Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2009

AEK: Ανανέωσε ο Καφές

Παίκτης της ΑΕΚ και για τα επόμενα χρόνια θα παραμείνει ο Παντελής Καφές, καθώς ο διεθνής άσος είπε το "ναι" στον Νίκο Θανόπουλο, στη συνάντηση της Παρασκευής που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες.

Ο Καφές συμφώνησε να υπογράψει επέκταση συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2012, με τις αποδοχές του να μένουν ως έχουν, καθώς θα υπάρξει μεν μικρή μείωση, η οποία όμως καλύπτεται από τα πάγια μπόνους συμμετοχών. Με το νέο του συμβόλαιο ο Καφές και με βάση τις συμμετοχές του, θα λαμβάνει περίπου 380.000-400.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

ΠΑΟΚ: Παρουσιάστηκε ο Τσιρίλο !

Ο Ιταλός αμυντικός πέρασε την Παρασκευή από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και ακολούθως παρουσιάστηκε επίσημα από τους ιθύνοντες του «δικεφάλου του Βορρά».

«Είμαι τυχερός που θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη τιμή για μένα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην σέντερ μπακ της Ρετζίνα και της ΑΕΚ.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν έχω κάνει δηλώσεις, ήταν απόφαση δική μου και της ομάδας. Είμαι τυχερός που θα φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη τιμή για μένα. Πριν δύο χρόνια υπήρξε ένα ενδιαφέρον αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Δεν ήταν ότι υπήρχε πρόβλημα.

Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα σημαντικό πλάνο, από την στιγμή που ο πρόεδρος μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέρος του πρότζεκτ, δεν το σκέφτηκα πολύ και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την επίτευξη του. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική πορεία και πιστεύω ότι θα τους δυσκολέψουμε φέτος περισσότερο. Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους αλλά θέλω να δουλέψω σκληρά ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε.

Με χαροποιεί το γεγονός ότι έχω έναν προπονητή που με ξέρει, περάσαμε έναν καλό χρόνο. Αλλά δεν με επηρέασε στην απόφαση μου, το βασικό ήταν ο ΠΑΟΚ και η ιστορία του», τόνισε αρχικά ο 32χρονος άσος και ακολούθως ευχαρίστησε τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επίσης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του:

ΠΑΟ: Ανακοινώθηκε ο Καντέ !

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Σεντρίκ Καντέ! Ο Σεντρίκ Καντέ πέρασε το πρωί της Παρασκευής με άριστα όλες τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την γνώριμη λιτή ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Σεντρίκ Καντέ για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τριών ετών" αναφέρει η ανακοίνωση των 20 λέξεων.

Μάντσεστερ Γ: Βρήκε τον αντι-Ρονάλντο !

Ο Αλέξις Σάντσεζ της Ουντινέζε προβάλει ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για τον 20χρονο Χιλιανό άσο της Ουντινέζε, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ιταλική ομάδα αλλά και πέρυσι με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ.

Βέβαια στο στόχαστρο της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι πρώτα απ΄όλα ο Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν Μονάχου αλλά αν η περίπτωση του δεν προχωρήσει τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Ουντινέζε για τον Σάντσεζ πάντως είναι υψηλές καθώς απάντησε αρνητικά σε πρόταση ύψους 25εκ. ευρώ από την Μπάγερν για τον Χιλιανό, αλλά πλεον με 94 εκατ. στα ταμεία της η Μαντσεστερ δεν θα έχει πρόβλημα ....

ΠΑΟ: Πρόταση σε Σάλκε για Ένχελααρ

Δημοσίευμα της "Bild" θέλει το "τριφύλλι" να έχει καταθέσει πρόταση 3,5 εκατ. στην Σάλκε για τον Ορλάντο Ένχελααρ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η παρουσία του συμπατριώτη του, Χενκ Τεν Κάτε, στην τεχνική ηγεσια του Παναθηναϊκού έχει παίξει το ρόλο της, καθώς υποστηρίζεται ότι ο Ένχελααρ αποτελεί εισήγηση του Ολλανδού προπονητή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο θηριώδης μέσος της Σάλκε δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2012.

BIOΓΡΑΦΙΚΟ

Πέρεθ: Θα πάρουμε και άλλον.......Ρονάλντο

Οι δηλώσεις του

«Αντίθετα με τα όσα λέγονται, εμείς θεωρούμε ότι όχι μόνο δεν θα "μπούμε" μέσα από αυτές τις δυο μεταγραφές, αλλά και πως μπορούμε να κάνουμε κι άλλη μία, ανάλογου βεληνεκούς»,
είπε ο ισχυρός παράγοντας της «βασίλισσας» στην «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε:

«Θα ανέβουν οι πωλήσεις στα εισιτήρια διαρκείας, θα αυξηθούν τα δάνεια και το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας. Εξάλλου, τα χρήματα είναι αποκλειστικά της Ρεάλ, δεν είναι δικά μου. Η Ρεάλ Μαδρίτης, παίρνει περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τρεις πόρους. Από τα εισιτήρια, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και από τις εμπορικές της δραστηριότητες».

Ρουί Κόστα:"Δεν υπάρχει συμφωνία με Κατσουράνη"

Oι δηλώσεις του

"Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Κατσουράνης δεν θα αγωνίζεται για εμάς πλέον. Ή θα παίξει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ακόμα πάντως δεν έχει υπάρξει συμφωνία με κάποια ομάδα. Η Μπενφίκα είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη".

Εν τω μεταξύ, η "Bild" αναφέρε ότι το Αμβούργο συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 30χρονου διεθνή άσου.

Oλυμπιακός: Μπουονανότε για αντι-Λέτο!

Ενας ποδοσφαιριστής που θεωρείται μακράν από τους πλέον ταλαντούχους της Αργεντινής -στη χώρα του ταγκό τον αποκαλούν «παιδί θαύμα», «γιο του Μαραντόνα»- προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ως εναλλακτική λύση στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η υπόθεση με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο λόγος για τον 21χρονο Ντιέγκο Μπουονανότε της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο μάνατζερ του Μπουονανότε είναι ο Αντριάν Καστεγιάνο, όπως και του Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος βρέθηκε χθες στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου, προκειμένου να διευθετήσει το θέμα με το μέλλον του «λύκου». Εκεί βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους «ερυθρόλευκους» για το ανερχόμενο αστέρι του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και μάλιστα τους είπε τα καλύτερα, ωστόσο, η τιμή του είναι... τσουχτερή, αφού η Ρίβερ ζητάει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ.

Ο Μπουονανότε, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Αργεντινής U-21, αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ εδώ και ενάμιση χρόνο, από την περίοδο που ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Φερνάντο Μπελούτσι και «μπήκε» αμέσως στην ενδεκάδα ως δεξιός ακραίος, αλλά πολύ γρήγορα έπαιξε στην απέναντι πλευρά. Μπορεί να είναι μικροκαμωμένος (σ.σ.: έχει ύψος μόλις 1,63μ.), όμως είναι εκπληκτικός με τη μπάλα στα πόδια, ενώ είναι κλασικός αριστεροπόδαρος.

Συνιδιοκτησία ή ανταλλαγή Λεντέσμα-Μπελούτσι

Τον Μπουονανότε επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ τις τελευταίες ημέρες η Μπενφίκα εμφανίζεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει 7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Πάντως, αν τελικά ο Ολυμπιακός αποφασίσει να ασχοληθεί με την περίπτωση του νεαρού Αργεντινού άσου θα ψάξει να βρει μια εναλλακτική λύση, εκμεταλλευόμενος και τις καλές σχέσεις που έχει με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ισως να κινηθεί για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, χρησιμοποιώντας και τον Λεντέσμα ή ακόμη και να... βάλει στο κόλπο και τον ίδιο τον Μπελούτσι. Ο Καστεγιάνο θα έχει νέα συνομιλία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την ερχόμενη εβδομάδα για να ξεκαθαρίσει και τα δύο θέματα...





sportdog.gr

ΠΑΟ:Συμφώνησε για τον δανεισμό του Πουιγκρενιέ

Μετά τον Καντέ (που ανακοινώνεται σήμερα από την «πράσινη» ΠΑΕ) ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» και δεύτερο στόπερ φτιάχνοντας αμυντικό δίδυμο για τη νέα χρονιά!

Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Πουιγκρενιέ, όπου το «τριφύλλι» συμφώνησε με την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης να πάρει τον Γάλλο αμυντικό για ένα χρόνο δανεικό βάζοντας, ωστόσο, οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οψιόν αγοράς ξεπερνά τα 2 εκ. ευρώ, ενώ όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές του παίκτη κυμαίνονται στο 1 εκ. ευρώ.