Σάββατο, Νοεμβρίου 01, 2008

Primera Division:Ευκόλες νίκες τα φαβορί !


Εύκολες νίκες πέτυχαν τα φαβορί στις σημερινές αναμετρήσεις της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τις Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ να κερδίζουν μακριά από την έδρα τους με 4-1 τις Μάλαγα και Μπιλμπάο, αντίστοιχα, ενώ η Ατλέτικο επικράτησε με 2-0 της Μαγιόρκα στο "Καλντερόν".

Στο "Ροσαλέδα" δύο γκολ πέτυχε ο Τσάβι στην νίκη της "Μπάρτσα", ένα ο Μέσι, ενώ το τέταρτο ήταν αυτογκόλ. Για την Βιγιαρεάλ σκόραραν Ρόσι, Πιρές, Καθόρλα και Αλτιντόρ, ενώ πρωταγωνιστής στο "Βιθέντε Καλντερόν" ήταν ο Σέρτζιο Αγκουέρο, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των "ροχιμπλάνκος".

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ 1-4 (12' Ντούντα / 5' και 52' Τσάβι, 18' Μέσι, 80' αυτ. Γουέλιγκτον)
Ατλέτικο Μ. - Μαγιόρκα 2-0 (14' και 28' Αγκουέρο)
Μάλαγα - Μπαρτσελόνα 1-4 (28' Ετσεμπερία / 24' Τζιουζέπε Ρόσι, 53' Πιρές, 59' Καθόρλα, 90' Αλτιντόρ)
Βαλένθια-Σανταντέρ 2-4 (Βίγια (πέναλτι) 28’, Χοακίν 70’ / Τσιτέ 24’, 49’, 80’, Αλμπέλδα (αυτογκόλ) 85’)

Κυριακή
Εσπανιόλ - Οσασούνα (18:00)
Ουέλβα - Χετάφε
Χιχόν - Νουμάνθια
Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη
Αλμερία - Ρεάλ Μαδρίτης (20:00)
Μπέτις - Ντεπορτίβο (22:00)

Serie A: Νίκησε την Ρόμα η Γιουβέντους !


Η «γηραιά κυρία» ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της ανάκαμψη.

Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη της Ρόμα στο «Ολίμπικο» και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0, προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Στο άλλο σαββατιάτικο ματς του Καμπιονάτο, η Ίντερ «απέδρασε» με 3-2 από το γήπεδο της Ρετζίνα, με γκολ του Κόρντομπα στις καθυστερήσεις.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Ρετζίνα-Ίντερ 2-3
Κότσα 34’, Μπριέντσα 53’ / Μαϊκόν 9’, Βιεϊρά 23’, Κόρντομπα 91’

Γιουβέντους-Ρόμα 2-0

Ντελ Πιέρο 38’, Μαρκιόνι 48’

Premier Leangue: Tην πλήρωσε η Λίβερπουλ στο 91'


Το αήττητο σερί της Λίβερπουλ σε Αγγλία και Τσάμπιονς Λιγκ σταμάτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Λονδίνο. Η ψυχωμένη Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ, μετά την ανατροπή της στο ντέρμπί με την Άρσεναλ «γύρισε» το παιχνίδι και απέναντι στους πρωτοπόρους της «Πρέμιερ Λιγκ» που πλέον έχουν ξανά την Τσέλσι συγκάτοικο στην κορυφή. Τα «σπιρούνια» νίκησαν με 2-1, χάρις σε ένα γκολ του Παβλιουτσένκο στις καθυστερήσεις και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας της «Πρέμιερ Λιγκ».

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε μόλις στο 3’ με φοβερό διαγώνιο σουτ του Ντιρκ Κάιτ ενώ στο 6’ ο Μπεντ στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του εμβρόντητου Εουρέλιο Γκόμες!

Στην επανάληψη, ο Τζέραρντ σημάδεψε ακόμα δύο φορές τα δοκάρια του Βραζιλιάνου γκολκίπερ πρώτα στο 50’ και μετά στο 54’! Ο «άγραφος νόμος» του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» καθώς κόντρα στην ροή του ματς οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν στο 69’ με απίστευτο αυτογκόλ του Κάραχερ και πήραν ένα «χρυσό τρίποντο» με τον Παβλιουτσένκο στο 91’...

Ligue 1: Έχασαν Μπορντό και Παρί


Η εκ των πρωτοπόρων Μπορντό, γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Νανσί με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Νις.

Μεγάλο «διπλό» για την Καέν επί της Τουλούζ (1-0), την ώρα που η Λιλ επιβεβαίωνε τα προγνωστικά και επικρατούσε της Ναντ με 2-0.

Οσέρ και Βαλενσιέν έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία, Λοριάν και Γκρενόμπλ στο 1-1.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Οσέρ-Βαλενσιέν 0-0
Λιλ-Ναντ 2-0
Ραμί 40’, Φοβέργ 47’

Λοριάν-Γκρενόμπλ 1-1
Αμπριέλ (πέναλτι) 59’ / Κουρτουά 54’
** Στο 71’ αποβλήθηκε ο Κουρτουά της Γκρενόμπλ

Νανσί-Μπορντό 1-0
Χατζί 69’

Νις-Παρί Σεν Ζερμέν 1-0
Μουλούνγκουϊ 40’ Τουλούζ-Καέν 0-1
Νιβέ 79’

Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν

Έξω ο «Ιέρο», μέσα «Πάτσα» και Κυριάκος Παπαδόπουλος!


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στο Καραϊσκάκη. Στολτίδης και Πατσατζόγλου προπονήθηκαν κανονικά ωστόσο, μόνο ο δεύτερος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς ο Βαλβέρδε προτίμησε να μη ρισκάρει με τον «Ιέρο». Ο Ισπανός τεχνικός έκανε την έκπληξη, καθώς συμπεριέλαβε στην 18αδα και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Πλην του Στολτίδη και των τραυματιών Άντζα, Μπελούτσι και Λεονάρντο, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ντιντιέ Ντομί, καθώς επέστρεψε ο Ραούλ Μπράβο. Επιπλέον, ο Βαλβέρδε «έκοψε» τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Σίσιτς και Παναγόπουλο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Τοροσίδης. Άπαντες θα βρεθούν το πρωί (10:30) της Κυριακής στου Ρέντη για να προπονηθούν.

Οι 18 «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Τζόρτζεβιτς, Ραούλ Μπράβο, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κ. Παπαδόπουλος, Λέτο, Ντιόγκο, Μενδρινός, Κοβάσεβιτς.

Τεν Κάτε: Στην μπάλα αποδίδεται δικαιοσύνη


«Με δικαίωσαν οι σημερινοί 11»

«Μη με ρωτήσετε για τη διαιτησία τίποτα. Έχω συνεννοηθεί με το διοικητικό συμβούλιο να μιλήσω μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Βέβαια, θα πω μόνο αυτό: Στο ποδόσφαιρο αν και για πολύ καιρό αμφέβαλα, αποδίδεται δικαιοσύνη. Να σημειώσω όμως ότι οι παίκτες είναι πάρα πολύ αναστατωμένοι γιατί η συμπεριφορά ορισμένων στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν η πρέπουσα.

Αυτή η νίκη σημαίνει πάρα πολλά. Όταν προέρχεσαι από τόσο αρνητικά αποτελέσματα και βρίσκεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, υπάρχει τρομερή πίεση, όμως είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε και από την στήριξη που είχαμε. Όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο σημαντικά και αυτά που κερδίσαμε και αυτά που χάσαμε. Σήμερα στεκόμαστε στη νίκη, από αύριο θα κοιτάξουμε τη Βέρντερ και μετά τη Βέρντερ τον Ολυμπιακό.

Είχα πλήρη εμπιστοσύνη στους 11 που επέλεξα να αγωνιστούν σήμερα και αυτοί με δικαίωσαν. Πρέπει να συγχαρούμε την άμυνα για την παρουσία της
», είπε στο ξεκίνημα ο Ολλανδός τεχνικός.

«Δικαιούνταν να παίξουν Νίνης-Σιόντης»

Σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση των Σιόντη και Νίνη, είπε: «Και οι δύο είχαν να παίξουν καιρό, όμως είναι δύο παιδιά που έκαναν εξαιρετική δουλειά το τελευταίο διάστημα και δικαιούταν να πάρουν την ευκαιρία τους. Ο Νίνης ήταν πολύ καλός σήμερα».

«Σημαντικό που με στήριξε ο Βγενόπουλος»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου. «Ήταν πολύ σημαντική η στήριξη της διοίκησης. Επειδή στο ποδόσφαιρο ο χρόνος είναι πολύτιμος, το νόημα της ανακοίνωσης του κ.Βγενόπουλου, ήταν πως χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε ομάδα. Έχοντας παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, παίζουμε σίγουρα το καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ όλους. Ωστόσο ποδόσφαιρο σημαίνει γκολ κι εμείς στα τελευταία παιχνίδια δεν σκοράραμε. Σήμερα τα παιδιά απέδειξαν πως με καρδιά και πάθος μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Ο πανηγυρισμός στο δεύτερο γκολ ήταν μια εκδήλωση πάθους για αυτά που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα. Συνολικά ο Παναθηναϊκός άξιζε να κερδίζει σήμερα», ανέφερε.

«Είμαι άτακτο παιδί»

Τέλος, ερωτηθείς για την αποβολή του, απάντησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο: «Είμαι άτακτο παιδί. Μερικές φορές αισθάνομαι πως πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου».

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2: Με λυτρωτή τον Γκούμα ....


Ηθελε πολύ την νίκη... και την πήρε έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ο Παναθηναϊκός αν και ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες (λόγω της αποβολής του Μουν) πέρασε νικηφόρα από την "καυτή" έδρα της Νέας Σμύρνης νικώντας με 1-2.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Γκάμπριελ στο 22’, ακολούθησε η αποβολή του Μουν (65’) και η ισοφάριση του Κουμορτζί στην επόμενη φάση (67’). Ο Ολλανδός τεχνικός «άστραψε και βρόντηξε» μετά το 1-1 και αποβλήθηκε από τον πάγκο. Το «χρυσό» γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε στο 84’ ο νεοεισελθών Γκούμας.
Οι φιλοξενούμενοι με πολλές αλλαγές και με κόντρα την ροή του ματς "δραπέτευσαν" κόντρα στον "ιστορικό που κυνήγησε το θετικό αποτέλεσμα μέχρι τις καθυστερήσεις και γι' αυτό κέρδισε στο τέλος το χειροκρότημα της αναγνώρισης της προσπάθειας των

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Λάνγκαμπ, Κοντοές, Μανιάτης (87' Μπάρκογλου), Κουτσόπουλος, Ρεκόμπα, Μάκος, Κουμόρτζι, Εστογιάνοφ, Άντερσον, Χούτος (64' Σκούφαλης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μουν, Βύντρα, Σαριέγκι, Νίλσον, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (74' Γκούμας), Γκάμπριελ (87' Μάτος), Νίνης (69' Σιόντης), Μάντζιος

Άρης-Λάρισα 0-0


Μετά από τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Λάρισα.

Το ματς είχε καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, όμως δεν έγιναν πολλές μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους Σηφάκη και Κοτσόλη να είναι αλάνθαστοι και να επεμβαίνουν θετικά σε κάθε δύσκολη στιγμή που δημιουργήθηκε μπροστά στα καρέ τους.

Λεβαδειακός-Πανσερραϊκός 0-0


Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός βρέθηκαν αντιμέτωποι μετά από 18 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, μένοντας στο 0-0 στην Βοιωτία στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Superleague.

Δυο δοκάρια και πολλά χαμένα σουτ ήταν ο απολογισμός για τους παίκτες του Βούκοτιτς, την ίδια ώρα που ο Λεβαδειακός αγωνιζόταν για 50 και κάτι λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα. Οι φιλοξενούμενοι αναγκαστικά περιορίστηκαν σε αμυντικό ρόλο, κλείνοντας σωστά τους χώρους και αποσπώντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας. Στα δυσάρεστα του αγώνα, η σύρραξη που απειλήθηκε μεταξύ των 22 παικτών στο 40ο λεπτό, η οποία ευτυχώς δεν είχε συνέχεια.

F1: Pole για Μάσα


Ο Φελίπε Μάσα έκανε το... χρέος του στις κατατακτήριες δοκιμές του βραζιλιάνικου GP, κατακτώντας την τελευταία pole position της χρονιάς μπροστά στο κοινό του. Την ίδια στιγμή, ο Λιούις Χάμιλτον έμενε στην 4η θέση, μία πάνω από αυτή που χρειάζεται να τερματίσει στον αγώνα, προκειμένου να πανηγυρίσει τον τίτλο. Εκπληξη από τον Γιάρνο Τρούλι, ο οποίος πήρε τη θέση δίπλα στον Μάσα στην πρώτη σειρά της εκκίνησης ενόψει του αγώνα της Κυριακής (2/11, 19:00GR), ενώ ο Κίμι Ράικονεν θα τεθεί επικεφαλής της δεύτερης σειράς, μπροστά από τον Χάμιλτον.

Premier Leangue:"Ξέσπασε η Τσέλσι, θύμα εκπληξης η Άρσεναλ"


Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύθηκαν τον παράγοντα «έδρα», Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που νίκησαν τις αναμετρήσεις τους με Σάντερλαντ και Χαλ αντίστοιχα και ανέβηκαν στην βαθμολογία.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Άρσεναλ που ηττήθηκε στο «Μπριτάνια» από την Στόουκ με 2-1. Οι «κανονιέρηδες» ήταν κάκιστοι ενώ αρνητικός πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο Ρόμπι Φαν Πέρσι που αποβλήθηκε λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο γήπεδο για αντιαθλητικό χτύπημα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Τόμας Σόρενσεν στο 76ο λεπτό...


Σάββατο 01/11


Έβερτον-Φούλαμ 1-0
(87’ Σαχά)

Τσέλσι-Σάντερλαντ 5-0
(27’ Άλεξ, 30’, 45’, 53’ Ανελκά, 51’ Λάμπαρντ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Χαλ 4-3
(3’, 44’ Ρονάλντο, 29’ Κάρικ, 59’ Βίντιτς – 23’ Κουζέν, 69’ Μεντί, 82’ πεν. Τζεοβάνι)

Μίντλεσμπρο-Γουέστ Χαμ 1-1
(83’ Μίντο - 21’ Μούλινς)

Πόρτσμουθ-Γουίγκαν 1-2
(82’ Κράνιτσαρ - 45’ πεν. Ζακί, 90’ Χέσκι)

Στόουκ-Άρσεναλ 2-1
(11’ Φούλερ, 73’ Ολοφινγιάνα – Κλισί 90’
* Στο 76’ αποβλήθηκε ο Φαν Πέρσι με απευθείας «κόκκινη» και ενώ είχε μπει αντί του Ντενίλσον στο 65’...)

Γουέστ Μπρόμιτς-Μπλάκμπερν 2-2
(55’ Μπέντναρ, 62’ Μίλερ – 11’ πεν. Μακ Κάρθι, 89’ Άντριους
* Στο 36’ αποβλήθηκε ο Μακ Κάρθι της Μπλάκμπερν με δεύτερη «κίτρινη»)

Τότεναμ-Λίβερπουλ 19.30

Αποτελέσματα:


Κυριακή 02/11


(18.00) Μπόλτον-Μάντσεστερ Σίτι

Δευτέρα 03/11

(22.00) Νιούκαστλ- Άστον Βίλα

BUDESLIGA: "Πεντάρ η Βέρντερ"!


Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η Βέρντερ Βρέμης επέστρεψε στις νίκες στο γερμανικό πρωτάθλημα, συντρίβοντας με 5-1 την Χέρτα του Βερολίνου για την 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Ακάθεκτη η Χοφενχάιμ, νίκη η Μπάγερν

Η Χοφενχάιμ συνέχισε την τρελή πορεία της, ανακτώντας ξανά την μοναξιά της κορυφής, αφού επικράτησε με 4-1 της Καρλσρούης, με τους Ιμπίσεβιτς (έφτασε τα 13 γκολ) και Ομπάσι να σημειώνουν από δύο τέρματα. Παράλληλα, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε στο τέλος να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρμίνια του Μπίλεφελντ, παίρνοντας τη νίκη με 3-1. Βαριά ήττα γνώρισε το Αμβούργο στο Ανόβερο με 3-0.

Παρασκευή

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 2-0
Μπαρνέτα 57’, Κίσλινγκ 65’

Σάββατο

Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα 5-1
Κάτσαρ (αυτογκόλ) 14’, Ντιέγκο 20’, Ρόζενμπεργκ 42’, Πιζάρο 60’, 85’ / Σίσερο 68’

Μπάγερν Μονάχου - Αρμίνια Μπίλεφελντ 3-1
Κλόζε 25’, Ριμπερί 76’, Ποντόλσκι (πέναλτι) 84’ / Βίσνιαρεκ (πέναλτι) 30’
** Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τέσκε της Αρμίνια στο 82’.

Στουτγκάρδη – Κολωνία 1-3
Χίλμπερτ 69’ / Νοβάκοβιτς 3’, 61’, Πετίτ 90’+4’

Ανόβερο – Αμβούργο 3-0
Σουλτζ 5’, Σλάουντραφ 18’, Στάινερ 79’

Κότμπους – Σάλκε 0-2
Βέστερμαν 80’, Φαρφάν 90’
** Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ένγκελαρ της Σάλκε στο 52’.

Χόφενχαϊμ – Καρλσρούη 4-1
Ιμπίσεβιτς 15’, 75’, Ομπάσι 67’, 78’ / Φρέις 20’

Κυριακή 18.00

Ντόρτμουντ-Μπόχουμ
Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ολυμπιακός: Άγνοια δηλώνουν για το θέμα Κοβάσεβιτς !


Το παραμικρό δε γνωρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σχετικά με την φημολογία που αναπτύχθηκε χθες, γύρω από το όνομα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ομάδας από το Κατάρ που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Όπως έλεγαν αργά χθες το βράδυ, δεν έχουν καμία επίσημη πρόταση στα χέρια τους. Ακόμη κι αν είχαν, όμως, δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Σέρβο άσο.

Κάθε άλλο, μάλιστα, αφού στις προθέσεις της διοίκησης είναι μετά τις γιορτές να καλέσει στον 35χρονο φορ σε συζήτηση, για πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους. Aν φυσικά δεν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Στην Αμερική ο Κόκκαλης


Για την Αμερική αναμένεται να αναχωρήσει ο Σωκράτης Κόκκαλης τη Δευτέρα το πρωί, λίγες ώρες μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον του Εργοτέλη στο Φάληρο. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» θα απουσιάσει για περίπου 15 μέρες λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και δε θα μπορέσει να δει από κοντά το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής εναντίον του Παναθηναϊκού.

Νέντβεντ: Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο


Την επιθυμία του να σταματήσει το ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Πάβελ Νέντβεντ, με δηλώσεις του. Ο Τσέχος άσος της Γιουβένρους, τόνισε ότι δεν μπορεί πλέον να αγωνίζεται με την ίδια ένταση που το έκανε στο παρελθόν, σε τόσα πολλά παιχνίδια δηλαδή, απαντώντας αρνητικά στο ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την «Γηραιά Κυρία».

«Εδώ και μερικά χρόνια παίζουμε πολλά παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν. Μερικές φορές δεν μπορώ να ξεχωρίσω για πιο θεσμό αγωνιζόμαστε. Είμαι πλέον 36 ετών και παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι μου λένε ότι μοιάζω ακόμη με 26, εγώ δεν νιώθω έτσι. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο», είπε για το σχετικά ο 36χρονος άσος.

Μάκος και Γκιγιέρμε τα πρώτα ονόματα στη λίστα Νινιάδη

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ», ο αρχισκάουτερ της ομάδας, Ανδρέας Νινιάδης, έχει δύο παίκτες στην κορυφή της λίστας του. Γρηγόρης Μάκος και Γκιγιέρμε, δύο ονόματα που είχαν βρεθεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και το περασμένο καλοκαίρι, αποτελούν τις πρώτες εισηγήσεις του παλαίμαχου άσου, σε δύο θέσεις που έτσι κι αλλιώς αναμένεται να ενισχυθεί η ομάδα.

Ο νέος... Ρομάριο

Θραύση κάνει στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας ο σέντερ φορ της Κρουζέιρο. Ο βραχύσωμος επιθετικός (1,73) βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (20 ετών) και μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό δίδυμο με τον Ντιόγκο. Κατά καιρούς έχει γραφτεί ότι το όνομα του βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της Βαλένθια, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την απόκτησή του.

Η τιμή του είναι ιδιαίτερα υψηλή, μπορεί να φτάσει σε επίπεδα... Ντιόγκο, παρόλα αυτά είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.





Ο καλύτερος της ηλικίας του


Για τον Γρηγόρη Μάκο, ο Νινιάδης έχει άριστη γνώμη. Ο νεαρός μέσος του Πανιωνίου αποτελεί τον καλύτερο Έλληνα παίκτη της ηλικίας του, σύμφωνα με τον Νινιάδη, και μπορεί να διαδεχτεί με αξιώσεις τον Στολτίδη. Οι «κυανέρυθροι» έχουν δείξει ότι... δεν (ξε)πουλάνε παίκτες της ομάδας (Σπυρόπουλος, Τζιμπούρ), παρά μόνο για πολύ καλές οικονομικά προτάσεις.

Πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν ότι δεν είναι απίθανο οι «ερυθρόλευκοι» να χτυπήσουν την πόρτα των Νεοσμυρνιωτών, ακόμα και την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

«Ρίμπο»: Ποια λεφτά; Για την ποιότητα του πρωταθλήματος ήρθα στο Ουζμπεκιστάν!


Ο Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου, σε μια προσπάθεια να πείσει και τον... τελευταίο δύσπιστο ότι τα χρήματα δεν παίζουν κανέναν (μα κανέναν) απολύτως ρόλο στη ζωή του, δήλωσε:

«Κάποιοι πιστεύουν ότι πήγα στο Ουζμπεκιστάν για τα χρήματα, όμως δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Αυτό δεν ισχύει. Πήγα επειδή οι συνθήκες είναι καλύτερες και από πλευράς ζωής και από πλευράς ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν είναι ανώτερο από το ελληνικό. Αυτό έχω καταλάβει τους λίγους μήνες που βρίσκομαι εδώ. Όπως επίσης και η Μπουντιόκορ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ελληνικές ομάδες, μάλιστα μπορώ, να πω ότι σε πολλά πράγματα είναι καλύτερη. Όπως επίσης σε επίπεδο οργάνωσης».