Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2009

Zίκο: «Μην τη φοβηθούμε!»

Οι δηλώσεις του Ζίκο στην συνέντευξη τύπου πρίν το παιχνίδι με την Άρσεναλ:

«Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Ζίκο στη συνέντευξη Τύπου επί αγγλικού εδάφους, για να αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια στην Άρσεναλ και τον Αρσέν Βένγκερ:

«Μου αρέσει ο επιθετικός τρόπος των ομάδων του Βενγκέρ. Παρακολουθούσα την σταδιοδρομία του στην Άρσεναλ και είδα ότι κατάφερε να πάρει τα καλύτερα στοιχεία από τους παίκτες του». Τόνισε μάλιστα, πως θαυμάζει αρκετούς παίκτες της Άρσεναλ και ανέφερε χαρακτηριστικά τους Φαν Πέρσι, Φαμπρέγκας και Εντουάρντο.............

Αναφορικά, με το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο «Emirateς», ο Ζίκο επισήμανε πως «δεν πρέπει να φοβηθούμε την Αρσεναλ. Ξέρουμε το παιχνίδι της, ξέρουμε ότι είναι γρήγορη και αυτό θα προσέξουμε. Δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρους», ενώ πρόσθεσε πως η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα είναι η ίδια που επέλεξε στα ματς με την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.

«Πιο επιθετικά»


Όσο για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, καθώς βρίσκεται μόλις μια εβδομάδα στον Ολυμπιακό και την προσπάθεια να περάσει σιγά σιγά τη φιλοσοφία του, ο Βραζιλιάνος τόνισε:

«Οι αλλαγές στην ζωή μας είναι φυσιολογικές σαν προπονητές. Στην προπόνηση, στην τακτική και με την ποιότητα που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Η ατμόσφαιρα στον σύλλογο καθώς και οι φίλαθλοί μας βοηθούν όχι μόνο να παίζουμε απλά, αλλά και καλά. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ισως οι παίκτες στην άμυνα να υποφέρουν λίγο περισσότερο με την τακτική μου αφού θέλω ο Ολυμπιακός να είναι επιθετικός. Ο κόσμος θέλει να βλέπει γκολ και θέαμα, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα θυσιάσουμε την αμυντική μας λογική».

Europa League: Μειώθηκε στις δυο αγωνιστικές η ποινή του Σισέ !


Ο ΠΑΟ επιδίωξε την μείωση της τιμωρίας του Σισέ και τελικά τα κατάφερε. Στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης στη Νιόν αποφασίστηκε η μείωση της ποινής κατά μία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει πως ο Γάλλος επιθετικός θα αγωνιστεί κανονικά στο μεθεπόμενο ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού, δηλαδή κόντρα στη Στουρμ Γκρατς.


Champions League: Χωρίς Γουόλκοτ , Μπεντνερ και Ντενίλσον η Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό !

Εκτός απο την αποστολή της Άρσεναλ για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League θα μείνει ο Νίκλας Μπέντνερ, o Γουόλκοτ και ο Ντενίλσον.

Εκτός μάχης παραμένουν οι τερματοφύλακες Αλμούνια και Φαμπιάνσκι, ο αμυντικός Τζουρού και ο μέσος Νασρί, αλλά επανέρχονται οι Αρσάβιν και Γουόλκοτ.

«Πρέπει να μπλοκάρουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Είναι μία έμπειρη ομάδα, με πολλά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Champions League, πολύ καλή στο ψηλό παιχνίδι και παίζει καλά από τα άκρα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και θέλουμε να τον κερδίσουμε», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα.

Ερωτηθείς για τον Ντιόγο και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ απάντησε: «Γνωρίζετε ότι στην Αγγλία είναι δύσκολο να ασχοληθούμε έτσι όπως θέλουμε με τέτοιες περιπτώσεις παικτών λόγω των περιορισμών που υπάρχουν», εννοώντας τις δυσκολίες για έκδοση άδειας εργασίας.

H "πτώση" του Τεν Κάτε ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΕΚ- ΠΑΟ 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΗΙGHLIGHTS)