Σάββατο, Αυγούστου 29, 2009

Μάντσεστερ Γ-Άρσεναλ 2-1

Την νίκη με 2-1 πήρε η Μαν.Γ σε βάρος της Άρσεναλ. Οι "κανονιέρηδες" άνοιξαν το σκορ στο 41' με τον "κεραυνό" του Αντρέι Αρσάβιν.

Μέσα σε έξι λεπτά όμως ήρθαν τα πάνω... κάτω. Στο 59' σε μία στιγμη αδράνειας της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Ρούνεϊ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή και ο Αλμούνια τον ανέτρεψε.

Ο ίδιος ο Ρούνεϊ εκτέλεσε το πέναλτι και ισοφάρισε, ενώ η ανατροπή ολόκληρώθηκε στο 64' με το αυτογκόλ του Ντιαμπί. Ο Ράιαν Γκιγκς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Ντιαμπί σαν επιθετικός πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέλειξε στα δίχτυα του Αλμούνια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σερ Άλεξ Φέργκιουσον) Φόστερ, Ο' Σι, Μπράουν, Βίντιτς, Εβρά, Βαλένσια (63' Παρκ), Φλέτσερ, Κάρικ, Νάνι, Γκιγκς (85' Μπερμπάτοβ), Ρούνεϊ.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ) Αλμούνια, Σανιά, Γκαλάς, Βερμάελεν, Κλισί, Έμπουε (71' Μπέντνερ), Ντενίλσον (79' Εντουάρντο), Σονγκ, Ντιαμπί, Αρσάβιν (81' Ράμσι), Φαν Πέρσι.

Premier League: Tέταρτη σερί νίκη για Τσέλσι και Τότεναμ














Αναλυτικά, τα αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής της «Πρέμιερ Λιγκ»


Τσέλσι-Μπέρνλι 3-0
45’ Ανελκά, 47’ Μπάλακ, 52’ Α. Κόουλ

Γουλβς-Χαλ 1-1
46’ Στίρμαν/ 3’ Τζεοβάνι

Μπλάκμπερν-Γουέστ Χαμ 0-0

Μπόλτον-Λίβερπουλ 2-3
33’ Κ. Ντέιβις, 47’ Κοέν/ 41’ Τζόνσον, 56’ Τόρες, 83’ Τζέραρντ
* Στο 55’ αποβλήθηκε ο Σον Ντέιβις της Μπόλτον

Στόουκ-Σάντερλαντ 1-0
42’ Κίτσον

Τότεναμ-Μπέρμιγχαμ 2-1
72’ Κράουτς, 91’ Λένον/ 75’ Λι Μπόιερ

19:15 Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ

Κυριακή 30/08

15:30 Πόρτσμουθ-Μάντσεστερ Σίτι
17:00 Έβερτον-Γουίγκαν
18:15 Άστον Βίλα-Φούλαμ

Στη Ντιναμό Κιέβου ο Σεφτσένκο


O Σεφτσένκο θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιά του, Ντιναμό Κιέβου, η οποία τον ανακοίνωσε πριν από λίγο.

Αύριο (30/08) το μεσημέρι, θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο Στάδιο "Βαλερί Λομπανόφσκι", όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα το μεγάλο αστέρι του ουκρανικού ποδοσφαίρου.

Budesliga: Aποτελέσματα Σαββάτου (29/08/2009)





















Αναλυτικά, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα:


Παρασκευή

Γκλάντμπαχ-Μάιντζ 2-0
29’ Μπομπαντίγια, 84’ Ρέους

Σάββατο

Στουτγκάρδη-Νυρεμβέργη 0-0

Σάλκε-Φράιμπουργκ 0-1
40’ Ντου Ρι Τσα

Λεβερκούζεν-Μπόχουμ 2-1
41’ Φρίντριχ, 68’ Κίσλινγκ / 32’ αυτογκόλ Φρίντριχ

Ανόβερο-Χοφενχάιμ 0-1
40’ Κάρλος Εντουάρντο

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ 1-1
68’ Αμανατίδης / 62’ Ζιντάν

Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ (19.30)

Κυριακή


Χέρτα-Βέρντερ (16.30)
Αμβούργο-Κολωνία (18.30)

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα παζάρια με Φερναντίνιο !

Ο Φερναντίνιο της Μπαρουερί θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο εκλεκτός για την θέση του αριστερού χαφ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας τα έχουν βρει σ' όλα με το σύλλογο της Βραζιλιάς προσφέροντας περίπου 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ και πλέον αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσει ο παίκτης.

Ο Βραζιλιάνος και ο μανατζέρ του φέρεται ότι ζητούν περισσότερα χρήματα απ'όσα δίνει ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν απότελέι πρόβλημα καθώς σίγουρα κάπου θα βρεθέι η χρυσή τομή. Οι φήμες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες προσφέρουν περίπου 500.000 ευρώ ετησίως στον παίκτη.

Στο μεγάλο Λιμάνι πάντως δεν δείχνουν να ανησυχούν με την άρνηση του παίκτη και πιστεύουν πως τις επόμενες ώρες θα πει το "ναι" και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Όπως και να 'χει το σίγουρο είναι πως σήμερα Σάββατο ή το αργότερο την Κυριακή το συγκεκριμένο θέμα θα έχει κλείσει όπως όλα δείχνουν θετικά.

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Χέρσι


Στην Ελλάδα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Γιουσούφ Χέρσι! Κατά την έξοδό του από το «Ελ. Βενιζέλος» ο 27χρονος δεξιός χαφ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, επιφυλασσόμενος να απαντήσει σε όλα αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

O ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με μονοετή δανεισμό, ενώ παράλληλα στην ολλανδική ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Περμπαρίμ Χετεμάι, μετά από επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει.

Υπέρ - πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα

Το τρόπαιο του υπέρ – πρωταθλητή Ευρώπης κατέκτησε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με σκορ 1 – 0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ, στον αγώνα που διεξήχθη στο “Louis II”, του Μονακό, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Πέδρο Ροντρίγκεθ.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Αλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Τουρέ (100' Μπούσκετς), Κεϊτά, Τσάβι, Μέσι, Ανρι (96' Κρκιτς), Ιμπραΐμοβιτς (81’ Ροντρίγκεθ).

Σαχτάρ: Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Τσιγκρίνσκι, Ρατ, Ιλσίνιο, Γκάι (78’ Γκόμπιν), Χούμπτσμαν, Φερναντίνιο (78’ Ζάτσον), Λουίς Αντριάνο, Γουίλιαν (91’ Αγκαχόγουα).