Παρασκευή, Οκτωβρίου 31, 2008

Ενδιαφέρον Γιουβέντους για Γκαλέτι γράφουν οι Ιταλοί


Μετά τα γαλλικά δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Γιουβέντους να εντάξει στο δυναμικό της τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ασχολούνται με το θέμα.

Ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», γνωρίζει καλά στον Γκαλέτι από το την κοινή τους θητεία στο ισπανικό πρωτάθλήμα και έχει άριστη γνώμη για τις ικανότητές του. Το ρεπορτάζ, σχολιάζει χαρακτηριστικά... «Η περίπτωση του Γκαλέτι ενδιαφέρει την ιταλική ομάδα, όπως και αυτές των Αφελάι (Αϊντχόφεν), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα) και Μόντριτς (Τότεναμ)».

ΠΑΟΚ : Σε 20' έγιναν "καπνός" τα 1.500 εισιτήρια

Μπορεί τα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διάθεση των 1.500 εισιτηρίων του τοπικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (02/11, 19:00) να άνοιξαν στις 9:00 αλλά δεν χρειάστηκαν παραπάνω από 20΄ για να γίνουν «καπνός».

Όπως ήταν γνωστό εξ αρχής τα 1.500 εισιτήρια που πήρε στην κατοχή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των φιλάθλων της για το Καυτανζόγλειο Στάδιο και το ντέρμπι με τον Ηρακλή θα αποδεικνυόταν μικρός όπως και φάνηκε στην πράξη.

Στηρίζει Τεν Κάτε ο Βγενόπουλος


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ένας εκ των μεγαλομετόχων της "πράσινης" ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι ο Χενκ Τεν Κάτε θα κριθεί στο τέλος της σεζόν αλλά επισημαίνει παράλληλα ότι αν χρειαστεί θα αλλάξουν όλους τους ποδοσφαιριστές, με εισήγηση του προπονητή. Πιο αναλυτικά ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναφέρει στην ανακοίνωση του:
"Στον πολυμετοχικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ έχουμε υιοθετήσει ομόφωνα ένα πρόγραμμα ώστε το πολύ σε μια διετία να ανταποκριθεί η ομάδα στις προσδοκίες μας για θεαματικό ποδόσφαιρο και τίτλους. Έχουμε προσλάβει έναν καταξιωμένο προπονητή με σύμβαση δύο ετών ο οποίος προφανώς θα παραμείνει στη θέση του και θα κριθεί στο τέλος αυτής της περιόδου.

Άλλα στελέχη της ΠΑΕ έχουν συμβάσεις μικρότερης διάρκειας και θα κριθούν αναλόγως. Οι ποδοσφαιριστές εφ΄όσον αποδίδουν με πάθος το 100% των δυνατοτήτων τους, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, πρέπει να νιώθουν ασφαλείς και να ωφελούνται από τα πλουσιοπάροχα συμβόλαιά τους.

Εάν όχι, είμαστε έτοιμοι με εισήγηση του προπονητή να τους αλλάξουμε μέχρις ενός. Η ενότητα της πολυμετοχικότητας είναι πιο ασφαλής από ποτέ. Ο κ. Ν. Πατέρας με τεράστιο προσωπικό κόστος έχει ήδη αποδείξει ότι προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο Σύλλογο.

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης στηρίζει απόλυτα τις προσπάθειες που γίνονται και βοηθάει το Σύλλογο όπου και όπως μπορεί, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μεγαλομέτοχοι κάνουν το ίδιο. Οι οποιεσδήποτε αναφορές στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη για το παρελθόν ή το παρόν είναι άδικες και εκτός της νοοτροπίας που επικρατεί σήμερα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Tέλος οι κ.κ. Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, με την τεράστια προσφορά τους στον Σύλλογο έχουν κερδίσει το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους και τα συναισθήματά τους όποτε και όπως θέλουν χωρίς αυτό να επηρεάζει την ενότητά μας και τους κοινούς μας στόχους.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γνωρίζουν τις προσπάθειες μας, αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που υπάρχουν, κατανοούν τα λάθη και κάτω από ποιες συνθήκες έγιναν γίνονται και θα γίνονται.

Στην πορεία για την επιτυχία του τελικού μας στόχου μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα χαράς και λύπης και οι οποιεσδήποτε προσωρινές αποτυχίες δεν πρόκειται να μας πτοήσουν ή να μας αποπροσανατολίσουν. Όλοι μαζί στηρίζουμε το νέο όραμα και μαζί θα το πετύχουμε".

Εμπιστεύεται τους ίδιους ο Δώνης


Ο Γιώργος Δώνης θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Μοναδική πιθανή αλλαγή ο Κουτρουμάνος, στη θέση του Νίκου Γεωργέα, στα δεξιά της άμυνας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του και αναμένεται να μην κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, χρησιμοποιώντας εκείνους που αγωνίστηκαν στο ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Σάχα, στην άμυνα οι Κουτρουμάνος, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς και Αλεξόπουλος, στο κέντρο οι Πελετιέρι, Καφές, Σκόκο και Παυλής και στην επίθεση οι Μπλάνκο και Τζιμπούρ.

Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Άγγελος Μπασινάς δοκίμασε ένα πρόγραμμα επανένταξης ακολουθώντας εκείνο της υπόλοιπης ομάδας, ενώ ο Γκουστάβο Μαντούκα ακολούθησε επίσης το κανονικό πρόγραμμα. Ο Σωτήρης Κυργιάκος ανέβασε ρυθμούς και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν το πόσο έχει προχωρήσει η αποκατάσταση του.

Χωρίς Μπελούτσι και Άντζα εναντίον του Εργοτέλη. Κανονικά ο Γκαλέτι


Χωρίς τους Φερνάντο Μπελούτσι και Παρασκευά Άντζα στην αποστολή, θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τον Εργοτέλη, το απόγευμα της Κυριακής (19:00). Αμφότεροι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν νοκ-άουτ από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» να καταβάλλει προσπάθειες για να είναι έτοιμοι στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας, εναντίον του Παναθηναϊκού.

Στους υπόλοιπους, κανονικά προπονήθηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης χωρίς ενοχλήσεις και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς με τους Κρητικούς. Αντίθετα, ο Στολτίδης ακολούθησε ένα μικρό μέρος του προγράμματος, σε αντίθεση με τον Χρήστο Πατσατζόγλου που έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του.

Η συμμετοχή στην αποστολή των δύο παικτών είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Μονόδρομος η νίκη για ΠΑΟ...με Πανιώνιο !


Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θέλουν νίκη κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο (01/11), να ξεφύγουν από το κλίμα αμφισβήτησης που έχει δημιουργηθεί και να θέσουν νέες βάσεις, για επιστροφή στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι πράσινοι γνωρίζουν πως ενδεχόμενη νέα ήττα θα φέρει περισσότερη γκρίνια και έχουν κατανοήσει απολύτως τα λόγια του διευθυντή της ΠΑΕ, Κώστα Αντωνίου, στην επίσκεψη της Πέμπτης, όταν και τους έθεσε προ των ευθυνών τους.

Ο Πανιώνιος είναι ασφαλώς εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, η οποία όμως αν στεφθεί με επιτυχία, μπορεί να δώσει ώθηση για τη συνέχεια, η οποία περιλαμβάνει εκτός έδρας παιχνίδι με Βέρντερ Βρέμης και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στον προπονητή, Χενκ τεν Κάτε, απολαμβάνει της απόλυτης στήριξης της διοίκησης και συνεχίζει κανονικά, με την ψυχολογία του να μη βρίσκεται σίγουρα σε καλά επίπεδα, αφού θεωρεί πως έχει κάνει λάθη τα οποία και πρέπει να διορθώσει άμεσα, πριν χαθούν βασικοί στόχοι της ομάδας στη σεζόν...

Μίλαν, "Γιούβε", Ίντερ για Σβαϊνστάιγκερ


Οι τρείς μεγαλύτερες ομάδες της Ιταλίας φέρεται να θέλουν να κάνουν δικό τους το Σβαϊνσταιγκερ σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Kicker".

Οι ιταλικές ομάδες αναζητούν ποδοσφαιριστές κλάσης για την ενδυνάμωση της μεσαίας γραμμής τους και ο δεξιός χαφ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στη μπουντεσλίγκα, είναι, κατά την γερμανική εφημερίδα, μια τέτοια περίπτωση.

Ο Σβαϊνστάιγκερ έχει συμβόλαιο με τη βαυαρική ομάδα ως το 2009, ενώ η ρήτρα για τη λύση του συμβολαίου του έχει οριστεί στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Με 8,5 εκ το χρόνο έκλεισε στην ΕΡΤ ο Ολυμπιακός


Συμφωνία χρυσάφι που θα του αποφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ 17 εκ. ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια πέτυχε ο Ολυμπιακός με την ΕΡΤ. Κάτι που σημαίνει, ότι για κάθε χρόνο ο νταμπλούχος Ελλάδος θα καρπώνεται 8,5 εκ. ευρώ, εκχωρώντας στην κρατική τηλεόραση το αποκλειστικό δικαίωμα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν στις προσέχεις ημέρες οπότε και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.

Ολυμπιακός: Τα ονόματα που ακούγονται για την επίθεση


Η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού είναι κάθε μέρα και χειρότερη και αυτό “βολεύει” τα μεταγραφικά σενάρια πριν μπει ο Νοέμβρης. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν απελπισμένα για επιθετικό το Γενάρη αφού το καλοκαίρι κανείς δεν αντιλήφθηκε πως αποχώρησαν τρεις επιθετικοί και αποκτήθηκε μόλις ένας.

Τα ονόματα των Δημήτρη Παπαδόπουλου και Φάνη Γκέκα είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο αυτήν την περίοδο. Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα φούντωσαν οι φήμες στο... λιμάνι για επαφή του Ολυμπιακού με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο αλλά όλα είναι ανεπίσημα.

ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ........

Οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων εξετάζουν το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο διεθνής επιθετικός για να βρουν τη χρυσή τομή και να αποκτήσουν τον "Παπ" από τώρα και όχι το καλοκαίρι.

Το μόνο που απομένει είναι να διαφανή το πότε ακριβώς θα έχει το δικαίωμα ο Ολυμπιακός να καταβάλει το ποσό των 400 χιλ. ευρώ στον ΠΑΟ, που προβλέπεται ως ρήτρα (μέχρι το καλοκαίρι) έτσι ώστε να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον παίκτη.

....ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΚΕΚΑ

Παράλληλα στους νταμπλούχους προτάθηκε και η περίπτωση του Φάνη Γκέκα. Ο διεθνής στράικερ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στην Γερμανία, αφού οι συμμετοχές του στην Μπάγερν Λεβερκούζεν είναι ελάχιστες και αυτές μόνο ως αλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των πειραιωτών. Μάλιστα ο Γκέκας είναι αρκετά τακτικός πελάτης στο "Καραϊσκάκη", αφού έχει παρακολουθήσει αρκετούς φετινούς αγώνες των νταμπλούχων.

Το μεγάλο αγκάθι της πιθανής του μεταγραφής στον Ολυμπιακό έχει να κάνει με το "χρυσό" συμβόλαιο που έχει υπογράψει με του Γερμανούς. Όπερ σημαίνει ότι δεν θα αφήσουν να χαθεί τόσο εύκολα ένα μεγάλο περιουσιακό τους στοιχείο χωρίς το αντίστοιχο αντίτιμο

Θέλει Ρονάλντο η Σιένα: 100,000 για κάθε γκολ !!!


Η Σιένα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Ρονάλντο, όπως επιβεβαίωσε με δήλωσή του στη ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Λομπάρντο Στρονάτι.

Από την πλευρά του Βραζιλιάνου επιθετικού, πάντως, ένας από τους μάνατζέρ του δήλωσε ότι "μοναδικός στόχος μας στην παρούσα φάση είναι να συνεχίσουμε την αποθεραπεία με τον ίδιο τρόπο, καθώς ο Ρονάλντο είναι, κλινικά, εντάξει".

Ο Ρονάλντο, το συμβόλαιο του οποίου με τη Μίλαν έληξε στις 30 Ιουνίου έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και το τελευταίο διάστημα κάνει προπονήσεις με τη Φλαμένγκο στην Βραζιλία.

Σύμφωνα με τον Στρονάτι η Σιένα, η οποία προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, πρότεινε στον Ρονάλντο αμοιβή για κάθε γκολ που θα σημειώνει: "Είπα στον μάνατζερ του ότι κάθε γκολ θα του αποφέρει 100 χιλιάδες ευρώ. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί με τα γκολ του να μας βοηθήσει μα παραμείνουμε στην κατηγορία", τόνισε σχετικά ο Ιταλός παράγοντας.

Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Ντε Λα Ρεντ, ήττα η Ρεάλ(BINTEO)


Σοκ προκάλεσε στην Ισπανία η λιποθυμία του Ρούμπεν Ντε Λα Ρεντ κατά τη διάρκεια του αγώνα Ρεάλ Ουνιόν-Ρεάλ Μαδρίτης, για το κύπελλο Ισπανίας.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας, ο νεαρός άσος της "βασίλισσας" δεν έχει κάτι σοβαρό και ανέκτησε αργότερα τις αισθήσεις του.

Πάντως, μέχρι να γνωστοποιηθεί αυτό, όλη η χώρα παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το ιατρικό επιτελείο να δίνει τις πρώτες βοήθειες στον 23χρονο διεθνή μέσο, ο οποίος στο 13ο λεπτό, επιστρέφοντας στην άμυνα, κατέρρευσε και έμεινε λιπόθυμος στον αγωνιστικό χώρο.

Διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ιρούν και, τουλάχιστον με τις έως τώρα πληροφορίες, το πρόβλημά του οφειλόταν σε χαμηλή αρτηριακή πίεση.

Για την ιστορία, η Ουνιόν έκανε την έκπληξη επικρατώντας 3-2, αλλά υπάρχει και η ρεβάνς της 12ης Νοεμβρίου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Οι Ντομίνγκεθ (9’, 20’) και Γκοϊκοετσέα (63’) πέτυχαν τα γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ οι Ιγκουαϊν (9’) και Σαβιόλα (63’) σκόραραν για τους "μερένγκες".



Η κατάρρευση του Ντε Λα Ρεντ