Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2008

Ολυμπιακός:«Πετάει» για Δανία


Το πρωί της Δευτέρας, οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για τη Δανία, από όπου και θέλουν να επιστρέψουν με τη νίκη, για να «καθαρίσουν» ουσιαστικά την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ετοιμάζει αλλαγές


Σε σχέση με την αναμέτρηση στα Πηγάδια, ο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Πάντο και Ραούλ Μπράβο (δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ), για να επαναφέρει τους Ντομί, Μήτρογλου, με τον Γκαλίτσιο να αποτελεί το νέο πρόσωπο.

Πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει και πάλι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να έχει η ομάδα φρεσκάδα. Δείχνει ξεκάθαρα άλλωστε, πως εμπιστεύεται όλους τους παίκτες και αρέσκεται στο ροτέισον. Στην αυριανή προπόνηση στη Δανία, θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Ντιόγκο, οι εξετάσεις του οποίου ήταν «καθαρές» ωστόσο, ενδέχεται να μην είναι 100% έτοιμος και ίσως ο Βαλβέρδε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του.

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ












Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Ομόνοια-Αλκή 2-0
Οκκάς 74’, Αγκίρε 81’
** Στο 55’ αποβλήθηκε ο Τζένιτς της Αλκής

Χθες:

ΑΠΟΠ-Ένωση Παραλιμνίου 1-3
Βάργκας (πέναλτι) 38’ / Φρέντι 7’, 9’, Κακλαμάνος 36’

ΑΕ Κίτιον-ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς 0-2
Νάγκι 57’, Βογκτ 75’

ΑΕΛ-Ατρόμητος Γεροσκήπου 2-1

Μιχάλτσεα (πέναλτι) 21’, Ρόκε 56’ / Χαντζής 14’

Προχθές:

Εθνικός Άχνας-ΑΠΟΕΛ 1-1
Αλέκου 57’ / Χαραλαμπίδης 51’

Δόξα Κατωκοπιάς-Ανόρθωση 0-1

Σόσιν 81’

PRIMERA DIVISION - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Πρώτη νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης













ΣΑΒΒΑΤΟ, 13/09

Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1
(4΄ Ντοράντο, 28΄ πέν. Μπαράχα - 55΄ Αγκουέρο)
Μπαρτσελόνα-Σανταντέρ 1-1
(71΄ πέν. Μέσι - 77΄ Τζόναθαν)
Σεβίλλη-Σπόρτινγκ Χιχόν 4-3

(22' Σεβαντόν, 36', 59' Κανουτέ, 37' Μαρέσκα - 18', 20', 45' Μπίλιτς)

ΚΥΡΙΑΚΗ, 14/09
Χετάφε-Ρεάλ Μπέτις 0-0

Μαγιόρκα-Οσασούνα 1-1
(15' Αντούριθ-84' Πορτίγιο)
Μάλαγα-Μπιλμπάο 0-0
Βιγιαρεάλ-Λα Κορούνια 1-0
(27' Καθόρλα)
Ουέλβα-Εσπανιόλ 0-1
(83' Γκαρσία)
Ρεάλ Μαδρίτης-Νουμάνθια 4-3

(19' Γκούτι, 26' Ιγκουαΐν, 33' Φαν ντερ Φάαρτ, 40' αυτ. Σίσμα - 7' Μορένο, 22' Μπαρκέρο, 57' Μορένο)

Αλμερία-Βαλένθια 2-2

(23' Piatti , 42' Negredo ,35' Alexis , 68' Villa

"X" To ντέρπι δικεφάλων ! (ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ)


Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρπι μεταξύ των δυο δικεφάλων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μουσλίμοβιτς μόλις στο 15ο λεπτό του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ στη συνέχεια εκμεταλλευτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και έφερε το ματς στα ίσα με τον Μπλάνκο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ : Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας (78' Μπιζέρα), Βιειρίνια (85' Λάκης), Ίβιτς(68' Μπακαγιόκο), Βερόν, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ

ΑΕΚ : Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Εντίνιο (64' Λαγός), Μπασινάς, Πλιάτσικας (46' Τζεμπούρ), Ρίκκα (46' Πελετιέρι), Μπλάνκο, Κυργιάκος, Γεωργέας, Σκόκο

1-0



1-1

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (ΤΑ ΓΚΟΛ)

1-0



1-1

Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 0-0

Στο 0-0 έμειναν Λάρισα και Αστέρας στην Τρίπολη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στην Superleague.

Οι βυσσινί στο ντεμπούτο του Σολάνο στο ελληνικό πρωτάθλημα έφυγαν από την πόλη της Αρκαδίας με τον βαθμό της ισοπαλίας και παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Αστέρας πήρε τον πρώτο του βαθμό στην Superleague, σ΄έναν αγώνα με πολλές ευκαιρίες και καλό θέαμα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Εργοτέλης-Αρης 3-0

Ο Εργοτέλης με κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο συνδύασε άψογα την ουσία με το θέαμα και με σκορ 3-0 επιβλήθηκε του Άρη στο "Παγκρήτιο", δίνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο τέλος στο αρνητικό σερί που "έτρεχε" κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η εμφάνιση της οποίας τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε τεχνική ηγεσία και κόσμο.

Τα γκολ για τους Κρητικούς σημείωσαν οι Μπούντιμιρ (24’) και Ογκουνσότο (31’ και 40’).

Λεβαδειακός-Θρασύβουλος 1-0

Τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή Super League πήρε ο Λεβαδειακός που νίκησε με 1-0 το Θρασύβουλο στο δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς.

Τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε ο Λεονάρντο στο 65', ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τις δύο ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχουν πετύχει γκολ.

Πρώτη νίκη για Ανόβερο (5-1 την Γκλάντμπαχ) και Μπόχουμ (2-0 την Αρμίνια), με σκόρερ τον Μίετσελ






















Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ανόβερο – Γκλάντμπαχ 5-1 (32’, 47’ Χούσζτι, 43’, 67’ Σλάουντραφ, 86’ Φορσέλ / 54’ Φρεντ)

Μπόχουμ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 2-0 (22’ Μίετσελ, 26’ Πφέρτζελ)

Σάββατο

Βέρντερ Βρέμης - Κότμπους 3-0 (75’ Ντιέγκο, 80’ Φρινγκς, 83’ Σανόγκο)

Αμβούργο - Λεβερκούζεν 3-2 (36’ Γκερέρο, 51’ Όλιτς, 72’ Πέτριτς - 4’ Μπαρνέτα, 24’ Χελμς, κόκκινη ο Φρίντριχ στο 40’)
Χέρτα - Βόλφσμπουργκ 2-2 (57’ Κάτσαρ, ο Πάντελιτς έχασε πέναλτι στο 64’, 85΄ Τσιτσέρο / 1’ Ρικάρντο Κόστα, 90’ Ράιτνερ)

Ντόρτμουντ - Σάλκε 3-3 (67’ Σούμποτιτς, 70’, 89’ πεν. Φράι / 20 πεν. Φαρφάν, 38’ Ραφίνια, 53’ Βέστερμαν, κόκκινη κάρτα στον Πάντερ (72’) και Ερνστ (76’))

Κολωνία - Μπάγερν 0-3 (53’, 60’ Τόνι, 90’ Ποντόλσκι)

Χοφενχάιμ - Στουτγάρδη 0-0

Παρασκευή

Άιντραχτ – Καρλσρούη (Αναβλήθηκε)

Serie A : Αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής






















Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος:


Λάτσιο-Σαμπντόρια 2-0
(7’ Ζαράτε, 72’ Πάντεφ)

Λέτσε-Κιέβο 2-0
(47’ Κασέρτα, 83’ Καστίγιο)

Μπολόνια-Αταλάντα 0-1
(9’ Γκουαρέντε)

Νάπολι-Φιορεντίνα 2-1
(48’ Χάμσικ, 70΄Μάτζιο- 40’ Μούτου)

Ρετζίνα-Τορίνο 1-1
(43’ αυτ. Ντι Λορέτο-13’ Αμορούζο)

Σιένα-Κάλιαρι 2-0
(10’ Καλάιο, 90’ Γκετζάλ)

Τζένοα-Μίλαν 2-0
(30’ Σκούλι, 90’ πεν. Μιλίτο)

Γιουβέντους-Ουντινέζε (21.30)

Το Σάββατο

Παλέρμο-Ρόμα 3-1
(19’, 57’ Μίκολι, 73’ Καβάνι-8’ Μπαπτίστα)

Ίντερ-Κατάνια 2-1
(43’ Κουαρέσμα, 48’ αυτ. Τερλίτσι-42’ Πλασμάτι)

Με απουσίες η Ίντερ στην Αθήνα


Με αρκετές σημαντικές απουσίες πάει η Ίντερ στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα της ομάδας του Μουρίνιο επί της Κατάνια, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα απουσιάσουν είναι οι Ντέγιαν Στάνκοβιτς, Λουίς Χιμένες, Κριστιάν Κίβου που είναι τραυματίες καθώς επίσης και οι Ολιβιέ Ντακούρ, Βάλτερ Σάμουελ, Ερνάν Κρέσπο και Νέλσον Ρίβας, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA.

Ο Νίκολας Μπουρντίσο είναι ακόμα ένας από αυτούς που δεν θα δώσουν το παρόν στον αγώνα της Τρίτης καθώς έχει να εκτίσει ποινή από την περυσινή περίοδο.

Αναλυτικά η αποστολή της Ίντερ:
Τερματοφύλακες: Φραντσέσκο Τόλντο, Ζούλιο Σέζαρ, Πάολο Ορλαντόνι.
Αμυντικοί: Ιβάν Ραμίρο Κόρντομπα, Χαβιέρ Ζανέτι, Μάξουελ, Ντάγκλας Μαϊκόν, Μάρκο Ματεράτσι, Ντάβιντε Σαντόν.
Μέσοι: Λουίς Φίγκο, Πατρίκ Βιεϊρά, Εστέμπαν Καμπιάσο, Σούλεϊ Μουντάρι, Αμαντίνο Μανσίνι, Φραντσέσκο Μπολτσόνι, Ρικάρντο Κουαρέσμα.
Επιθετικοί: Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Χούλιο Κρουζ, Αντριάνο, Μάριο Μπαλοτέλι.

F1: ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΦΕΤΕΛ ΣΤΗ ΜΟΝΤΣΑ


Ο Σεμπάστιαν Φέτελ χάρισε στην Scuderia Torro Rosso (πρώην Minardi) την πρώτη νίκη της ιστορίας της, σε αγώνα Grand Prix. Είναι η ίδια ομάδα που πριν μερικά χρόνια έφτανε στο χείλος του γκρεμού και τώρα τρέχει με τη στήριξη της Red Bull και κινητήρες Ferrari.

O Γερμανός πιλότος, με 13 βαθμούς πριν το σημερινό (14/09) Grand Prix, σε ηλικία 24 χρόνων πέτυχε την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Formula 1, εκκινώντας από την pole position.

Δεύτερος τερμάτισε ο Χέικι Κοβαλάινεν με McLaren Mercedes και τρίτος ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα με BMW Sauber, ενώ τέταρτος ήταν ο Αλόνσο με Renault.

Νόρντζελαντ: «Μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»


Αποφασισμένοι να κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA, είναι στη Νόρντζελαντ. Οι Δανοί προετοιμάζονται με εντατικό ρυθμό για τον εντός έδρας αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό, με δεδομένο ότι δεν αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο.

«Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι να παίξουμε στα ίσα. Θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, όμως ξέρω ότι μπορούμε να το κάνουμε», δήλωσε ο προπονητής της, Μόρτεν Βίνγκχορστ.

Στο παιχνίδι αναφέρθηκε και ο προπονητής των επιθετικών της Νόρντζελαντ, Μαρκ Στρούνταλ. «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή και τεχνική ομάδα. Πρωταγωνιστεί πάντα στην Ελλάδα και οι οπαδοί της τη στηρίζουν φανατικά. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε.

Από χθες, στις προπονήσεις της Νόρντζελαντ μετέχει και ο Ισέι Νακατζίμα-Φάραν, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην εθνική ομάδα του Καναδά.

Ευχάριστα νέα για Ντίογκο


Δεν ήταν ανησυχητικός τελικά ο τραυματισμός του Ντιόγκο, στην Ξάνθη. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί ο Βραζιλιάνος φορ έδειξαν πως δεν έχει κάποιον μυϊκό τραυματισμό και έτσι συμπεριλήφθηκε στην 19μελη αποστολή που θα αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για τη Δανία εν όψει της αναμέτρησης με τη Νόρτζελαντ (Τρίτη-19.00).

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Ντομί, Λεονάρντο, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Ντουντού, Όσκαρ, Λέτο, Ντιόγο, Κοβάσεβιτς, Μπελούτσι, Γκαλέτι και Μήτρογλου. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και οι Μπράβο, Γ.Παπαδόπουλος, Μενδρινός, Σίσιτς, Κ.Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης, Πάντος και Παναγόπουλος.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αξίζω μια θέση στο βιβλίο των κορυφαίων παικτών του κόσμου



Η γρήγορη και μεγάλη επιτυχία δεν κράτησε προσγειωμένο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που με μια μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης, χαρακτήρισε τον εαυτό του σαν έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλου του κόσμου, και αξίωσε την χρυσή μπάλα, αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος έχει αλλάξει τον τρόπο που παίζεται το ποδόσφαιρο...

«Νομίζω ότι με το παιχνίδι μου άλλαξα τον τρόπο που παίζεται το ποδόσφαιρο. Συνήθως το βραβείο αυτό το κερδίζουν οι επιθετικοί, όμως εγώ είμαι ακραίος χαφ», δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport» ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος είπε ακόμα:

«Νομίζω ότι ο βασικός υποψήφιος για να πάρει το βραβείο της χρυσής μπάλας από τη ΦΙΦΑ στο τέλος της χρονιάς είναι ο... Κριστιάνο Ρονάλντο. Νομίζω ότι ήμουν ο πιο σταθερός σε απόδοση αλλά κι ο καλύτερος. Νομίζω ότι δικαιούμαι μια θέση στο βιβλίο των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών»...

Ο Μεχούτο Γκονζάλες διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Ίντερ


O Ισπανός Μανουέλ Μεχούτο Γκονζάλες θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ίντερ για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Τους υπόλοιπους αγώνες που θα γίνουν την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα διευθύνουν οι εξής διαιτητές:

Τσέλσι-Μπορντό: Πίτερ Φινκ (Ολλανδία)
Ρόμα-Κλουζ: Γιούρι Μπασκάκοφ (Ρωσία)
Βέρντερ-Ανόρθωση: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)
Βασιλεία-Σαχτάρ: Τέριε Χάουγκε (Νορβηγία)
Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ Λις.: Λοράν Ντουαμέλ (Γαλλία)
ΠΣΒ Αϊντχόφεν-Ατλέτικο Μαδρ.: Ρομπέρτο Ροζέτι (Ιταλία)
Μαρσέιγ-Λίβερπουλ: Κόνραντ Πλάουτς (Αυστρία)

Πολιορκία Ντιόγκο!


Οι Βραζιλιάνοι δεν ξεχνούν τον Ντιόγκο. Μπορεί να έφυγε από την Πορτουγκέζα για να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο, όμως οι συμπατριώτες του παρακολουθούν τι ακριβώς κάνει στον Ολυμπιακό και βέβαια πληροφορήθηκαν πολύ νωρίς ότι ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος των «ερυθρόλευκων» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σκόντα Ξάνθη.

Αμέσως μετά τον αγώνα, τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ επικοινώνησαν με τον νεαρό παίκτη και τον ρώτησαν για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τα συναισθήματά του μετά το γκολ που σημείωσε. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Χάρηκα πολύ τον αγώνα, κυρίως γιατί βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη, πόσο μάλλον σε ένα δύσκολο παιχνίδι σαν αυτό με την Ξάνθη εκτός έδρας. Η αίσθηση που είχα είναι καταπληκτική, η ίδια με τότε που σκόραρα για πρώτη φορά με τα χρώματα της Πορτουγκέζα. Το πρώτο γκολ είναι πάντα ξεχωριστό», ήταν τα λόγια του Ντιόγκο.


«Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»

Ευχαριστημένος από τη νίκη, όχι όμως και από την εμφάνιση του Ολυμπιακού, ήταν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. «Δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνος για φτάσει στο επίπεδο που θέλει, Σημασία όμως έχουν οι τρεις βαθμοί. Πήραμε το πρώτο «διπλό», στην προσπάθειά μας να κατακτήσουμε τον τίτλο. Θέλουμε και φέτος πάρα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού.

Ύμνος από «Sky Sports» για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: «Εξωπραγματικός»!


Αφιέρωμα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο έκανε η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα «Sky Sports», στην ενότητά της όπου παρουσιάζει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από ολόκληρη την Ευρώπη, λέγοντας ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή πολύ μεγάλης αξίας, που η αξία του μπορεί να φτάσει τα 27 εκατομμύρια ευρώ!

«Είναι ο πιο πολλά υποσχόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αυτή τη στιγμή που είναι μόλις 16 ετών», αναφέρεται στο αφιέρωμα, που συνεχίζει: «Είναι ένας πολύ δυνατός κεντρικός αμυντικός, ήδη πολύ ψηλός για την ηλικία του και έχει ηγετικά προσόντα. Αναμένεται μα κυριαρχήσει στην αμυντική γραμμή της εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα 20 χρόνια. Φέτος θα παίξει, εκτός απροόπτου, περισσότερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ήδη ανανέωσε τη συνεργασία του. Το νέο του συμβόλαιο λήγει το 2011 και έχει ρήτρα 6 εκατομμυρίων ευρώ».

Οι ιδιότητες που κάνουν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να ξεχωρίζει, είναι σύμφωνα με το «Sky Sports»: «Είναι γρήγορος, πολύ αποτελεσματικός στις προσωπικές μονομαχίες, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και ικανός στο χαμηλό. Έχει καλή πρώτη πάσα και μπορεί να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή. Με την τεχνική του, που είναι καλή και το φυσικό του ταλέντο, είναι ένας εξωπραγματικός νέος ποδοσφαιριστής με τεράστιες δυνατότητες».

Η ιστοσελίδα βαθμολογεί σε διάφορους τομείς τον νεαρό παίκτη και η βαθμολογία που του δίνει είναι (με άριστα το 10): σουτ 5, πάσα 7, τάκλιν 8, κεφαλιά 9, ταχύτητα 9, διορατικότητα 6, ικανότητα σημερινή 8, ικανότητα μελλοντική 10. Συνολικά, η βαθμολογία του παίκτη είναι 62 με άριστα το 80.

Το «Sky Sports» κοστολογεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αυτή τη στιγμή 6 εκατομμύρια ευρώ και υπολογίζει ότι στο μέλλον η αξία του θα φτάσει τα 27 εκατομμύρια.

Δυσαρέσκεια για Πεντράθα


Αρκετοί οπαδοί του Ηρακλή, μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα (1-1), με τους Κρητικούς, συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, αποδοκιμάζοντας παίκτες και κυρίως τεχνική ηγεσία.

Οι αγανακτισμένοι οπαδοί (που συγκρατήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που βρέθηκαν εκεί), ζητούσαν την παραίτηση του Πεντράθα και την αλλαγή συμπεριφοράς από τους παίκτες (σε έντονο πάντα ύφος).

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ












Παρασκευή 12/9


Δόξα – Ανόρθωση 0-1
Εθνικός – ΑΠΟΕΛ 1-1

Σάββατο 13/9

ΑΕΛ – Ατρόμητος 2-1
ΑΠΟΠ/Κινύρας – ΕΝΠ 1-3
ΑΕΚ – ΑΠΕΠ 0-2

Κυριακή 14/9

ΑΕΠ - Απόλλωνας
Ομόνοια - Αλκή

Σαμπιονά 5η αγωνιστική : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ






















Αναλυτικά:

Λε Μαν - Τουλούζ 1-2 (34’ λε Ταγέκ - 10’ Μανσαρέ, 19’ αυτ. Μπεν Φρεΐ)

Λιόν - Νις 3-2 (39’, 73’ Ζουνίνιο, 94' πέν. Μπενζεμά - 3’ Μπαμογκό, 20’ Ρεμί)

Μονακό - Λοριάν 2-0 (26’ Παρκ, 69’ Νιμανί)

Οσέρ - Νανσί 1-1 (55’ Λεζέν - 68’ Ζερκά)

Ρεν - Χάβρη 1-1 (27’ Μπριάν - 32’ Λεσάζ)

Βαλενσιέν - Γκρενόμπλ 1-1 (86' πέν. Πουζόλ - 89' Κουρτουά)

Μπορντό-Μαρσέιγ 1-1 (25’ Σαμάκ / 2’ Μπακαρί Κονέ)

Κυριακή (18.00)

Καέν - Σεντ Ετιέν
Σοσό - Λιλ
Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ (22.00)

Νικη για Ίντερ, ήττα για Ρόμα


Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Ίντερ επικράτησε της Κατάνια στο "Σαν Σίρο" με 2-1, αν και οι παίκτες των φιλοξενούμενων πέτυχαν και τα τρία τέρματα!

Η Κατάνια προηγήθηκε στο 42' με την κεφαλιά του Πλασμάτι
, όμως ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ τυχεροί, καθώς ο Κουαρέσμα έκανε την σέντρα, η μπάλα βρήκε στον Μασκάρα και κατέλληξε στα δύχτια του Μπιτσάρι.

Αμέσως μετά ο Μουντάρι έδωσε αγκωνιά στον Τεντέσκο και αποβλήθηκε με αποτελέσμα να υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών από εκεί και πέρα.

Η Ίντερ εν συνεχεία στάθηκε ακόμη πιο τυχερή, καθώς στο 48' ο Τερλίτσι έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ακολούθως ο Μπιτσάρι την μπλόκαρε, αλλά ο διαιτητής έδειξε την σέντρα, το γκολ κατοχηρώθηκε, όμως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

"Λύγισε" στο Παλέρμο η Ρόμα


Η Ρόμα είχε να αντιμετωπίσει στο "Ρέντζο Μπαρμπέρα" την Παλέρμο, αλλά και τα πολλά προβλήματά της και τελικά ηττήθηκε από τους "ροζαλέδα" με 1-3.

Οι "Ρωμαίοι" κατόρθωσαν να προηγηθούν με τον Ζούλιο Μπαπτίστα μόλις στο 8', όμως ο Φαμπρίτσιο Μίκολι απάντησε 12 λεπτά αργότερα και στο 56' με το δεύτερό του τέρμα ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Ο Ουρουγουανός, Εντίνσον Καβάνι, ήταν αυτός διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 72' και έτσι η Παλέρμο πήρε τους πρώτους της βαθμούς για φέτος, ενώ η Ρόμα έμεινε στον έναν.