Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2009

Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Ενσιαμπαμφούμου


Το έγγραφο που περίμεναν εδώ και μέρες από την Άσκολι, στο οποίο αναφέρεται ότι η ιταλική ομάδα δεν αξιώνει τροφεία για τον Ολιβιέ Ενσιαμπαμφούμου, έχουν στα χέρια τους πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν το συγκεκριμένο έγγραφο στη Σούπερ Λίγκα, και έτσι ισχύει το συμβόλαιο του 23χρονου άσου. Το μεσημέρι η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα στην ιστοσελίδα της την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει στην Ενωση μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Οlivier Mabuica Nsiabamfumu Mvingani (17/3/1986), o όποιος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30/6/2009», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παίχτης του ΠΑΟ ο Λεονάρντο


Παίκτης του ΠΑΟ πρέπει να θεωρείται και επίσημα ο Λεονάρντο που σύμφωναμε τους Ολλανδούς πέρασε εξετάσεις και υπέγραψε στους πράσινους.

Σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο ο 26χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι" διάρκειας τριών ετών, το οποίο τίθεται σε ισχύ από το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις.

"Το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος της σεζόν, εάν αγωνίζεται όπως απόψε θα είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς" τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άγιαξ με τη Φέγενορντ (2-0), ο τεχνικός του "Αίαντα", Μάρκο Φαν Μπάστεν.