Σάββατο, Αυγούστου 01, 2009

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκκαθάριση στο ρόστερ !

Κανονικά προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρέαλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την ομάδα διαχείρισης του ρόστερ των «μερένχες».

Μετά τον Γκάμπριελ Χάιντσε που πήγε στη Μαρσέιγ, τον Ντάνι Παρέχο στη Χετάφε και τους Χαβιέ Σαβιόλα και Χάβι Γκαρσία στην Μπενφίκα, από τους Μαδριλένους αναμένεται να αποχωρήσει και ο Γουέσλι Σνάιντερ, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Μίλαν. Κοντά στην απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες επίσης βρίσκεται η Σαραγόσα. Όσο για τον Φαν Ντερ Φάαρτ οι «νερατζούρι» παρουσιάζονται έτοιμοι να τον ζητήσουν, με τη μορφή δανεισμού, από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Aπο το ρόστερ αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλα ονόματα.

Ολυμπιακός: Νέες επαφές με Γκονζάλες !

Διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μπέτις αναμένεται να ξεκινήσει το Σάββατο άνθρωπος που εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό προκειμένου να προχωρήσει την μεταγραφική υπόθεση του Χιλιανού μεσοεπιθετικού Μαρκ Γκονζάλες.

Οι πληροφορίες από την Ιβηρική χερσόνησο θέλουν τον παίκτη να είναι έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα, καθώς όπως αναφέρουν οι Σεβιγιάνοι έχουν καταλάβει πως δεν μπορούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Χιλιανό άσο, ο οποίος φέρεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό.

Οι απαιτήσεις του προέδρου Ντε Λοπέρα ανέρχονται στα 6.000.000 ευρώ, ενώ οι νταμπλούχοι θα κάνουν εκκίνηση στις διαπραγματεύσεις με περίπου 4.000.000 ευρώ αισιοδοξώντας πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί κοντά 4,5-5.000.000 ευρώ.

AEK: «Όχι» στο Ανόβερο για Τζεμπούρ !


Το Αννόβερο χθές πρόσφερε στην ΑΕΚ 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει δικό του τον Ραφίκ Τζεμπούρ, αλλά οι διοικούντες την «Ένωση» απάντησαν με ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στους Γερμανούς. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό αλλά όπως έδειξαν και στους Γερμανούς, περιμένουν μια καλύτερη πρόταση. Στην ΑΕΚ δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο ο παίκτης να παραχωρηθεί με λιγότερο από δύο εκατομμύρια ευρώ.