείο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα και να τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος στράικερ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, έναντι 2.5εκατ. ευρώ το χρόνο.

Στην Φιορεντίνα ο Ντρέντε !

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport, Ρεάλ και Φιορεντίνα έδωσαν τα χέρια και από την επόμενη χρονία ο Ντρέντε θα αγωνίζεται στους "Βιόλα".Η μετακίνηση του Ολλανδού αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Φλωρεντίας για το ποσό των 9.5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ντρέντε θα παίρνει 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Kρούση στον Άλτιντορ ο Ολυμπιακός !

Κρούση στη Βιγιαρεάλ του Βαλβέρδε για την απόκτηση του νεαρού Αμερικανού στράικερ, Γιόζι Άλτιντορ, φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι, μάλιστα, πολύ κοντά σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για να πάρουν τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού διατηρώντας το δικαίωμα της οψιόν αγοράς.

Εξάλλου, στη Βιγιαρεάλ προπονητής είναι ένας παλιός γνώριμος των «ερυθρολεύκων», ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν έχει αντίρρηση να παραχωρηθεί δανεικός ο παίκτης στην ομάδα του Πειραιά. Όπως λέγεται ο Ισπανός ήδη έχει δώσει το «οκ» γι’ αυτή τη μεταγραφή.

Ο Άλτιντορ είχε κοστίσει στην ισπανική ομάδα 6,5 εκ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι και το Γενάρη είχε δοθεί δανεικός στη Χέρεθ, όπου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο 19χρονος άσος αγωνίζεται μάλιστα με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Στον ψεσινό ημιτελικό με την Ισπανία σκόραρε και έστειλε την ομάδα του στον τελικό της διοργάνωσης! Είναι χαρακτηριστικό ότι σε δώδεκα συμμετοχές με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ έχει πετύχει επτά γκολ.

Ατρόμητος: Πρόταση στον Σολ Κάμπελ!

Σύμφωνα με αγγλική εφημερίδα Daily mirror ο Ατρόμητος έκανε πρόταση για την απόκτηση του Σολ Κάμπελ !

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Περιστεριώτες έχουν καταθέσει πρόταση στον διεθνή Άγγλο αμυντικό Σολ Κάμπελ, με σκοπό να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Πόρτσμουθ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το δημοσίευμα αναφέρει για διετή πρόταση από μεριάς Ατρομήτου, με ένα ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα του συλλόγου.




Ολυμπιακός: Δεν βιάζεται για Κάλστρομ και Γκονζάλεζ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρεί ένα ποδοσφαιριστή για τη θέση δίπλα στον Ντουντού και ο Κάλστρομ είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτη την θέση !

Στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να βιαστούν για την περίπτωση του Κάλστρομ, μια τακτική που είναι πολύ πιθανό να μειώσει αισθητά τις απαιτήσεις της Λιόν. Γεγονός, πάντως, είναι ότι ο παίκτης αρέσει στους «ερυθρόλευκους» και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τη γαλλική ομάδα για τον Σουηδό διεθνή

Όσο για την θέση του αριστερού χαφ πρώτος στόχος είναι ο Χιλιανός Μάρκ Γκονζάλεζ αλλά οι απαιτήσεις της Μπέτις είναι πολύ ψηλές (10 εκατ.). Οι Ανδαλουσιανοι μπορεί να ρίξουν τις απαιτήσεις τους μέχρι τα 7 εκατ., αλλα ο Ολυμπιακός είναι διαθετιμένος να δώσει μέχρι 5 εκατ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί δεν δίνουν τον ποδοσφαιριστή δανεικό, ενώ υποστηρίζουν ότι πέρυσι απέρριψαν πρόταση της τάξεως των 11 εκατ. ευρώ από αγγλική ομάδα.

ΠΑΟ: Κοντά στην Μαιντζ ο Κλέιτον

Η Γερμανία και συνγκεκριμένα στην Μάιντζ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν ο Κλέιτον Σίλβα !

Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο του γερμανικού συλλόγου, που τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Κετσπάγια: «Πρόκριση στους ομίλους και μετά η καλή μπάλα»

«Είμαι ικανοποιημένος από όσα γίνονται αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις. Προσπαθούν όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αλλοι είναι πιο έτοιμοι, άλλοι είναι πιο πίσω σε φυσική κατάσταση. Δεν γίνεται να πιεστούν όλοι το ίδιο. Πρέπει να τους φέρουμε όλους στο ίδιο επίπεδο για να μην έχουμε τραυματισμούς. Εχουμε ένα μήνα και μια εβδομάδα μπροστά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν γίνεται να είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι», είπε αρχικά ο Κετσπάγια καιι πρόσθεσε:
«Είναι περίεργη χρονιά γιατί πρώτη φορά παίζουμε τόσο νωρίς. Δίνουμε βάση στη φυσική κατάσταση, δουλεύουμε πολύ στο αερόβιο κομμάτι, αλλά θέλουμε να συνδυάσουμε τις προπονήσεις με τη μπάλα. Καταλαβαίνετε ότι στην παρούσα φάση δεν μας ενδιαφέρει το καλό ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα μας ενδιαφέρουν. Μας ενδιαφέρει να μπούμε στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να παίζει πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ».
«Θα έρθουν κι άλλοι...»

Ο 41χρονος προπονητής είναι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα μεταγραφές του Ολυμπιακού: «Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουμε κάνει. Εχουμε χρόνο ακόμα για τις υπόλοιπες μεταγραφές ως τα τέλη Αυγούστου, αν θέλουμε Θα δούμε τι άλλο θα χρειασθεί η ομάδα και αναλόγως θα πράξουμε. Οσον αφορά στο υπάρχον ρόστερ, όποιοι είναι καλά την κάθε στιγμή θα παίζουν. Δεν θέλω να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα και να αδικήσω κάποιον. Θα δώσω ευκαιρίες σε όλους. Δεν θέλω πάντως να δουλέψω με 30 παίκτες όλοι τη χρονιά. Θα πρέπει να μείνουν λιγότεροι. Οι τερματοφύλακες θα είναι τέσσερις όλοι τη χρονιά».

Για τους Μπράβο και Λέτο, επεσήμανε: «Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε πέρυσι με τον Βαλβέρδε ο Μπράβο ή με τους άλλους προπονητές. Εγώ τον κρίνω με αυτά που βλέπω τώρα, εδώ. Προσπαθεί κανονικά., όπως οι υπόλοιποι. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του. Είναι σοβαρός. Τον βλέπω όπως και τους άλλους παίκτες. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να μας βοηθήσει. Οσο για το Λέτο, είχα πει στην ομάδα να τον κρατήσουμε ως δανεικό για ένα χρόνο και μετά να δούμε τι να κάνουμε. Είχα δει πολλά παιχνίδια πέρυσι του Ολυμπιακού και ήξερα τι γινόταν... Υπάρχουν λύσεις στην ομάδα αυτήν τη στιγμή. Θα δούμε στην πορεία τι ακριβώς θα κάνουμε για τη θέση αυτή».

«Δεν θα έρθει ο Μέλμπεργκ στο Ζέεφελντ»

Ο Κετσπάγια αποκάλυψε πως ο Μέλμπεργκ δεν θα δώσει το «παρών» στο Ζέεφελντ, αλλά θα αρχίσει προπονήσεις στην Αθήνα: «Θα τον ήθελα εδώ, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν είναι δυνατό να έρθει τώρα. Θα τον βρούμε μάλλον στην Αθήνα. Πρέπει να ξεκουραστεί και λίγο. Επαιζε αγώνες με την Εθνική του ομάδα μέχρι τώρα. Είναι επαγγελματίας όμως, όπως άλλωστε σχεδόν όλοι οι παίκτες που προέρχονται από αυτές τις βόρειες χώρες και δεν τον... φοβάμαι. Πιστεύω ότι δεν θα αφήσει εντελώς τον εαυτό του σ’ αυτό το διάστημα. Είναι σοβαρός και θα κρατηθεί σε καλή κατάσταση και μακάρι να δείξει αμέσως ότι μπορεί να μας βοηθήσει».

Ο Λεντέσμα φαίνεται πως βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του: «Το καλό με τον Λεντέσμα είναι ότι μπορεί να παίξει άμεσα. Ερχεται από φουλ σεζόν και μπορεί αμέσως να μπει και να παίξει χωρίς προετοιμασία. Ξεκούραση μπορεί να θέλει ο ίδιος, αλλά σ’ αυτή τη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα».
«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, έτσι την πατήσαμε πέρυσι»

Οσο για τον περσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ανόρθωση, ο Κετσπάγια έδωσε μερίδιο ευθύνης και στους δημοσιογράφους: «Φταίτε και εσείς οι δημοσιογράφοι. Πρέπει να το καταλάβετε, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πέρυσι όλοι λέγατε ότι η πρόκριση με την Ανόρθωση θα ήταν εύκολη. Τελικά είδατε ότι δεν ήταν. Τώρα πιστεύω ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν κάνουμε το ίδιο λάθος. Θα το λέω κάθε μέρα. Προσπαθούμε να επιστήσουμε την προσοχή στους παίκτες, αλλά και οι περισσότεροι που υπάρχουν στην ομάδα ξέρουν τι έγινε πέρυσι και προσέχουν».
Ο Κετσπάγια δεν αγχώνεται και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα 12 από τα 13 τελευταία πρωταθλήματα: «Φυσικά και δεν με αγχώνει αυτό. Μακάρι από του χρόνου να μη χρειασθεί να ξαναπαίξουμε προκριματικά. Ωστόσο, στο μυαλό μου αυτήν τη στιγμή δεν είναι το πρωτάθλημα. Βέβαια, είναι ο μεγάλος στόχος μας, αλλά προέχει να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά θα ασχοληθούμε με το πρωτάθλημα».

Άποψη αναγνώστη για τις μεταγγραφές του ΠΑΟ !


Αν κάτι μένει από αυτή την ιστορία των μεταγραφών είναι ότι η Ελλάδα είναι μία σύγχρονη ποδοσφαιρική μπανανία. Είναι απορίας άξιο πώς έρχεται ο Σισέ στην Ελλάδα. Σε μια ομάδα που «δεν έχει πλάνο». Σε μια ομάδα που έχει τεχνικό διευθυντή έναν «ανίκανο και άχρηστο που δεν μπορεί να βρει έναν παίκτη της προκοπής». Σε μία ομάδα που χλευάζεται η διοίκησή της ως «πολυανέκδοτο». Σε μια ομάδα που «ο μεταγραφικός της σχεδιασμός γίνεται στην τύχη». Όλα αυτά τα συμπεράσματα βγήκαν... 75 μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Απίστευτο; Ελληνικό!

Μάλιστα. Στην τύχη αποκτήθηκε ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης. Χωρίς πλάνο αποκτήθηκε ο μοναδικός αριστερός winger που κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά εκπληρώνοντας κατά ιδανικό τρόπο το σχέδιο του Τεν Κάτε για το φτερό στο αγαπημένο του 4-2-3-1. Και χωρίς λεφτά, όπως κατηγορήθηκε η πολυκωμική διοίκηση του Παναθηναϊκού, αποκτήθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε ηλικία 28 ετών. Τριάμισι εκατομμύρια στη Μπενφίκα, τέσσερα στη Λίβερπουλ και οκτώ στη Μαρσέιγ, το σύνολο 15,5 εκατομμύρια και απομένουν ακόμα τουλάχιστον δύο μεταγραφές, χωρίς να υπολογίζονται τα συμβόλαια των παικτών και του Καντέ που υπέγραψε ως ελεύθερος.

Ειλικρινά, τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει. Όπως αποδείχθηκε οι μόνοι που είχαν... πλάνο ήταν ο Αντωνίου, ο Πατέρας, ο Τεν Κάτε. Το συνάφι μας κι ο κόσμος παρασύρουν οι μεν τους δε, σε ένα ατελείωτο ξέσκισμα ανθρώπων. Σαν τους κανίβαλους που διψάνε για αίμα.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έκανε λάθη, δεν είχε αστοχίες υλικού και επιλογών ή για να το πούμε λαϊκά, δεν έκανε «πατάτες» στις περιπτώσεις των Μέλμπεργκ και Ένχελααρ. Αλλά όταν ο Τεν Κάτε που δήλωνε την Παρασκευή στο gazzetta.gr «να μην ανησυχεί ο κόσμος, θα φτιάξουμε πολύ καλή ομάδα», όταν έλεγε με κατηγορηματικό τρόπο ότι «στην πρώτη προπόνηση ίσως να έχουμε αυτό που θέλουμε», τον περνούσαν όλοι για τρελό και τον χλεύαζαν. Άλλοι πάλι, χαρακτήρισαν τη συνέντευξη του κάτι σαν «στημένη» επειδή έλεγε αυτά που πέντε μέρες βγήκαν με μαθηματική ακρίβεια.

Μόνο στον Ένχελααρ... αστόχησε γιατί προφανώς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Αν ο Παναθηναϊκός ενισχύεται με Κατσουράνη, Σισέ, Λέτο και κατά πόσο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του ή για το πως εξελιχθεί η μεταγραφική μάχη ως το τέλος δεν έχει καμία σημασία επί του παρόντος. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα δεν πάσχει μόνο από την παντελή απουσία αθλητικής παιδείας που εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία, αλλά και από την έλλειψη στοιχειωδών κανόνων σεβασμού στις ανθρώπινες αξίες. Συγγνώμη, αλλά είναι ώρα να παραγγείλουμε φαγητό. Πιάσε έναν Αντωνίου να τον ξεκοκαλίσουμε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-jeansol

Oλυμπιακός:Έπιασε δουλειά ο Ματ !

Έπιασε δουλειά ο Ντάρμπισιρ!

Στο Ζέεφελντ βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο Άγγλος φορ ανυπομονούσε να ξεκινήσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και το έκανε το απόγευμα της Τετάρτης. Χαμόγελα και πειράγματα συνόδευσαν τις πρώτες ώρες του 23χρονου στην Αυστρία, ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει το ότι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όσο για τις καιρικές συνθήκες; Όπως είναι λογικό, ήταν αυτός που ένιωθε πιο άνετα από τους υπόλοιπους σε τέτοιες θερμοκρασίες και με τόση πολλή βροχή.

Ο Ντάρμπισιρ ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πριόνα, υπεύθυνου αποκατάστασης. Ακολούθησε το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος των συμπαικτών του, ενώ συμμετείχε και στο διπλό ως μπαλαντέρ. Η ταχύτητα και η διαρκής κίνηση στο χώρο, ήταν όλα όσα έδειξε από την αρχή και φυσικά ικανοποίησαν απόλυτα τον προπονητή του.

Το πάθος του Τιμούρ και το γκολ του Ντιόγκο

Οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις που έχει στα χέρια του ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελούν τον οδηγό του για τη φυσική κατάσταση που θέλει να χτίσει στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες χωρίστηκαν ακόμα ένα πρωινό σε γκρουπ και ξεκίνησαν το τρέξιμο. Ο ρυθμός αυξομειωνόταν, με βάση τις εντολές του Γεωργιανού προπονητή, αλλά και του γυμναστή της ομάδας, Μιχάλη Μιχαήλ.

Οι ασκήσεις με μπάλα δεν ήταν δυνατόν να λείψουν, μόνο που το διπλό έδωσε τη θέση του στο «κορόιδο». Ο Κετσπάγια συμμετείχε και ο ίδιος, προκειμένου οι παίκτες να παίξουν σε 3 γκρουπ των 7. Το πάθος και τα τάκλιν του 41χρονου προπονητή ακόμα και σε μια απλή άσκηση, έδιναν το ρυθμό και φυσικά το στίγμα για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο δικός του Ολυμπιακός. Ο τραυματισμός του Λεονάρντο στα δάχτυλα του ποδιού του αποδείχθηκε επιπόλαιος και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα.

Ένα χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα ταλαιπωρεί και το Γκαλέτι, χωρίς πάντως να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό. Στο απογευματινό διπλό, οι «γκρίζοι» νίκησαν τους «κίτρινους» με γκολ του Ντιόγκο.

Ηγετική συγκατοίκηση!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης παραμένει ο μόνος παίκτης χωρίς συγκάτοικο στη φετινή προετοιμασία. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν ο άνθρωπος που έμενε μαζί με το38χρονο τερματοφύλακα, όμως η αποχώρησή του σήμανε αυτομάτως και… μοναξιά για τον φίλο του. Ενδεχομένως αυτό να αλλάξει στην Ολλανδία, αφού ο τερματοφύλακας και αρχηγός του Ολυμπιακού, θα κληθεί να βάλει στο κλίμα της ομάδας το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Μέλμπεργκ αποτελεί έτσι κι αλλιώς μια μεγάλη προσωπικότητα με ηγετικές ικανότητες, κάτι που φαινομενικά αποτελεί το πρώτο κοινό στοιχείο του Σουηδού με το Νικοπολίδη. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ζήτησε από την ομάδα το αγαπημένο του «4» για τη φανέλα του, όμως αυτό ανήκει από πέρσι στο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος έδωσε τη λύση, παραχωρώντας τον αριθμό του σαν… καλωσόρισμα στο συμπαίκτη του και πλέον θα αγωνίζεται με το «24».

4 τα φιλικά στην Ολλανδία

Ακόμη ένα φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους έχει ζητήσει ο Κετσπάγια και όπως όλα δείχνουν, αυτό θα πραγματοποιηθεί μετά τον πρώτο αγώνα με τη Χέρενφεϊν. Ο Γεωργιανός θέλει να δώσει λεπτά συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, έστω και αν στο συγκεκριμένο ματς η αντίπαλος θα είναι πολύ χαμηλής δυναμικότητας. Ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια όμως, μπορούν να βγουν συμπεράσματα, αλλά και να δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής.

Το πρώτο ρεπό της φετινής προετοιμασίας θα απολαύσουν αύριο το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μετά την πρωινή προπόνηση, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Αναλυτικά οι αριθμοί των παικτών:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοίνωσε τα νούμερα που θα φέρουν τη νέα σεζόν στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

1 Λεωνίδας Παναγόπουλος
2 Κυριάκος Παπαδόπουλος
3 Ντιντιέ Ντομί
4 Όλοφ Μέλμπεργκ
5 Γιώργος Γκαλίτσιος
6 Ιεροκλής Στολτίδης
7 Λουτσιάνο Γκαλέτι
8 Όσκαρ Γκονζάλεθ
9 Ματ Ντάρμπισιρ
10 Ντιόγκο Λουίς Σάντο
11 Ζαουάντ Ζαϊρί
14 Μίχαλ Ζεβλάκοφ
15 Ραούλ Μπράβο
17 Ανδρέας Βασιλόγιαννης
20 Ντουντού Σεαρένσε
21 Αβραάμ Παπαδόπουλος
22 Κώστας Μήτρογλου
24 Λεονάρντο Ντε Τζέσους Ζεράλντο
25 Φερνάντο Μπελούτσι
30 Τάσος Πάντος
33 Γιάννης Παπαδόπουλος
35 Βασίλης Τοροσίδης
50 Πάβελ Κόβατς
71 Αντώνης Νικοπολίδης
78 Ούρκο Πάρντο
88 Γιώργος Κατσικογιάννης

ΒΙΝΤΕΟ








redplanet.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: Πήρε Ραουλ Αλμπιόλ !

Η "βασίλισσα" συμφώνησε με τις "νυχτερίδες" στα 15.000.000 ευρώ και έντυσε στα άσπρα έναν σπουδαίο κεντρικο αμυντικό.

Ο Αλμπιόλ αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών και θα λαμβάνει για κάθε ένα από αυτά 1.800.000 ευρώ.

Ο 24άχρονος διεθνής άσος, ο οποίος αποτελεί το μέλλον της εθνικής Ισπανίας στην άμυνα μαζί με τον Πικέ της Μπαρτσελόνα, θα έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 80.000.000 ευρώ.






Confederations 2009: Έχασε η Ισπανία, στον τελικό η ΗΠΑ !

Οι ΗΠΑ έκαναν την μεγάλη έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό του Confederations Cup, καθώς κέρδισαν με 2-0 την Ισπανία και προκρίθηκαν στον τελικό.

Ζόσι Άλτιντορ και Κλάιντ Ντέμπσεϊ πέτυχαν τα τέρματα των Αμερικανών, ένα σε κάθε ημίχρονο της αναμέτρησης του «Free State Stadium» του Μπλόμφνταϊν.

Αυτήν ήταν η πρώτη ήττα της Ισπανίας έπειτα από 35 ματς, έτσι δεν κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ της Βραζιλίας, το οποίο κατάφερε απλά να ισοφαρίσει.
Η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν κατάφερε επίσης να φτάσει τις 16 συνεχόμενες νίκες, μένοντας στις 15, οι οποίες πάντως είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Τα γκολ της αναμέτρησης:


ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Γρηγόρης Μάκος


Ο Γρηγόρης Μάκος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (24/6) για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Για να αποκτήσει τον Μάκο η ΑΕΚ έδωσε κάτι παραπάνω από 900.000 ευρώ στον Πανιώνιο, συν ένα μπόνους σε περίπτωση που η Ένωση κατακτήσει την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Οι κυανέρυθροι θα εισπράξουν ποσοστό 25% σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του, να είναι περίπου 200-250.000 ευρώ συν κάποια μπόνους.

Επίσης, ο Γρηγόρης Μάκος παραιτήθηκε από δικαίωμα του να λαμβάνει 50.000 ευρώ από τον Πανιώνιο και το συνολικό καθαρό όφελος για τον Πανιώνιο ξεπερνά κατά λίγο τις 900.000 ευρώ αφού η προσφορά της ΑΕΚ ήταν περίπου 860.000 ευρώ.