Σάββατο, Ιουνίου 13, 2009

Oλυμπιακός: 7 εκατ ζητά η Μπεσίκτας, 5,5 δίνει ο Ολυμπιακός για Μπομπό !

Κοντά στην απόκτηση του Ντέιβσον Μπόμπο της Μπεσίκτας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα. Σε ρεπορτάζ γίνεται λόγος για επικείμενη συνάντηση των δύο πλευρών την Δευτέρα (15/06), με τους Μαύρους Αετούς να ζητούν 7 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό και τους Πειραιώτες να δίνουν μέχρι 5,5. Η μετακόμιση του Λατινοαμερικάνου στράικερ στην Ελλάδα είναι κοντά στο να γίνει πραγματικότητα σύμφωνα με τους γείτονές μας, καθώς με αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Κλείνει ο «Ντράγκο», στον αέρα ο Λεντέσμα

Θέμα χρόνου θεωρείται στον Ολυμπιακό η απόκτηση του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Σεβίλλη. Ο Σέρβος αμυντικός είναι πιθανό να έχει φορέσει τα Ερυθρόλευκα μέχρι την Δευτέρα (15/06), καθώς αναμένεται να υπογράψει δια δύο χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, ο μάνατζερ του Κριστιάν Λεντέσμα τονίζει ότι ο πελάτης του επιθυμεί τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ή να αποδεσμευθεί από τους Ερυθρόλευκους.

Άρης: Απέκτησε Σεμπαστιάν Αμπρέου

Ακόμη μια εντυπωσιακή μεταγραφή για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του δεύτερου εν ενεργεία σκόρερ της εθνικής Ουρουγουάης, Σεμπαστιάν Αμπρέου! Ο 33χρονος επιθετικός θα φορέσει τη κιτρινόμαυρη φανέλα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται ήδη να τον υποδεχτούν το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Sebastian Abreu για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ το μεσημέρι του Σαββάτου και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου», αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα TOP-30 χαμένα γκολ !

ΠΑΟ: Ανοικτό το ενδεχόμενο να φορέσει την φάνελα της Γιουβέντους άφησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Ζιλμπέρτο, που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής της χώρας του για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους, χωρίς ωστόσο, ο σύλλογος να έχει προχωρήσει περαιτέρω το θέμα. «Οι άνθρωποι της Γιουβέντους θα τον παρακολουθήσουν με την εθνική καθώς πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη. Αφήστε να δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες», γράφουν χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του στην «Corriere dello Sport» δεν έκλεισε την... πόρτα στη Γιουβέντους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «θα ήθελα να αγωνισθώ στη Γιουβέντους και στο πρωτάθλημά σας»...

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Ρικάρντο Ολιβέιρα !

Στα πλάνα του Ολυμπιακού, στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Μπομπό, βρίσκεται ο Ρικάρντο Ολιβέιρα, ο οποίος απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μπέτις έχει ήδη προταθεί στους «ερυθρόλευκους», αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ ακριβή, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρσι ο ισπανικός σύλλογος έδωσε 9 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σαραγόσα.

Η Μπέτις είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο άσο, καθώς δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιό του στη Σεγούντα Ντιβισιόν και έτσι είναι πολύ πιθανό να συζητήσει ακόμη και προτάσεις συνιδιοκτησίας.

Ρεάλ Μαδρίτης: Δικός της και ο Βίγια !

Μετά τους Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να «έκλεισε» ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς οι άνθρωποι της «βασίλισσας» έφτασαν χθες το βράδυ σε οριστική συμφωνία με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια έναντι ενός ποσού των 40 εκατ. ευρώ.